Αποστολέας Θέμα: "Cheaters"  (Αναγνώστηκε 13174 φορές)

Αποσυνδεδεμένος JimmyK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
"Cheaters"
« στις: 29 Μαΐου, 2014, 00:43:11 »
 Ακομα δεν το εχω ξεκινησει το αθλημα αλλα απο βιντεο συνειδιτοποιησα οτι υπαρχουν αρκετοι cheaters στο εξωτερικο. Αυτο το φαινομενο συνανταται κ εδω? Γτ μπορει ν ειναι και η αιτια ν μην το αρχισω το αθλημα καν.  :-\

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: "Cheaters"
« Απάντηση #1 στις: 29 Μαΐου, 2014, 02:46:43 »
Εδω, cheaters?  Never!

Εισαι εγκαθετος και προβοκατορας μονο που περναν απο το μυαλο σου τετοιεςς σκεψεις!

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 29 Μαΐου, 2014, 09:18:15 »
χαχαχαχα , προβοκατορικη ερωτηση κ μαλλον ο φιλος ειναι 'δακτυλος' των πεϊντμπολαδων :-)))) .Κ βεβαια υπαρχουν, οπως κ σε ολα τα αθληματα, εδω βασιλοπιτα κοβεις με την οικογενεια  κ εμφανιζονται 3 φλουρια !!  :-))) Οπως προειπα ομως γινεται σε ολα τα αθληματα, κ στο αιρσοφτ δεν εχει κ κανενα νοημα γιατι πολυ απλα αν γινει κατι τετοιο αντιληπτο σταματαει το παιχνιδη κ το διαλυουν,οποτε ολοι (κ ο cheater) τζαμπα ξυπνανε πρωι,τζαμπα κανουν χλμ για να πανε στο πεδιο ,χωρια που το ατομο (αν το κανει συστηματικα βεβαια) στιγματιζεται σαν ανεπιθυμητος με οτι συνεπαγεται αυτο..
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Μαΐου, 2014, 11:42:54 »
Έχε καλή καρδιά και προχώρα!! Βέβαια αν βρεθεί κανένας αθάνατος, συνηθίζουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να τον γαζώνουμε ''άθελά'' μας πάντα... Μερικές φορές στο τρέξιμο μπορεί να μην το πάρεις κι εσύ ο ίδιος χαμπάρι ότι χτυπήθηκες οπότε στο λέει ο άλλος και ήρεμα πας προς το respawn. Άντε δηλαδή στα 100 kill να μην βγουν 2-3. Προσωπική μου γνώμη. Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξεκίνα το άθλημα!!!!
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν παγιδεύεται από τη φήμη και την τύχη
Youtube Channel: Hilti Lions

Αποσυνδεδεμένος JimmyK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 30 Μαΐου, 2014, 13:33:23 »
Χαχαχαχα παιδες ειστε γ****οι ειλικρινα  ;D . Το αθλημα πιθανοτατα θα το ξεκινησω λιαν συντομως :p

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #5 στις: 30 Μαΐου, 2014, 14:07:39 »
Φιλε μου, το αθλημα στηριζεται στην εντιμοτητα και στον ρεαλισμο...
Τι θελω να πω μ' αυτο...
Το airsoft ειναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ρεαλιστικο παιχνιδι πολεμου!
Μαθαινεις κινηση, στρατηγικη, φτιαχνεις μια βασικη φυσικη κατασταση (για μας τους γηραιοτερους του αθληματος), αλλα και χαρακτηρα!
Δες το φυσιολογικα... αν καποια στιγμη κανεις το λαθος να εκτεθεις απο απροσεξια, απειρια κλπ, δεν υπαρχει πραγματικα λογος να το παιξεις αθανατος.
Στο κατω-κατω δεν χαθηκε κι ο κοσμος! Με τον καιρο μαθαινεις απο τα λαθη σου, και πραγματικα σου λεω, θα βλεπεις και μονος σου τον εαυτο σου μηνα με το μηνα να γινεται ολο και καλυτερος.
Προσωπικα οταν ερχονται καινουριοι στην ομαδα μας αυτο ειναι κατι που το τονιζουμε απο την αρχη, γιατι ο ΕΝΑΣ ηλιθιος μπορει να χαρακτηρισει ΟΛΗ την ομαδα!
Οποτε, τελειωνοντας, φυσικα υπαρχουν cheaters και στο airsoft, οπως και στον κοσμο εκτος του παιχνιδιου.
Απλα δειχνοντας το χαρακτηρα του στο παιχνιδι, το μονο που καταφερνει ειναι αργα η γρηγορα το παιχνιδι να τον πεταξει εκτος!

"ΕΞΩΩΩΩ!!!!"

;D

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 31 Μαΐου, 2014, 10:48:57 »
JimmyK το ''γ****οι'' είναι γαμάτοι ή τίποτα άλλο;;;   ::)

Αποσυνδεδεμένος JimmyK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 31 Μαΐου, 2014, 17:00:00 »
Γαματοι... ειπα ν ειμαι ευγενικος και ναι δε μετρησα τα *

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 31 Μαΐου, 2014, 18:15:57 »
Λοιπον σε περιμενουμε σε οποιο παιχνιδι θες να ανταλλαξουμε μπιλιες!!!

Στάλθηκε από το Lenovo S820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk