Αποστολέας Θέμα: ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ AIRSOFT.  (Αναγνώστηκε 16393 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Zaras

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΡΩΣΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ 300+ε ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ START ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΛΑ,1-2 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?GBB Η' AEG ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ.(ΞΕΡΩ ΤΑ SPEC ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ).ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ.ΧΩΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ "ΜΟΥΦΑ" ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ/LINK ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ POST ΑΓΝΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  :) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ AIRSOFT.
« Απάντηση #1 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2013, 11:19:55 »
Πιάσε 2-3 όπλα,δες ποια πλατφόρμα σου κάθεται καλά πρώτα και μετά θα σου προτείνουμε.Σίγουρα για πρώτο όπλο μην πάρεις αερίου πάντως.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2013, 13:23:03 »
να αρχισω λεγοντας οτι ο δικος μου αρχικος εξοπλισμος εφτασε τα 300 ευρα ( αυτοματο αεριου,γυαλια,καραμπινα ελατηριου.full face mask,jokey καπελο,) μπιλιες κ αεριο δεν βαζω διοτι πανε στα αναλωσιμα ,, κ με αυτα ειμαι ακομα κ παιζω μια χαρα .δεν θα προτεινο συγκεκριμενα καποιο οπλο η εταιρεια γιατι αυτα μπορεις νατα δεις στις κριτικες αναλογων τοπικ ( μην τα θελουμε κ ολα ετοιμα :-)  ) θα σου δωσω μονο μια συμβουλη οπως μ εδωσαν κ εμενα : το χομπυ αυτο δεν θελει βιασινες , κατασταλαξε στο τη περιπου γουσταρεις κ μετα ψαξε να δεις τη ειναι ''καλο'' . δεν σημαινει οτι οσα πιο πολλα λεφτα ξοδεψεις σε οπλισμο κ εξοπλισμο τοσο πιο πολυ θα ευχαριστηθεις αυτο το χομπυ . ψαξε , κατασταλαξε κ μετα απο κει κ περα ξοδεψε οτι θελεις με σιγουρια ομως.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2013, 19:06:22 »
Πιάσε 2-3 όπλα,δες ποια πλατφόρμα σου κάθεται καλά πρώτα και μετά θα σου προτείνουμε.Σίγουρα για πρώτο όπλο μην πάρεις αερίου πάντως.

+1 επί αυτού.

Από εκεί και πέρα πρέπει και εσύ να ορίσεις προδιαγραφές που θέλεις και βασίζονται στις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ δες το σαν να ήθελες να πάρεις ένα αυτοκίνητο. Μας ρωτάς αρχικά τι αμάξι να πάρεις. Σε ρωτάμε ποια σου αρέσουν σαν αμαξώματα. Το να μας πεις ότι μου αρέσει το Χ, το Ψ και το Ζ πάλι δεν θα μας βοηθήσει να σου πούμε κάτι πρακτικό. Θες το αυτοκίνητο για να ξεχνάς να το φουλάρεις (πάρε το Χ μοντέλο αλλά σε μοντέλο πετρέλαιο), θες ένα γρήγορο που να το κάνεις πύραυλο (πάρε το Ψ αλλά το μοντέλο τάδε που έχει πολλά και φτηνά after-market), θες ένα οικογενειακό γιατί περιμένεις δίδυμα (πάρε το αλλά το sedan για να έχει χώρους) και πάει λέγοντας.
Θες λοιπόν ένα όπλο να παίζεις παντού; θες ένα όπλο που ναι μεν είναι φθηνό για να ξεκινήσεις αφού σκοπεύεις να πάρεις κάποιο άλλο αργότερα; ο τρόπος παιχνιδιού σου είναι "τρέχω και ψεκάζω" για 1-2 ώρες για να ξελαμπικάρω; σκοπεύεις να στήσεις ένα load-out που να προσομοιάζει κάποια συγκεκριμένη στρατιωτική δύναμη; η "προίκα" του (γεμιστήρες, παρελκόμενα) είναι φθηνά και εύκολο να βρεθούν; και χίλια δύο πράγματα που μπορεί να σκεφτείς και να επιρεάζουν την επιλογή σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκλείσεις πολλά AEG και να καταλήξεις σε μια short-list που θα σου κάνει πιο εύκολη την επιλογή.
Στο ενδιάμεσο αν κάπου κολλάς και δεν βρείς κάποια απάντηση εδώ μέσα, ρωτάς και αν ξέρουμε σου απαντάμε.

... ψαξε , κατασταλαξε κ μετα απο κει κ περα ξοδεψε οτι θελεις με σιγουρια ομως.
+1 στο ανωτέρω και ιδιαίτερα σε τζιβιτζιλίκια που τελικά "πετάμε" λεφτά σε πράγματα που δεν μας κάνουν. Δες γενικά τι budget έχεις και κοίτα να μοιράσεις σωστά τα λεφτά σου. Δεν νομίζω να αγόραζες μια κουζίνα high-tech και να την είχες παρατημένη στο πεζοδρόμιο με ρεύμα δανεικό για να φτιάχνεις τοστ και μακαρόνια.  ;)
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.