Αποστολέας Θέμα: Νεος στον χωρο!  (Αναγνώστηκε 10198 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dragonios

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νεος στον χωρο!
« στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2013, 10:03:47 »
Καλημερα σε ολους ονομαζομαι Χρηστος, ειμαι τελειως νεοπας ;D στο αθλημα αλλα με μεγαλη ορεξη για παιχνιδι.
Διαβαζω και ενημερωνομαι απο το φορουμ και μαθαινω διαφορα , αλλα σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Θα ηθελα να παρακολουθησω καποιο event και να γνωριστουμε και απο κοντα, ελπιζω να τα καταφερω μιας και παροτι η διαθεση μεγαλη, ο χρονος λιγος (πατερας 2 παιδιων)  ::)

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
Απ: Νεος στον χωρο!
« Απάντηση #1 στις: 05 Σεπτεμβρίου, 2013, 11:44:06 »
καλως ορισες Χρηστο,
οτιδηποτε χρειαστεις μπορεις να το ρωτησεις αφοβα και χωρις αναστολες,
οσον αφορα τα event σχεδον καθε κυριακη υπαρχει και παιχνιδι οποτε ειναι πολυ ευκολο να ερθεις σε καποιο και να δεις απο κοντα το τι ακριβως κανουμε, να μπορεσεις να δεις τα "οπλα" μας απο κοντα και γενικοτερα να σου λυθουν πολλες αποριες... δεν χρειαζεται να εχεις εξοπλισμο προκειμενου να ερθεις ετσι για την παρεα αρκει να εχεις μονο ενα ζευγαρι γυαλια αντιβαλιστικα τα οποια βεβαια επειδη εχουμε ολοι απο καμια δεκαρια ολο και καποιος θα σου δανησει προκειμενου να μπορεις να παρακολουθησεις,
δικια μου συμβουλη ειναι καποια κυριακη ελα μαζι μας και ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει παρα πολυ η ολη κατασταση ;)
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος dragonios

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 10 Σεπτεμβρίου, 2013, 14:03:07 »
Ευχαριστω Γιαννη, σιγουρα θα προσπαθησω να βρεθω σε καποιο event , και σιγα σιγα θα αρχισω να σας ''πρηζω'' :o με ερωτησεις για οπλα κλπ. ;)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 12 Οκτωβρίου, 2013, 21:13:45 »
για αυτο ειναι  το φορουμ, για  να γινεται κουβεντα ,πληροφοριες  και βοηθεια  αναμεσα μας..