Αποστολέας Θέμα: <<SIX TARGETS>>24/08/2014 ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ  (Αναγνώστηκε 30441 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: <<SIX TARGETS>>24/08/2014 ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ
« Απάντηση #15 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 20:59:46 »
Δεν χρειαζεται να σου πω ρε φιλε τις αποστασεις!ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ!
Μαλλον ξεχνας!Και ναι ειναι απο ολλους τους παικτες.
Και μονο που λες οτι τους ειδες και απο μονος σου τους ερειξες ρειπη στα 4 μετρα......ατε τη πρωτη αντε τη δευτερ αλλα και τριτη και τεταρτη ρειπη.... ε μα ελεος(και δεν δειχνω οπως δεν μου δειχνουν!)αμοιβαια ολα ειναι!ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!    ----ουτε σε cqb δεν ρειχνεις ρειπη απο τα 4 μετρα!!!!!!!!!!!!!!!
και στους τρεις ξεχωριστα,ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FAIR-PLAY.
Και συνεχομενα κιολας!!!!!!!!!!!
εφυγες αρον,αρον.....

λειπαμε και για το νημα που εκανες!
Ας απαντησουν οι υπολοιποι συμετεχοντες παρακαλω!
Εγω νυπτω τας χειρας μου!

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Αυγούστου, 2014, 21:01:55 από zinja »
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος bestman

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 21:16:38 »
Η απαντηση σου ενα πραγμα μου δειχνει,οτι ο κανονας που επικαλείσαι δεν υπαρχει ουτε γραμμένος στο σημερινό παιχνιδι,ουτε αναφέρθηκε προφορικά.
Εγω δεν ειπα για καμμια ριπή σε 4 μετρα ,αλλα σου ειπα και πριν εχω φαει και απο ενα μετρο ,ΕΙΠΑ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ.διαβασε προσεκτικά το ποστ.
Οτι δεν εχω fair play σου πηρε πεντε χρονια να το ανακαλύψεις ,καλο κι αυτο.
Αυτο που εκανα σημερα εγω και θελεις να περασω λαϊκό δικαστήριο μου το εχουν κανει πολλες φορες στο εγραψα απο ενα και δυο μετρα.
Και τελος παντων αν αποφασίσες να θεσεις ορια εμπλοκής να μας ενημερώσεις πριν.
Για το νημα γιατι λυπάςαι
αληθεια?Γιατι αποδεικνύει οτι επικαλείσαι κανονα που δεν έγραψες ουτε ανεφερες ποτε?
Μηπως νιπτεις τας χείρας σου γιατι δε μπορεις να κανεις αλλιως?

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #17 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 21:53:47 »
παιρνω θεση κι ας μην ημουν εκει.
να ξεκαθαρισω (απο πλευρας μου) δυο πραγματα.
ισως καποιοι μου θυμωσουν ....

οποιος δεν εχει προστασια , κακο του κεφαλιου του.
το εχουμε πει επανηλειμενως , και οποιος την φαει στα μουτρα μετα να μη βγαλει τσιμουδια !!!
οποιος θελει παει για καφε και οποιος δεν μασαει παιζει πολεμο .
εχω ματωσει κι εχω προκαλεσει κι εγω τραυματισμο αλλα οι εμπλεκομενοι ποτε δεν ειχαμε περεταιρω διαφορες.

απο εμπρος, οση κι αν ειναι η αποσταση πρεπει να ριξεις αφου το "μπαμ" δεν μετραει (επισημως)
αρα η λες ΜΠΑΜ και ο αλλος σου ριχνει η καθεσαι και τις τρως η ριχνεις πρωτος.

και προσθετω....
μολις την φας την εικοσαρα την μπιλιτσα σηκωνεις χερακι και βγαινεις ΧΩΡΙς ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΚΑΙ π@π@ριες....

δεν παιρνω το μερος κανενος.
απλα μεταφραζω την πραξη τησ θεωριας στους κανονες που εχουμε μαθει κατα την μαχη ....
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Αυγούστου, 2014, 21:58:52 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #18 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:01:25 »
Η απαντηση σου ενα πραγμα μου δειχνει,οτι ο κανονας που επικαλείσαι δεν υπαρχει ουτε γραμμένος στο σημερινό παιχνιδι,ουτε αναφέρθηκε προφορικά.
Εγω δεν ειπα για καμμια ριπή σε 4 μετρα ,αλλα σου ειπα και πριν εχω φαει και απο ενα μετρο ,ΕΙΠΑ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ.διαβασε προσεκτικά το ποστ.
Οτι δεν εχω fair play σου πηρε πεντε χρονια να το ανακαλύψεις ,καλο κι αυτο.
Αυτο που εκανα σημερα εγω και θελεις να περασω λαϊκό δικαστήριο μου το εχουν κανει πολλες φορες στο εγραψα απο ενα και δυο μετρα.
Και τελος παντων αν αποφασίσες να θεσεις ορια εμπλοκής να μας ενημερώσεις πριν.
Για το νημα γιατι λυπάςαι
αληθεια?Γιατι αποδεικνύει οτι επικαλείσαι κανονα που δεν έγραψες ουτε ανεφερες ποτε?
Μηπως νιπτεις τας χείρας σου γιατι δε μπορεις να κανεις αλλιως?

και μονο που συνεχηζεις ........δεν κανεις ουτε respect.
ΣΤΑ 4 μετρα δεν βαρας!δεν χρειαζεται να ειναι γραμενο!το ειδανε ολλοι!και ποσο που την εφαγα εγω πισω απο τον επομενο θαμνο που ειμασταν ολλοι και προλαβαμε να βαλουμε τα χερια μας,που ειμασταν στα 10 μετρα!!!!!!!!!!!!και εφυγες ενω σε φωναζαμε και σταματησαμε το παιχνιδι και εσυ εφυγες.......σπιτι σου.κατι δεν κολαει ρε φιλος με  ολο το σεβασμο.
δεν ξαναγραφω οτι και να πεις...να ειμαστε σοβαροι!αρκετα!ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΜΑΤΙΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε φιλε χρειαζοτανε να το γραψω?και γιατι δεν μου το θημησες?και γιατι εφυγες?και γιατι δεν ειπες τιποτα ουτε συγνωμην,ουτε να δεις πως ειναι τα παιδεια ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΤΗΠΗΘΗΚΑΝΕ?και σου φωναξαν!
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ Ε?Αλλα τι να πω και εγω?ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΣ!Συχωραμε αλλα ....και τι να κανω?αντε ρε bestman εγω φταιω, δε με σεβεσαι και μονο που τα εγραψες ολα αυτα και δεν παραδεχεσαι το αυτονοιτο!!!!!!!!!

Τελος απο μενα δεν απαντω ξανα!δεν χρειαζομαι δικαιολογια σε κατι. ;) :D

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Shooter

• Υπολοχαγός
  • *
  • Play Safe,Play Fair..!!
« Απάντηση #19 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:02:36 »
Να πω πως ναι οταν δεν φορας προστασια προσωπου ρισκαρεις απο την αλλη αλλο να τραβας ριπη και αλλο μονη βολη..τα τινα ειναι δυο...πως γινεται να ηταν χωμενοι στον θαμνο να τους πετυχες κεφαλι και αυτοί να μην σε πετυχαν...λεω εγω...ασχετα αν 7 ατομα στα 5 μετρα πισω αριστερα σου που ειμασταν εκτος κανανε ησυχια για να μην σας αποσυντονισουμε και ακουσαμε τις μπιλιες των άλλων επάνω σου χωρις φυσικα το αναλογο "εξω"... Εγω γενικα δεν μιλαω αλλα επειδη ετυχε να ειμαι παρων μου εκατσε ασχημα στο ματι...και ξαναλεω ασε τα headιδια..

https://www.facebook.com/aoairsoft
"Shooter" - Alpha Ωmega Airsoft Team

Αποσυνδεδεμένος Shooter

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:05:57 »
Οσο για τα headshot ριχνουμε ακομα και οταν δουμε κεφαλι αλλα να ειναι μαζι με οπλο..ατυπος κανονας αλλα ισχυει..δεν χρειαζεται να μακελεψουμε τον αλλον..αν εχει οπλο και μας σημαδευει ριχνουμε...αλλα εσυ νομιζω ειπες ηταν πισω απο τον θαμνο και δεν φαινοντουσταν;;; Κατι τετοιο...

Αποσυνδεδεμένος bestman

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:27:15 »
Επειδη θελω να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου πανω απο ολα ,και επειδη airsoft δε παιζω ουτε για να πονεςω ουτε για να χτυπήσω κανενα ζητώ συγνωμη αν ΑΘΕΛΑ μου το τονίζω αυτο ,χτύπησα καποιον χωρις να εχω πρόθεση να το κανω.
Οσο καιρο παιζω εχω ματώσει,πρηστει πολλες φορες και εχω δεχτεί πολλες μπιλιες σε κράνος  γυαλια μάσκα.
Για το λογο αυτο φορώ προστασία προσώπου εδω και πολυ καιρο,σας συμβουλεύω να κανετε ολοι το ιδιο για να ευχαριστηθειτε το παιχνιδι χωρις τραυματισμούς ,νεύρα και καυγά δες.
Να ειστε ολοι καλα .

Αποσυνδεδεμένος Demonas

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:41:39 »
Θα τοποθετηθώ και εγώ καθ'οτι παρών στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς να έχω επαφή με τα συμβάντα και χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός. Η προστασία είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Φυλαγεσαι από μόνος σου γιατί ο άλλος πάνω στην ποροση, αδρεναλίνη, πάθος η όπως θέλετε πείτε το μπορεί Όχι εσκεμμένα, από λάθος εκτίμηση βολής ή από τον αέρα η από χιλιάδες άλλους παράγοντες, να σε χτυπήσει σε λάθος σημείο. Και να δημιουργηθεί παρεξήγηση εκ του μη όντως. Κατά την δική μου άποψη τα γυαλιά η μάσκα και το κράνος η καπέλο, είναι απαραίτητα. Όσο και αν μας δυσκολεύουν στο παιχνίδι, είναι απαραίτητα.
 Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ οποιαδήποτε ενέργεια με σκοπό να βλάψει κάποιον. Αναφέρομαι καθαρά και μόνο στα μέτρα προστασίας για τον εαυτό μας πάνω απ'όλα.

Τα σέβη μου σε όλους

Αποσυνδεδεμένος bestman

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 22:45:15 »
Θανο πραγματικα αυτα που λες δε με αφορούν,δε περίμενα  απο εσενα να μου πεις αν παιζω τίμια η οχι το παιχνιδι.
Μετα απο ενα παιχνιδι που παίξαμε στο νατ εχω σχηματίσει αποψη για σενα χωρις να χρειαστει να κανω ησυχια μιας και σε ειχα απεναντι μου.Εχω αποψη για σενα αλλα την κρατώ για τον εαυτο μου.
Τωρα αν θες μπορω για σενα και για οποιονδήποτε αλλο θες να βρω δεκα ατομα να σου πουν δε "βγαινει",αλλωστε σε καθε παιχνιδι πολλες φορες ειμαι σιγουρος οτι καποιους πέτυχα και δε βγηκαν αλλα δε βαριέσαι τον προσπερνάω και παω παρακάτω.
Τωρα οσον αφορα τους μακελαρηδες και αν με σημάδευαν με οπλο η οχι ,για ενα ειμαι σιγουρος αν με ειχαν δει πρωτοι θα μου ειχαν ριξει απλα δε πρόλαβαν να το κανουν ,και τοτε δε θα ειχε γινει τιποτα γιατι εγω φορούσα και κράνος και μασκα .
Δε με πέτυχαν γιατι δεν με είδαν δεν εριξε καν κανεις απο ολους.
Τωρα εσυ πως ακουσες και τις μπιλιες  και αλλοι εξι μαζι αφου οι αντιπαλοι μου δεν έριξαν ειναι απορίας άξιον.
ΥΓ ολα τα παιδια στα οποια εριξα μαζι με οπλα ηταν ,κανεις τους αοπλος γιατι κατι τετοιο ειπες.
Ουτε εγω θα ασχοληθώ να απαντήσω αλλο αν καποιο απο τα παιδια που ηταν εκει θελουν κατι εδω ειμαι στειλτε πμ να μιλησουμε.Με κανενα δεν εχω τιποτα να χωρίσω ολοι για να διασκεδάσουμε και να τρέξουμε παμε.

Αποσυνδεδεμένος Jaguar

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #24 στις: 24 Αυγούστου, 2014, 23:46:55 »
Ως πιο νεο μελος μπορω να πω πως οι κανονες του παιχνιδιο μου ειναι σαφεις απο τη πρωτη μερα. Το να επαναλαμβανονται για να κραταμε τους τυπους ειναι μεν σωστο αλλα ως ανθρωποι ειναι φυσιολογικο να ξεχαστει να αναφερθει καποιος(γιαυτο ο jinza ρωταει αν ξεχαςε κατι να αναφερει) Θεωρω οτι αν επαιζα τοσο καιρο οσο αλλοι συμπαικτες θα τους επαιζα στα δαχτυλα χωρις να θελω καποιον να μου τους θυμιζει σε καθε παιχνιδι. Με τη λογικη αυτη κ εχοντας στο νου οτι παμε να διασκεδασουμε κ οχι να δημιουργησουμε προβληματα, οταν εμφανιζεται ενα θεμα καλο θα ηταν να λυθει αμεσα για την αποφυγη αλλων. Δεν υπαρχει κριση-κατακριση, υπαρχουν κανονες κ κοινη λογικη που συνεπαγει αυτους. Το σωστο κ τιμιο να λεγεται! Ταπεινη μου γνωμη.
No mercy!! Mercy is for the weak!

Αποσυνδεδεμένος Shooter

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 25 Αυγούστου, 2014, 15:43:04 »
Ημουν σε κατι παρον και το ειπα..το αν με θεωρεις αθανατο ή οχι κσι ειδικα σε παιχνιδια στο ΝΑΤ...οκ...μπορω να πω με εντυπωσιασες...γιατι εγω θυμαμαι ακομα το σκηνικο με σενα κατω απο την σκαλα κ μενα στην εισοδο...παντως θα ηταν ενδιαφερον να μου βρεις αυτα τα δεκα ατομα... Δεν εχω αδικησει ποτε κανεναν οσον αφορα το θεμα αθανασιας εκ προθεσεως και επειδη δεν θελω να μου το κανουν δεν το κανω... Και ζωντανο παραδειγμα σε πολλα νεα παιδια που τα μυησα στο χομπι...

Αποσυνδεδεμένος Speedy Gonzales

• Αρχιλοχίας
  • *
  • I see you, i kill you!!!
« Απάντηση #26 στις: 25 Αυγούστου, 2014, 20:41:39 »
Και εγώ ως νέο μέλος.....Θα πώ για αυτό που είδα (Ισως κάποιοι να παρεξηγηθούν)!!!
Ισχύει πως κάπου δεν αναφέρεται κάτι για τις κοντινές αποστάσεις....
Αλλα είναι αυτονόητο οτι δεν βλέπεις τον αντίπαλο σε λίγα μέτρα και τον ριπιάζεις και ειδικά στα μούτρα....
Αναφέρομαι στο περιστατικό που έφαγε 2 μπίλιες στο αφτί!!!
Θεωρώ οτι στα λίγα μέτρα έχεις άριστη οπτική επαφή οπότε μονή βολή!!!
Δεν δικαιολογείται η συνεχόμενη ριπή....
Τα παιχνίδια είναι καθαρά διασκέδαση!!!
Και να συμπληρώσω στο σκηνικό που λέει ο Shooter, ήμουν και γώ μπροστά και για να μην τα επαναλάβω...
Συμφωνώ με όσα λέει γιατί το είδα !!!
Δεν κατηγορώ αυτόν που τον χτύπησε οτι το έκανε επίτηδες!!!
Ταπεινή μου άποψη περισσότερη σιγουριά πριν πατήσουμε την σκανδάλη...
Καλά και ασφαλή παιχνίδια σε όλους!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Αυγούστου, 2014, 03:25:06 από Speedy Gonzales »
_Andale Andale_
 _Arriba Arriba_

Αποσυνδεδεμένος Avrilios Promitheus

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 29 Αυγούστου, 2014, 17:02:08 »
Επειδή ημουν και εγω μπροστά μαζι με πολλούς συμπαίκτες ειδα το συμβαν και οταν εκφερα την γνωμη για το τι ειδα με αποκαλεσαν ψευτη. Πεζοντας airsoft δυόμιση περιπου χρονια γνωριζω πολύ καλα τους κανονες και συμφωνω οτι ο καθενας φερει ευθύνη για την προστασια του για το παιχνιδι που όλοι ξερουμε πως ποναει. Αλλα η αθανασια ειναι κατι που δηλωνει οτι αυτοι που το κανουν δεν σεβονται ουτε τους συμπαίκτες τους αλλα ουτε και τον ιδιο τους τον εαυτο πανω απ'όλα και με στεναχωρει ειδικά απο ατομα που καυχιουνται οτι παιζουν χρονια γιατι οσο παιζω ακομα μαθενω και θα μαθενω συνέχεια καινουργια πραγματα. Χερομαι που στο συγκεκριμένο συμβαν βρίσκονταν αρκετοι συμπαίκτες και ειδαν τι ακριβώς εγινε και δεν ειμουν ο μονος. Πραγματικα οσο βλεπω τετοια ατομα και το πως παιζουνε τοσο χερομαι που δεν ειμαι το ιδιο και ελπιζω οι καινουργοι παιχτες να μην παρουν αυτο το παραδειγμα προς απομίμηση

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 29 Αυγούστου, 2014, 20:24:36 »
Δεν παίζω καιρό αλλά μου έχουν τύχει διάφορα σχετικά με το θέμα σας:

Α) στο τελευταίο παιχνίδι στο hotel "ειχα" παίχτη στα 5 μέτρα πλαγίως με σκοπό τον αιφνιδιασμό εκείνου και των υπολοίπων που ήταν γύρω. Επέλεξα να μην του ρίξω, στα πλάγια ελάχιστοι έχουν προστασία και θα τον εσκιζα στον πόνο.

Β) Σε άλλο παιχνίδι έριξα σε συμπαίκτη που πετάχτηκε απο γωνία στο στήθος απο 1 μέτρο νομίζοντας οτι ήταν 2 άτομα και μπαμ δεν έπαιζε και κακό υπολογισμό. Μου έκανε παρατήρηση, τη δέχτηκα και μετά πήγα να τον βρω να ζητήσω συγνώμη.

Γ) σε παιχνίδι στις διακοπές μου έχασα δόντι απο βολή στο πρόσωπο. Ίσως μ@λ@κια του συμπαίκτη μου που δεν πρόσεξε αλλά η ευθύνη να παίξω χωρις προστασία εκτός απο τα μάτια ειναι ΟΛΗ δική μου. Έβαλα το κεφάλι κάτω και δεν είπα τίποτα.

Δ) στις διακοπές παλι, σε παρόμοια φάση σε θάμνο ο συμπαίκτης μου την έφαγε στο λαιμό. Εγώ έφαγα ριπή απο τα 3 μέτρα που με δίπλωσε στη μέση απο τον πόνο, έφαγα μπίλια και μου έσκισε το μάγουλο κάτω απο τα γιαλιά. Κανένας δεν είπε κουβέντα, όλα στο παιχνίδι ειναι.

Πάμε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, οχι να γυρίσουμε μπλαβιασμένοι (απαραίτητα). Προσωπικά δεν θα ρίξω σκόπιμα σε σημείο που θα πονέσει ο άλλος και ας βγω απο το παιχνίδι.
Το σπορ όμως ειναι επικίνδυνο και πολλά μπορει να συμβούν χωρις κανένας να το θέλει οπότε η προστασία ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση και αν πονέσεις σε σημείο ακάλυπτο δε μιλάς.

Θα βρεθεί και ο κόπανος που θα σου την "ανάψει" άτσαλα και δε θα ιδρώσει, ακόμα και εκεί δε μιλάς, φροντίζεις να καλύψεις όλα τα σημεία που μπορει να σε βρει μπίλια και θα πονέσει. (Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο συμβάν, γενικά μιλάω).

Δεν ήμουν εκεί να δω τι έγινε απλώς καταθέτω την (μικρή) πείρα μου. Ελπίζω να τα βρείτε ρε παιδιά, τρεις και ο κούκος είμαστε και ο αποκλεισμός ειναι βαριά ποινή αν δεν υπάρχει σοβαρότατος λόγος.
In war it doesn't matter who is right, only who is left....

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #29 στις: 31 Αυγούστου, 2014, 04:28:10 »

Πάμε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, οχι να γυρίσουμε μπλαβιασμένοι (απαραίτητα). Προσωπικά δεν θα ρίξω σκόπιμα σε σημείο που θα πονέσει ο άλλος και ας βγω απο το παιχνίδι.
Το σπορ όμως ειναι επικίνδυνο και πολλά μπορει να συμβούν χωρις κανένας να το θέλει οπότε η προστασία ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση και αν πονέσεις σε σημείο ακάλυπτο δε μιλάς.

Θα βρεθεί και ο κόπανος που θα σου την "ανάψει" άτσαλα και δε θα ιδρώσει, ακόμα και εκεί δε μιλάς, φροντίζεις να καλύψεις όλα τα σημεία που μπορει να σε βρει μπίλια και θα πονέσει. (Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο συμβάν, γενικά μιλάω).

+ 1000.000.000 ,
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN