Αποστολέας Θέμα: SOS ! WE-SCAR GBB με πρόβλημα!! (Άντε γιατί θα τρελαθώ ρε μάγκες)  (Αναγνώστηκε 12653 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Αρχιλοχίας
  • *
Λοιπόν γεια σε όλους καταρχάς...  Προχθές αγόρασα το WE-SCAR (αερίου) το οποίο είναι και το πρώτο όπλο που αγοράζω.. Τώρα λοιπόν έχω το εξής θέμα...Όλα ωραία και καλά με το όπλο αλλά κάθε γέμισμα που κάνω με green gas μου ρίχνει μονάχα 10 με 15 BBs! Mου είπανε πως κάθε γέμισμα διαρκεί 2-3 δέυτερα,έχω δοκιμάσει και παραπάνω εγώ αλλά τίποτα..Όσες φορές και να δοκίμασα έχω τα ίδια αποτελέσματα...Νομίζω πως κάτι τρέχει γιατί είναι αδιανόητο όπλο που παίρνει 30 BBs να θέλει 2 φορές γέμισμα για να τα ρίξει...! Κάπου εδώ διάβασα ότι με ένα καλό γέμισμα μπορείς να ρίξεις και 2 γεμιστήρες! Οπότε προφανώς έχω πρόβλημα η κάτι κάνω λάθος...Μάγκες ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί είναι κρίμα να δώσεις τόσα ευρά στις μέρες μας και να μην μπορείς να τα χαρείς...! Αν είναι και κάτι άλλο που πρέπει να μάθω για τα GBB ευχαρίστως να το ακούσω ! (headbang)

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
Απ: SOS ! WE-SCAR GBB με πρόβλημα!! (Άντε γιατί θα τρελαθώ ρε μάγκες)
« Απάντηση #1 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 13:54:44 »
Καλησπέρα,

Υποθέτω ότι έχεις το WE Scar Open bolt. Πριν όμως αρχίσεις να ανησυχείς για την απόδοση του όπλου ας σιγουρευτείς πρώτα  ότι η τροφοδοσία του γεμιστήρα με αέριο γίνεται:

1ον -  Με τον σωστό τρόπο.

2oν -  Ότι εισέρχεται ικανοποιητική ποσότητα αερίου. Αυτό ειδικά είναι το πιο σημαντικό. Κατά το γέμισμα δεν πρέπει να διαφεύγει το αέριο.

Αν όλα τα παραπάνω τα κάνεις με τον σωστό τρόπο τότε το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι υπάρχει εσωτερική διαρροή αερίου από τον γεμιστήρα ή η βαλβίδα έχει πρόβλημα.

Συμβουλέψου αυτό το video προκειμένου να επισκευάσεις τον γεμιστήρα σου ή εναλλακτικά επισκέψου το τεχνικό τμήμα του καταστήματος.  (Ο Μάρκος που είναι ο Τεχνικός του καταστήματος είναι εξαιρετικός!)

Video: 
Repairing WE M4 / SCAR magazines

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #2 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 23:12:27 »
Α.Είσαι σίγουρος ότι η φιάλη είναι γεμάτη;
Β.Δεν ξέρω πως το γεμίζεις αλλά πρέπει να η γεμιστήρα να είναι κάτω από τη φιάλη,αν το κάνεις ανάποδα δεν θα πάρει αρκετό αέριο μέσα η γεμιστήρα σου.

Είχα ίδιο με το δικό σου και πράγματι μια πλήρωση είναι σίγουρα αρκετή για να ρίξει όλες τις ΒΒς.

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 10:36:50 »
Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο!! Πραγματικά να είσαι καλά... Γέμιζα τον γεμιστήρα ανάποδα ,έτσι με 2-3 δευτερόλεπτα μου έδειχνε πως είναι γεμάτος...Τώρα που το έκανα όπως μου έδειξες γέμιζε για περίπου 10 δέυτερα και μου έριξε περισσότερο από 2 γεμιστήρες !! Ποιο πολύ από όσο είχα φανταστεί δλδ...  Μακάρι να σε βρω να σε κεράσω καμιά μπύρα...! Μου έφτιαξές την μέρα και μου ανέβασες το ηθικό για περισσότερο airsoft !!  Nα είσαι καλά ευχαριστώ πολύ!!    drinking

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #4 στις: 25 Ιουνίου, 2012, 11:14:30 »
Χαίρομαι που βοήθησα ;D