Αποστολέας Θέμα: Μαζεμα στο πεδιο της Ελευσινας!!!!!!!! ----------SOS----------  (Αναγνώστηκε 12225 φορές)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Μαζεμα στο πεδιο της Ελευσινας!!!!!!!! ----------SOS----------
« στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 17:51:07 »
Περνω αυτη την πρωτοβουλια μετα το τραυματισμο 2 παιδιων στο πεδιο
της Ελευσινα σημερα 28/02/2010 ειδικα του Γιαννη (Firestriker) που τελικα ειναι αρκετα ασχημα
και θα χρειαστει επεμβαση δυστυχως,δεν θυμαμαι το ονομα του δευτερου παιδιου.
Ολοι ξερουμε καλα οτι ειναι το πεδιο που μαζευει τον ποιο πολυ κοσμο στην Αθηνα
τα ατομα εκει εχουν περασει αρκετες φορες και τα 100,μπορουμε ολοι μας
να χτυπησουμε γιατι υπαρχουν τρυπες μεσα στην μεση του πεδιου,σιδερα
που προεξεχουν, σπασμενες σκαλες σε κτηρια που ουτε καν 8α επρεπε να παταει
ανθρωπος εκει...
Για αυτο θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ οσους φιλοτιμηθουν να κανονισουμε
μια μερα απο ενα Σ/Κ να παμε να κλεισουμε τις τρυπες με λιγο χωμα (εχει πανω απο 10)!!!
και οτι αλλο μπορουμε να κανουμε εκει.
Οι μισοι απο ενα μεγαλο παιχνιδι να παμε δεν θα μας παρει ουτε μια ωρα!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 17:56:12 από StarScream »

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Μαζεμα στο πεδιο της Ελευσινας!!!!!!!! ----------SOS----------
« Απάντηση #1 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 18:48:59 »
Οντως το να μαζεψουμε τον χωρο στον οποιο εμεις οι ιδιοι παιζουμε και ο οποιος ειναι αν μη τι αλλο επικυνδηνος για εμας τους ιδιους πρωτα ειναι κατι το οποιο επρεπε να ειχε γινει πολυ καιρο τωρα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο!!!
Το θεμα οτι λογω των φρεατιων που υπαρχουν διασκορπα στο πεδιο και λιγο πολυ ολοι μας εχουμε βρεθει αντιμετοποι (εγω αρκετες φορες) ολοι θα εχουμε πει την ατακα "ο μα.... μου παραλιγο καλα που την ειδα" !!!  να ομως που σημερα 2 παιδια δεν την ειδαν ,τι να κανουμε συμβαινουν αυτα, και ο ενας ειναι ασχημα το αλλο παιδι την σκαπουλαρε με ψυκτικο (και ελπιζω να μην εχει πρηξημο μετα) !!! Εγω προσωπικα εφαγα μια χολυγουντιανη τουμπα λογω κατι πετρων (καλα αυτο ας το βαλουμε στην ακρη)!!!!

Φανταζομαι οτι ολοι θελουμε την ασφαλεια μας οταν παιζουμε - οκ οσο κομαντα και να ειμαστε  8) - αλλα ακομα και τα κομαντα ανθρωποι ειναι και τραυματιζωνται!!!

Το να μαζεψουμε πιστεψτε με δεν ειναι τιποτα !!!  2 καροτσια για πετρες 3-4 φτιαρια η και χερια και μπολικο χωμα!!!!
Και η δουλεια εγινε στα μπαμ και παμε και για καφε Ελευσινα με τις Multycam!!!

Το θεμα ειναι να ερθει κοσμος ....  Και προσωπικα αν καποιος δεν ερθει (το ξεκαθαριζω απο τωρα) δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω να πω κοιτα να δεις εγω καθαριζα μου εφυγε ο κ...ς και αυτος ερχεται και παιζει....!!!   
Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος γιαυτο βαζουμε μπροστα το θεμα της ασφαλειας του καθενος (προσωπικα το βλεπω συλλογικα οποιοσδηποτε ομως δικαιωμα του να το δει για την παρτη του και καλα θα κανει ...!!! ;) )

Ειναι σαν να συστηνουμε σε καποια παιδια να παιζουν με full face για τα BBs που χτυπανε στο προσωπο  (bandit) για  την ασφαλεια τους!!!
Δεν υπαρχει λογος να ζηλευουμε τα Ξενα πεδια στην Σκωτια οταν μπορουμε να οργανοσουμε καλιστα τα δικα μας!!!!

Εγω λοιπον μεσα για οταν θα οργανωθει!!!!!!!!!!

Φιλικα  ΠΑΝΤΑ  !!!!!!   :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 18:54:52 »
Σε ευχαριστω πολυ
και εχεις δικιο σε οτι ειπες

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 19:10:59 »
Χαρα μου να βοηθησω σε οτι κανονιστει φιλε Μπαμπη!!!
Ειλικρινα δεν ειχα σκεφτει ποτε να το προτινω και δεν εχει σημασια το γιατι!!
Αλλα ο καθενας οταν τον αστραγαλο του συναθλητη του ετσι Ξυπναει!!!!

Καροτσακι εχω παντως ;)

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 03 Μαρτίου, 2010, 23:44:25 »
count on me!!!

λοιπον οι πιο προχειρες καλες λυσεις ειναι:
1) να παρουμε σακουλες για μπαζα(οχι για τις σαυρες που κυκλοφορουνε στους δρομους) και να παμε σε καποια παραλια και να μαζεψουμε μερικα σακια αμμο και βοτσαλα...για να μπαζοσουμε τις τρυπες
2) να μαζεψουμε τα συρματα γτ ειναι σκουριασμενα και ειναι συρματα στρατοπεδου(δηλαδη κατακοβουνε το δερμα μας)
3) να "καθαρισουμε"το χωρο οπου παιζουμε.... υπαρχουνε 1000 ειδων αντικειμενα καρκινογονα
4) να κλεισουμε το χωρο της σκαλωσιας ειναι πραγματικα επικυνδινα εκει.... απο το χωμα και τη σκονη γλυστραει παρα πολυ εκει...

ειναι μια θερμη παρακληση προς ολους μας προς δικο μας καλο...και θα ειναι χαζομαρα να κατσουνε 10 ανθρωποι και να το χαιρονται 1000

edit***  και να φροντισουμε λιγο τα καημενα τα σκυλακια εκει περα... τα ειδα και τα λυπηθηκε η ψυχη μ... θα το επαιρνα το ενα αλλα δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο σπιτι...
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Μαρτίου, 2010, 23:47:08 από JokeR »