Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚOIΝΩΣΗ ΑΠΟ LOST INFANTRY DIVISION  (Αναγνώστηκε 21189 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΑΝΑΚOIΝΩΣΗ ΑΠΟ LOST INFANTRY DIVISION
« στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 14:55:45 »
Αγαπητοι φιλοι,

επειτα απο αμμεσες και συνοπτικες διαδικασιες εγω και ο FIRESTRIKER αποφασισαμε τα εξης για τον PITBULL

παυση συμμετοχης σε δημοσια παιχνιδια

απαγορευση post στο forum

το διαστημα της τιμωριας θα διαρκεσει ωσπου να κρινουμε εμεις οτι εχει μετανιωσει και εχει καταλαβει το παραπτωμα του

το συγκεκριμενο aeg ειναι ηδη στα χερια μας.

Ζηταμε σαν εκπροσωποι της ομαδας δημοσια συγγνωμη για τη ζημια που προκληθηκε απο μελος μας.

ο παιχτης φυσικα εχει μετανιωσει και εκφραζει την λυπη του για τον ROCKS

δεν ειμαστε κριτες ανθρωπων αλλα ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να πραξουμε για μια 'ηθικη' αποκατασταση των ασχημων γεγονοτων.

ευχαριστουμε

melas-FIRESTRIKER

« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 15:36:56 από melas »

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: ΑΝΑΚOIΝΩΣΗ ΑΠΟ LOST INFANTRY DIVISION
« Απάντηση #1 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 17:38:52 »

να βγει να πει μονος του τη συγγνωμη παιδια
δεν εχω τιποτα μαζι σας αλλα δεν ειναι σωστο να ζηταει καποιος συγνωμη εκ μερους καποιου αλλου
ακομα και να μ ειχε απαγορεψει η ομαδα μ να ποσταρω σε καποιο φορουμ και ειχα μετανιωσει πραγματικα για κατι,αυτο τουλαχιστον θα το εκανα! να πω μια συγγνωμη ο ιδιος δηλαδη οσο κραξιμο και αν μου ειχαν ριξει !

καλο θα ηταν να κανετε και την ανακοινωση στο φορουμ του AC μιας και δεν ειμαστε πολλοι γραμμενοι εδω και το παιχνιδι ειχε ποσταριστει εκει οπως επισης εκει εγινε γνωστο και το ατυχημα παραπτομα πειτε το οπως θελετε.....

Παντα φιλικα
Maleficus

Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 17:45:19 »

δεν εχω τιποτα μαζι σας αλλα δεν ειναι σωστο να ζηταει καποιος συγνωμη εκ μερους καποιου αλλου
ακομα και να μ ειχε απαγορεψει η ομαδα μ να ποσταρω σε καποιο φορουμ και ειχα μετανιωσει πραγματικα για κατι,αυτο τουλαχιστον θα το εκανα! να πω μια συγγνωμη ο ιδιος δηλαδη οσο κραξιμο και αν μου ειχαν ριξει !

καλο θα ηταν να κανετε και την ανακοινωση στο φορουμ του AC μιας και δεν ειμαστε πολλοι γραμμενοι εδω και το παιχνιδι ειχε ποσταριστει εκει οπως επισης εκει εγινε γνωστο και το ατυχημα παραπτομα πειτε το οπως θελετε.....

Παντα φιλικα
Maleficus

απλα +1
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 18:11:29 »

Παντα φιλικα
Maleficus

ανακοινωση ειχε ηδη γινει απο την Κυριακη στο ac.παλι απο εμας.ο παιχτης ζητα συγγνωμη αλλα λογω περιορισμενης προσβασης  του   στο net εκφραζουμε εμεις την γνωμη του...

melas
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 18:18:43 από melas »

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 18:27:32 »
ουτε στο τοπικ για το παιχνιδι
ουτε στο τοπικ για την συσταση της ομαδας σας
ουτε ομως στο τομεα γενικης συζητησης εχει γινει καποια ανακοινωση
τουλαχιστον αυτα μ δειχνει ο  browser m

δεν ειναι τπτ να παει σε ενα internet place και να δωσει δεκα σεντς να γραψει σε ενα φορουμ τη συγνωμη του
και εγω ειχα περιορισμενη προσβαση στο νετ αλλα ημουν και ο πρωτος σπαμμερ...
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 18:40:48 »
δες στο παιχνιδι...απο FIRESTRIKER

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 19:20:18 »
Απο το αλλο ΠΟΣΤ (Σαν συνιδρυτες και συν αρχηγοι της ομαδας "Lost Infantry Division", o "MELAS" & εγω συναποφασισαμε να κατασχεσουμε το συγκεκριμενο AEG απο τον συγκεκριμενο παικτη,   ο οποιος τονιζω εν' αγνοια μας προεβει στην ενεργεια αυτη η οποια εφερε σε δυσκολη θεση 2 συνχομπυστες μας αεροσφαιριστες στους  οποιους  εκφρασαμε την συγνωμη μας  και την λυπη μας σαν αρχηγοι ομαδας στον χωρο του παιχνιδιου για το γεγονος αυτο!
   Ο παικτης επιπληχθηκε δριμυτατα για το οτι προεβη σε κατι που μπορει να εκθεσει το συνολο της ομαδας!
     Οι υπολοιποι παικτες της ομαδας δεν χρωστανε σε τιποτα να αμαυρωθουν εξαιτιας ενος!
    Επιπροσθετως του επιβαλλουμε  απαγορευση  συμμετοχης   σε ΔΗΜΟΣΙΑ ποσταρισμενο  παιχνιδι στο εκαστοτε forum,   για οσο διαστημα κρινουμε ο "MELAS" &  εγω οτι του χρειαζεται για να αναλογιστει το λαθος του!
    Εαν και εφοσον αποφασισουμε να τον καλεσουμε ξανα σε δημοσιο παιχνιδι, αυτο θα γινει μονο σε προηγουμενη συνεννοηση με τον εκαστοτε διοργανωτη!  Αν θα ερθει,  θα ερθει με αλλο ΑΕG,  και θα ζηταμε οι ιδιοι παρουσια μας να γινεται μετρηση στο AEG του!)

ερωτηση: το οπλο ειναι δικο του η αλλουνου κ εαν ναι γιατι του το εδωσε (εν γνωση του κ τις ομαδας ) + 0,30ββ?
γιατι δεν βγαινει απο εσας που εχεται νετ να απολογιθει κ να ζητησει συγνωμη για το κακο που εγινε.
για να ληξη επιτελους το θεμα.
φιλικα χωρις να θελω να παραξηγηθω.  
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 19:35:22 από ΕΚΔΡΟΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 19:23:21 »
το θεμα για εμας τελειωνει εδω.

τελος.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2010, 19:39:10 »

ΟΚ!
Ειναι εσωτερικο θεμα κ αφορα την ομαδα σας.