Αποστολέας Θέμα: SOS ! WE-SCAR GBB με πρόβλημα!! (Άντε γιατί θα τρελαθώ ρε μάγκες)  (Αναγνώστηκε 10319 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Αρχιλοχίας
  • *
Λοιπόν γεια σε όλους καταρχάς...  Προχθές αγόρασα το WE-SCAR (αερίου) το οποίο είναι και το πρώτο όπλο που αγοράζω.. Τώρα λοιπόν έχω το εξής θέμα...Όλα ωραία και καλά με το όπλο αλλά κάθε γέμισμα που κάνω με green gas μου ρίχνει μονάχα 10 με 15 BBs! Mου είπανε πως κάθε γέμισμα διαρκεί 2-3 δέυτερα,έχω δοκιμάσει και παραπάνω εγώ αλλά τίποτα..Όσες φορές και να δοκίμασα έχω τα ίδια αποτελέσματα...Νομίζω πως κάτι τρέχει γιατί είναι αδιανόητο όπλο που παίρνει 30 BBs να θέλει 2 φορές γέμισμα για να τα ρίξει...! Κάπου εδώ διάβασα ότι με ένα καλό γέμισμα μπορείς να ρίξεις και 2 γεμιστήρες! Οπότε προφανώς έχω πρόβλημα η κάτι κάνω λάθος...Μάγκες ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί είναι κρίμα να δώσεις τόσα ευρά στις μέρες μας και να μην μπορείς να τα χαρείς...! Αν είναι και κάτι άλλο που πρέπει να μάθω για τα GBB ευχαρίστως να το ακούσω !   (headbang)
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουνίου, 2012, 21:55:56 από sokrates »

Αποσυνδεδεμένος SnIpAzZ

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SOS ! WE-SCAR GBB με πρόβλημα!! (Άντε γιατί θα τρελαθώ ρε μάγκες)
« Απάντηση #1 στις: 09 Ιουλίου, 2012, 17:12:04 »
εχω και εγω ενα οπλο αεριου και στην αρχη μου εκανε και εμενα τα ιδια αλλα οταν γυρισα τον γεμιστηρα προς  τα κατω γεμιζε με περισσοτερο αεριο ετσι γεμιζε ολοκληρος και κραταγε για περιπου 45 ββσ ( δηλαδη πρεπει να γυρισεις το γεμιστηρα προς τα κατω και να βαζεις το αεριο απο πανω) ενω αν το γεμιζεις με ορθιο το γρεεν γασ θα σου γεμιζει λιγοτερο

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SOS ! WE-SCAR GBB με πρόβλημα!! (Άντε γιατί θα τρελαθώ ρε μάγκες)
« Απάντηση #2 στις: 10 Ιουλίου, 2012, 10:32:02 »
Πάντα, μα πάντα το γέμισμα γίνεται με την γεμιστήρα από κάτω και το μπουκάλι του αερίου από επάνω...

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Αρχιλοχίας
  • *
:)
« Απάντηση #3 στις: 10 Σεπτεμβρίου, 2012, 23:00:25 »
Σωστοί.....!
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Σεπτεμβρίου, 2012, 23:02:11 από sokrates »