Αποστολέας Θέμα: !!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!  (Αναγνώστηκε 15143 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
!!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
« στις: 22 Νοεμβρίου, 2009, 18:07:31 »
Σήμερα στην Ελευσίνα μετα λύπης μου είδα ότι κάποιος ανεγκέφαλος/οι (μη πω τίποτε άλλο) έχει παρατήσει στο έλεος του Θεού 2 σκυλάκια, στο μαύρο τους το χάλι. Δε ξέρω πόσες μέρες ήταν εκεί αλλά καταβρόχθησαν κάτι τυρόπιτες και μπισκότα που έτυχε να έχω, αλλά και 1 μπουκάλι νερου που είχα. Επειδή έχω ήδη αρκετά ζώα για να τα έπαιρνα, αν μπορεί κάποιος, να τα πάρει, αλλιώς  είναι καταδικασμένα να ψοφήσουν. Είναι και τα δύο θηλυκά και αρκετά χαριτωμένα αλλά δεν εχουν περιθώριο ζωής αν μείνουν εκεί πάνω 3-4 μέρες ακόμα.

Ευχαριστώ
Γιάννης

" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
Απ: !!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
« Απάντηση #1 στις: 26 Νοεμβρίου, 2009, 00:33:03 »
Όντως το έχω παρατηρήσει όποτε πάω στην περιοχή του πεδίου ότι τα σκυλιά εκει γύρω εχουν το κακό τους το χάλι γενικώς και είναι πολύ κρίμα  :(

Λόγω ακατάλληλης κατοικίας για σκυλιά ειδικά δεν μπορώ να βοηθήσω, μακάρι να μπορέσει κάποιος.

να πάρουμε κανα τηλ καμιά φιλοζωική μήπως?

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 20 Δεκεμβρίου, 2009, 21:57:57 »
Σήμερα πήγα να ταίσω τα σκυλιά που κάποιο ζώο παράτησε. Ο Sapper είχε πληρώσει από την τσέπη του πέρα από τροφή και 2 πλαστικά δοχεία για να τους βάζουμε τροφή. Με λύπη ανακάλυψα ότι κάποιος ηλίθιος ή ηλίθιοι χρησιμοποιήσαν αυτά σαν στόχο και το ένα το κατέστρεψαν τελείως και το άλλο το γέμισαν τρύπες ενώ γέμισαν και το δοχείο τους με ΒΒ που το χρησιμοποιήσαν επίσης σαν στόχο.
Παρακαλώ όποιος το έκανε να βγεί να ζητήσει συγνώμη από όλους στο φορουμ ή έστω με ένα ΠΜ σε κάποιον admin και αυτός να πει ότι το θέμα έληξε. Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει με ΠΜ τους admin. Σίγουρα κάποιοι τους είδαν. Αυτές οι συμπεριφορές μας έκαναν ξεφτίλα στους paintballαδες που ήταν εκεί. Αν νομίζεται ότι η "κοινότητα" μας αξίζει αυτή την εικόνα καλύτερα να το διαλύσουμε.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Hunter

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 26 Δεκεμβρίου, 2009, 17:40:39 »
   Παιδιά καλησπέρα. Με τις φιλοζω'ι'κές να είστε λίγο προσεχτικοί. Υπάρχουν υποτιθέμενες που μαζεύουν τα αδέσποτα, τα κάνουν ευθανασία και στη συνέχεια τα αποτεφρώνουν σε ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις αποτεφρωτήρια που συνεργάζονται με Δήμους - κοινότητες. Στην περίπτωση αυτή το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο γνωστό σας κτηνίατρο για πληροφορίες ή στην κτηνιατρική μονάδα του πανεπηστημίου (πρέπει να υπάρχει και σε 'σας η αντίστοιχη του Α Π Θεσ/κης).
ευχαριστώ Σταμάτης
if you gone a die? die with your boots on!

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2009, 14:22:34 »
 Μόνικα (μαύρη) και η Τζούλια (άσπρη) ταϊστικαν μέχρι σκασμού και σήμερα. Πήραν και τα χάπια τους για τα κοιλιακά τους και την έπεσαν στον ήλιο. Εγώ θα μπορέσω να ανέβω Κυριακή οπότε αν κανένας φίλος θα μπορούσε να ανέβει στο ενδιάμεσο, θα του ήμουν υπόχρεος. Έχει κροκέτες οπότε μόνο νερό να έχει μαζί του
Δυστυχώς πάλι οι γνωστοί "κομμάντο" που ανεβαίνουν για να "εξασκηθούν", έβγαλαν τα κομπλεξιλίκια τους στα πιάτα αφού τα χρησιμοποιήσαν για στόχους. Επειδή εξασκούν και κάτι άλλο πολύ καιρό μόνοι τους και έχουν γίνει πολύ καλοί σε αυτό αποφάσισαν να μας δείξουν τις επιδόσεις τους! Μπράβο είστε άριστοι! Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες χειροπρακτικής!!
Και επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ να το σταματήσουν και επειδή στην τελική τα πιάτα τα πλήρωσαν κάποιοι και συνεπώς περουσία κάποιου που την καταστρέφουν ενημερώνω ότι αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο έχω καταγράψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων των "παληκαριών" και θα τους περιμένω στο επόμενο παιχνίδι ή "εκπαίδευσή" για να μου δείξουν πόσο βελτιώθηκαν στην "σκοποβολή". Δεν σας απειλώ βρε, απλά ενδιαφέρομαι για την προοδό σας!

ΣΗΜ: Το παραπάνω θα βγει σε όλα τα fora.

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 16 Ιανουαρίου, 2010, 13:39:52 »
Ενημερωτικά σήμερα έδωσα την μια σκυλίτσα για "υιοθεσία" σε ένα παληκάρι από Ν.Φάληρο. Η άλλη (μαύρη) είναι προσωρινά σπίτι μου μέχρι να με βρίσουν οι γείτονες!! ;D
Οπότε μην πει κάποιος στον κόπο να ανέβει για τάισμα και να έχετε υπόψη έμεινε μόνο μια για δώσιμο. Άντε να δούμε!

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #6 στις: 16 Ιανουαρίου, 2010, 14:00:25 »
Μπράβο ρε φίλε με το αμείωτο και πραγματικό ενδιαφέρον σου. Εύγε.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 22 Ιανουαρίου, 2010, 18:42:15 »
πραγματικα μπραβο σου φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχει κανενα τωρα εκει που να ειναι μονο του??