Αποστολέας Θέμα: Διαδικασία respawn  (Αναγνώστηκε 10651 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Διαδικασία respawn
« στις: 09 Ιουλίου, 2014, 22:56:51 »
Από βίντεο που έχω δει μέχρι τώρα η επικρατέστερη διαδικασία respawn  είναι η επιστροφή στον προκαθορισμένο χώρο και επαναφορά των παιχτών όταν συμπληρωθεί ένας συμφωνημένος αριθμός παικτών.

Στο εξωτερικό υπάρχει η διαδικασία του medic. Ο χτυπημένος παίχτης μένει κάτω στο σημείο που χτυπήθηκε και χρησιμοποιεί ένα διακριτικό   τραυματία (συνήθως κόκκινο μαντήλι). Η ομάδα του πρέπει να τον φτάσει και να τον κάνει respawn ο medic χρησιμοποιώντας ειδικά κορδόνια που έχουν μοιραστεί σε περιορισμένο αριθμό στους medics.

Αυτό βάζει μια πολυπλοκότητα και ρεαλισμό στο παιχνίδι μιας και η ομάδα του "πεσόντα" θα πρέπει να τον φτάσει και να καλύψει τον medic για να τον επαναφέρει στο παιχνίδι. Επίσης κάνει και τους παίχτες πιο προσεκτικός από τη στιγμή που το χτύπημα επιβαρύνει την ομάδα.

Έχετε παίξει αυτό το σενάριο; είναι εύκολο στη διαχείριση άραγε;
In war it doesn't matter who is right, only who is left....

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: Διαδικασία respawn
« Απάντηση #1 στις: 11 Ιουλίου, 2014, 05:11:45 »
ολα οσα εχεις αναφερει χρησιμοποιουνται εδω κ πολυυυυυ καιρο , κ αναλογως το σεναριο.. (μιλαω για τα public) εκτος του red rag που τωρα τελευταια εχει αρχιση κ χρησιμοποιειτε πιο συχνα σε public.
ολα καλα ειναι αν υπαρχει καλως σχεδιασμος κ οργανωση απο τη διοργανωση   ;D .
Πχ  εμενα το μεγαλο μου παραπονο σε μερικα  σεναρια  ειναι,ΠΩΣ γινεται  ,κ οταν  φτασεις στην βαση του ''αντιπαλου'' (που ειναι κ το respawn του) για να πετυχεις το ανσκ , βρισκεσαι στο 1 μετρο απο τον  αντιπαλο κ τα λετε   ;D  ;D  ;D
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Διαδικασία respawn
« Απάντηση #2 στις: 11 Ιουλίου, 2014, 17:53:29 »
Ναι, πιθανόν να έχει χρησιμοποιηθεί και να μη το έχω πετύχει πουθενά (νέοπας γάρ)  :D

Τώρα αυτό που αναφέρεις είναι ένα θέμα!
In war it doesn't matter who is right, only who is left....