Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Lucky Luke Part 1 . Αγρια Δυση: 02 Ιουνίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση  (Αναγνώστηκε 71430 φορές)

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση
« Απάντηση #60 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:55:31 »
1. Μπράβο σε όσους μπήκαν στον κόπο να (ξανά)καθαρίσουν το πεδίο και για το ωραίο σκηνικό που έστησαν για το σενάριο τους. Όσο για τα χρώματα, μια χαρά είναι και θα βοηθάνε και τον νέο κόσμο να "δίνει" πιο εύκολα στόχους αφού θα διαχωρίζει με τα χρώματα. Τώρα τα υπόλοιπα για την εξομοίωση μάχης κάποιων πάμε σε ανέκδοτο και δεν έχω όρεξη βραδυάτικα. Καλό σε ΟΛΟΥΣ μας έκαναν (άσχετα αν ούτε εγώ παίζω εκεί) και το τελευταίο που νοιάζει είναι αν είναι θαλασσί το χρώμα.

2. Τώρα στον "πάλιουρα Νίκο" με τον λογαριασμό με το 1 μήνυμα και αυτό για να κράξει κάποιους που δεν έκαναν τίποτα στραβό, θα του πω το εξής: Σε παρακαλώ όχι άλλο "καλό" ρε συ με την "καλή" σου την καρδια σε άνθρωπους που δεν αξίζουν. Γύρνα εκεί που σε αγαπάνε πραγματικά για τα post θαυμασμού που γράφεις.

3. Επίσης βλέπω πολύ κάψα από κάποιους για την "καταστροφή" που προκάλεσε ο Zinja και οι Zero αλλά ότι κάποιοι άλλοι έκαναν χωματερή το δάσος στην Ελευσίνα πριν λίγες μέρες δεν λέει κανένας από τους "αγανακτισμένους" τίποτα. Επίσης πολύ κάψα γιατί και άλλοι που καθάρισαν (και το διαφήμισαν) δεν αναφέρθηκαν εδώ :o
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να μην πει τι έκανε (για να φαίνονται μόνο κάποιοι) ; Να πιάσει να βρει ποιοι το έκαναν παλιότερα για να τους αναφέρει; Και αν του ξέφευγε κανένας "κακέ Βασίλη δεν είπες και τον Χ". Τι αγάπη είναι αυτή ξαφνικά για τον "άγνωστο" που καθάρισε το πεδίο και δεν αναφέρθηκε; Γιατί δεν την είπατε ανάλογα σε άλλους σε έτερο forum που εμφανίζονται να "πρωτοτυπούν" σε τετοιες κινήσεις, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμα;

4. Από όσο βλέπω η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως πλέον και δεν υπάρχει επιστροφή. Πλέον την λέμε ακόμα και αν κάνεις κάτι καλό απλά επειδή δεν ανήκεις κάπου συγκεκριμένα. Ελπίζω να ανοίξετε κάποιοι τα μάτια σας και να δείτε ότι δεν είναι τόσο αθώα τα πράγματα και πλέον πολλά post δεν είναι από σπλούς παίκτες αλλά παίκτες με συμφέροντα (άμεσα ή έμμεσα). Δείτε λίγο ποιοι και πως και θα φτάσετε στην πηγή και την αιτία. Τα "φιλικά" ήταν καιρό πριν και πριν μπει στον χώρο η απληστία και μεγαλομανία κάποιων.

Οι "τυχαίες" επισκέψεις, οι παρενοχλήσεις στα σενάρια, τα εμπόδια σε πεδία (ή στην παραχωρηση τους) από κάποιους προκειμένου να έχουν αποκλειστικότητα και οι έλεγχοι της αστυνομίας σε οποιοδήποτε σενάριο εκτός μαντριού είναι πλεον συνήθες φαινόμενο για όσους ακόμα νομίζουν ότι ο χώρος είναι "αθώος" και θα τα βρουν οι παίκτες μεταξύ τους. Ρωτήστε να μάθετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά και τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές.
Δεν σας παραξενεύει ότι αυτά δεν ενοχλούν κάποιους αλλά αντίθετα αυτοί οι κάποιοι εξεγείρονται με το βάψιμο των κτιρίων της Ελευσίνας;
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #61 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:57:56 »
επειδη λοιπον εχει απολυτο δικιο ο sarge συγνωμη παιδια για οτι εγραψα , ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΙΝΞΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ;)

τελος παντων  ας με διαγραψει ο διαχειριστης αν θελει και εφοσον θεωρει οτι αυτα που εγραψα ειναι προσβλητικα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕς ΑΝΑ ΠΕΔΙΟ

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #62 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 01:02:22 »
pOWER  φιλε μου οχι δεν ειμαι παλιος αλλωστε δεν υπαρχουν παλιοι και νεοι
(δεν ειμαστε στον στρατο)  και ναι εκανα αλλον λογαριασμο για να μπορεσω να "κραξω" οπως λες.......για λογους που δεν θα εξηγησω

εχω ζητησει ηδη συγνωμη αλλα και πολλα ευχαριστω απο τα παιδια για την προσπαθεια τους απλα δεν μπορω την επαρση σε καποιυς

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #63 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 01:04:54 »
Ηρεμείστε ρε σεις...
Εγω προσωπικά θα επαιζα και σε ερημιά που θα βάζαμε δυο παλέτες για οχυρά.
Άν το καλοσκεφτείς δε χρειάζεται ιδιαίτερο σκηνικό, ΚΑΛΉ ΠΑΡΕΑ χρειάζεται...
Άντε, καληνύχτα και ηρεμείστε...   με κάνετε και επαναλαμβάνομαι...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #64 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 01:10:40 »
επειδη λοιπον εχει απολυτο δικιο ο sarge συγνωμη παιδια για οτι εγραψα , ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΙΝΞΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ;)

τελος παντων  ας με διαγραψει ο διαχειριστης αν θελει και εφοσον θεωρει οτι αυτα που εγραψα ειναι προσβλητικα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕς ΑΝΑ ΠΕΔΙΟ

τωρα ειναι αργα χαχαχαχα  τη πατησες κυριεεεε!καλα σου απαντησαν ρε!και δε με λενε ετσι...με λενε ZINJA τωρα ολοι μα ολοι καταλαβαν τι ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΧΟΜΑΙ

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕ ΣΒΙΝΕΤΣΙ ΤΟ ΝΗΜΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΗΝΗ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΙ ΧΤΕς ΜΟΛΙς ΕΚΑΝΕς ΕΓΡΑΦΗ  ααχαχαχα αυτα ειναι λεμε!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΥΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #65 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 01:14:17 »
μετα φταιω εγω ε Power και sarge?

anyway οπως νομιζεις ρε zinja
εχουμε βαλθει ολοι να σου κανουμε πολεμο γιατι εισαι ο ενας και μοναδικος ....

ετσι ειναι αν ετσι σε βολευει

« Τελευταία τροποποίηση: 06 Ιουνίου, 2013, 01:16:20 από dm5b29 »

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #66 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 01:33:34 »
Εσένα ρε μάγκα, τελικά τι είναι αυτό που σε βολεύει?και τα έχεις  βάλει με τον Zinja!!Η σε έχουν βάλει για να τα βάλεις μαζί του?εε ρε Νίκο πάλιουρα του 2010 που έχεις γνώμη κιόλας, ότι η παλιοί δεν πάνε στα παιχνίδια  του Zinja μόνο οι νέοι παλιέεε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος REMOTE

• Υπολοχαγός
  • *
  • LSSAH REENACTING GROUP. ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #67 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 07:14:11 »
Συγνώμη που θα επέμβω στην ´συζητησή ´ αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου να καταγγελω οποιονδήποτε δημόσια ! Οποιος θέλει να τα χωσει σε κάποιον υπάρχει και το p.m. Ο Βασίλης έχει μια αρκετα μεγάλη πορεία στο airsoft πράγμα που δεν μπορει να αμφισβητήσει κανείς. Έχει ανεβάσει πολλα σενάρια η συντριπτική πλειοψηφία των όποιον κατα γενική ομολογία είχαν αρκετή εώς μεγάλη επιτυχία. Τώρα αν δεν μπορει κάποιος να συγχωρήσει κάποια αβλεψια σε κάποιο σενάριο....
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρα μέρος για να έχω άποψη. Έκανα κάποιες παρατηρήσεις στο πεδίο (αν και με έντονο ύφος γιατι με πείραξε κάποια κίνηση) . Το θέμα τελείωσε όμως εκεί συν κάποια κουβέντα που είχα με τον Βασίλη ως διοργανώτη!  Τώρα όσον αφορά το χρώμα !  Δεν είναι και τελείως του γουστου μου αλλα εξυπηρετούσε το σενάριο αρκετα καλα. Και μια ερώτηση στους πιο tactical παίκτες! Πόσο καλη απόκρυψη προσέφερε το παλιό γκρι (μπετόν) χρώμα σε οποιονδήποτε με οποιαδήποτε στολη παραλαγης (εκτός και αν είναι στο χρώμα του τοίχου και ξέρω μια που ταιριάζει αλλα δεν τη έχω δει να την φοράει κανείς)??   Προσωπικά εγω χάρηκα πολυπου είδα το πεδίο σε τέτοια κατάσταση!  Τα παιδια αξίζουν συγχαρητηρίων (και ας μην το επιδιώκουν) !
Και για να τελείωνω δεν ανήκω πλέον στους Ι4 που οφείλω να αναγνωρίσω ότι πέρασα καλα όσο ημουν στη. Ομάδα αλλα και συνεχίζω κα έχω καλές σχέσεις τόσο με τον Βασίλη (τα νέα άτομα δεν τα ξέρω ακόμη) όσο και τα παλιά μέλη που δημιούργησαν την νέα ομάδα! Οπότε δεν θέλω να μου πει κάποιος ότι υποστηρίζω την ομάδα μου!  Το παιχνίδι ειχε φιλόδοξο σενάριο που κατα την γνώμη μου ήθελε πολυ περισσότερα άτομα για να πραγματοποιηθεί όπως έπρεπε συν κάποια λαθακια (κατα την γνώμη μου πάντα) τα οποία τα ανέφερα στον Βασίλη κατ´ ιδιαν.  Ας αφήσουμε λοιπόν την ´ ανταλλαγή πυρων´ και να επικεντρωθούμε σε αυτο που μας ενδιαφέρει πρωτίστως ( παλι κατα τη προσωπική μου γνώμη) .Να περνάμε καλα στα παιχνίδια και να ξεδινουμε απο την ένταση της καθημερινότητας.  Όσο τα σενάρια τα φτιάχνει άνθρωπος πάντα θα υπάρχουν λάθη . Ας σεβαστούμε τουλάχιστον τη προσπαθεία που κατέβαλε (κατέβαλαν) για να το φτιάξουν , έστω και αν τους πήρε 5 λεπτά. Και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο αλλα γενικότερα? 
Ζητώ συγνώμη αν κούραση με την πολυλογια μου και ελπίζω να βρεθούμε στο επόμενο σενάριο (όχι μόνο του Βασίλη) τουλάχιστον σαν συμπαίκτες (η σαν φίλοι) που σεβόμαστε την ατομικοτητα του αλλού!
Εις ιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #68 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 16:12:20 »
ρ παιδια τη συζηταμε τωρα .....  Α) αν  κ δεν πηγα λογω δουλειας να πω οτι το σεναριο μ αρεσε , ειμαι καινουργιος στο airsoft κ νομιζω οτι τα προτοτυπα  σεναρια δινουν αερα ανανεωσης κ ξεφευγουν  απο το στερεοτυπο καλος-κακος κτλ , προσωπικα εγω γουσταρω προτοτυπια κ βαθμο δυσκολιας ,
Β)για τους διοργανωτες τους ξερουμε ολοι , οι zero εχουν δειξει καλα δειγματα γραφης κ ωραιες πρωτοβουλιες , ο zinja εχει διοργανωση αρκετα σεναρια ,καλα η μη  πιστευω οτι πρεπει να σεβαστουμε τουλαχιστον τον κοπο  κ την προσπαθεια του να περναμε καλα τις κυριακες , οι ι-4 ειναι φοβερα ατομα παλιοι κ νεοι  ,
Γ) οποιοδηποτε σεναριο απο οποιονδηποτε  κ να γινει παντα παραπονα θα υπαρχουν  , εστω κ απο εναν ,οποτε καταλαβενεται ...
Δ) το χρωμα αλλαζει ρ παιδια  στο πεδιο ,( ηθελε εδω π τ λεμε μια ανανεωση )  ;D  πιστευω οτι μπορει να βαφτει  ξανα σε παραλλαγη  (να γουσταρουμε κιολας) η μαυρο με τα σηματα ολων των ομαδων airsoft (κατι σαν hall of fame)
Ε) οσο για τα ''αλλα'' .... δν μπορω να εκφερω γνωμη διοτι δν εχω ολοκληρωμενη εικονα   , γνωμη μ ειναι παντως καλυτερα μην ψαχνουμε για προβληματα αλλα για λυσεις στα προβληματα , μια airsoftikh κοινοτητα υπαρχει , μη γινει ''συμμοριες της ν. yορκης'' style             :tongue:           
drinking
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN