Αποστολέας Θέμα: Ιδέα για στολή.  (Αναγνώστηκε 13440 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nikolai

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Ιδέα για στολή.
« στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2013, 15:43:24 »
Πριν μερικές μέρες αγόρασα ενα Cyma AKMS και έτσι τώρα θέλω να φτιάξω την αντίστοιχη στολή για το όπλο. Σκεφτόμουν κάτι σε τρομοκρατική οργάνωση-ληστής.... κάτι όχι νόμιμο δηλαδή, γιατί για εμένα νόμιμο και ΑΚ δεν πάμε μαζί.  ;D ;D
Τέλος πάντων η ενδυμασία ειναι η εξής. Μονόχρωμο παντελόνι μαύρο ή πράσινο ( αρχικά σκεφτόμουν τζιν αλλα δεν θα με βολεύει στο παιχνίδι+ ότι θα ειναι πολυ ορατό), μαύρη κοντομακικη και απο πάνω γιλέκο χωρίς mole να ειναι σαν αλεξίσφαιρο χρώματος πάλι μαύρο ή πρασινο. Γάντια-αρβυλα-επιγονατιδες ενοουνται. Στο κεφάλι μάσκα ή μαντιλι.
Πως σας ακούγεται;

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Ιδέα για στολή.
« Απάντηση #1 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 09:48:49 »

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 10:51:22 »
γιατι δεν φτιαχνεις μια στολη με βαση το χακι η παραλαγη (ελληνικη η urban ,που μπορει να εχει κ μεγαλυτερη συμμετοχη σε σεναρια με dress code k καλυτερη καλυψη σε woodland) κ μετα το συνδυαζεις με διαφορα πχ, μαντηλα, καλυμα full face , μονοχρωμο μπλουζακι κλπ ? .Γενικα το terrorist style ειναι πολυ ευκολο να αποδοθει με οτιδηποτε ρουχισμο κ κυριως με πολιτικα .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Nikolai

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 01 Οκτωβρίου, 2013, 14:26:03 »
Όταν λέω πράσινο το χακί εννοώ, δεν θέλω παραλλαγή γιατι όπως λες και εσυ θέλω να φενεται πιο πολιτικό

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 03 Οκτωβρίου, 2013, 00:32:16 »
Μιλα με τον Βασιλη (vaszi bacsi) ειναι ο ειδικος στο συγκεκριμενο στυλ......