Αποστολέας Θέμα: riot shield  (Αναγνώστηκε 12598 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mac.Davish(Soap)

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I am FNG
riot shield
« στις: 15 Ιουνίου, 2014, 18:31:55 »
παίδiα ,είναι ωραίο να παίζεις με ασπίδα ... η είναι πολύ noobiko και θα σε "κοτοηδευουν" ?

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: riot shield
« Απάντηση #1 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 01:26:58 »
Εχει να κανει με το σεναριο, αν επιτρεπει την χρηση ασπιδας και κατα ποσο η χρηση της εντασσεται στον ολο σχεδιασμο του σεναριου.

Ετσι εινα διαφορετικα πχ να παιζεις στο συνηθες παιχνιδι της Κυριακης που η ασπιδα ενδεχωμενως να μην καθεται, και διαφορετικα πχ σε ενα σουπερ ντουπερ μιλσιμ παιχνιδι με σαφεις ορους κτλ που μια βαλιστικη ασπιδα στην κατοχη πχ μιας μοδας swat ενδεχομενως να εχει νοημα και να βοηθα στο σεναριο.

Σε γενικες γραμμες τετοια εξειδικευμενα μεσα ειναι περισσοτερο για ειδικη χρηση σε προχωρημενα σεναρις

• Λοχίας
  • *
  • I am FNG
« Απάντηση #2 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 12:20:39 »
ευχαριστώ φιλε  :)

Αποσυνδεδεμένος nickthegreek

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Back on duty
« Απάντηση #3 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 15:13:30 »
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά είναι ανεκτή η ασπίδα σε ένα συγκεριμένο βαθμό σε όλα τα παιχνίδια εκτός αν στο περιορίζουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Όταν λέω σε ένα συγκεκριμένο βαθμό εννοώ οτί θα έχεις της ασπίδα στο ένα χέρι αλλά στο άλλο χέρι δεν θα έχεις ένα rifle αλλά ένα pistol.

Βέβαια, και με pistol να είσαι πάντα θα υπάρχει κάποιος ανεξάρτητα από τους κανόνες του παιχνιδιού που θα σπαστεί, γιατί αν την χρησιμοποιείς καλά την ασπίδα και παίζεις σωστά και άλλος δεν μπορεί να σε βγάλει τότε αρχίζουν τα μαμουνίσματα.

Προσωπική μου άποψη, θα σε γούσταρα σε κάποιο παιχνίδι να σε έχω δίπλα μου για κάτι ποιο tactical άλλα θα ήθελα να σε είχα και αντίπαλλο μου για να μάθω άλλο ένα είδος παίκτη που θα συναντάω. ;)

• Λοχίας
  • *
  • I am FNG
« Απάντηση #4 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 15:48:55 »
αν είσαι θεσσαλονίκη τότε ναι θα με συναντήσεις κάπου ... αν πάλι όχι ... κανεις δη ξέρει ... εκτος από pistol , μπορώ να έχω κάποιο μικρό SMG ;

Αποσυνδεδεμένος nickthegreek

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Back on duty
« Απάντηση #5 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 18:16:21 »
   Είμαι από Αθήνα. Δεν γνωρίζω σχετικά με το τι πρέπει να έχει.......γενικά έγω πιστεύω πως κάθε παίχτης πρέπει να ξεκινά με rifle. Για να μάθει το παιχνίδι αρχικά. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ ως δεύτερα όπως sniper, heavy gunner και ασπίδα. Για να σου φέρω ένα παράδειγμα, κάθε σενάριο έχει τις δικές του απαιτήσεις. Σε κάποια σενάρια σου απαγορεύουν το sniper. Σε κάποια άλλα δεν σου απαγορεύουν αλλά ο χώρος είναι μόνο cqb (μόνο δωμάτια). Το καλύτερο για μένα είναι να έχει ένα rifle ή και smg και για ότι άλλο παραπάνω θες να ρωτάς τον διοργανωτή του παιχνιδίου-σεναρίου-διοργάνωσης. Αύτος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο το πως θα είναι το game και το τι περιορισμούς εξοπλισμού θα έχει π.χ. για την ασπίδα που θες. Από την στιγμή που διοργανωτής δεν έχει κάποιο πρόβλημα, τότε ο κάθενας δεν μπορεί να φέρνει άποψη για το τι φοράς.

• Λοχίας
  • *
  • I am FNG
« Απάντηση #6 στις: 17 Ιουνίου, 2014, 18:53:35 »
ok