Αποστολέας Θέμα: Επιλογή πιστολιού από νέο χρήστη  (Αναγνώστηκε 14305 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paschos76

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Επιλογή πιστολιού από νέο χρήστη
« στις: 10 Σεπτεμβρίου, 2014, 19:35:30 »
Καλησπέρα.
Είμαι καινούριος στο forum, δεν πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που ανακάλυψα την ύπαρξη του airsoft!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πιστόλι, κυρίως για σκοποβολή & λιγότερο για να το χρησιμοποιήσω, αργότερα ίσως, σε κάποιο αγώνα airsoft.
Έχω αρκετές απορίες & ξεκινάω.

Να επιλέξω πιστόλι ηλεκτροκίνητο ή αερίου?
Έχω διαβάσει ότι τα πρώτα είναι πιο αποδοτικά, γρήγορα, αξιόπιστα, χρειάζονται λιγότερη περιποίηση & είναι πιο οικονομικά, σε μακροχρόνια χρήση,
ενώ τα δεύτερα πιο ρεαλιστικά, & πιο ισχυρά.
Γενικά για τα AEP λέγεται ότι είναι καλύτερα για νέους χρήστες/παίκτες.
Τι ισχύει από τα παραπάνω στα πιστόλια, ειδικά αν μείνουν 'απείραχτα'?

Η επόμενη ερώτηση μου έχει σχέση με τις μπίλιες.
Το πόσο βαριές είναι, έχει προφανώς σχέση με το πόση ζημιά κάνουν.
Λογικά επηρεάζεται & το βεληνεκές τους? Όσο ελαφρύτερες, τόσο πιο μακριά πηγαίνουν?
Επηρεάζεται σε κάτι η λειτουργία του πιστολιού? Πχ όσο βαρύτερες, τόσο μικρότερη η διάρκεια ζωής της κάνης (& του όπλου γενικότερα)?
Να υποθέσω ότι επηρεάζεται η διάρκεια του αερίου ή της μπαταρίας?
Γενικά, στα πιστόλια καλύτερα να χρησιμοποιούνται ελαφριές μπίλιες, ή δεν έχει & τόση σημασία?

Κατόπιν έρευνας, είμαι ανάμεσα στο ASG G18C (AEP) & στο WE G18C (GBB).
Τι να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο, ή τι άλλο έχετε να μου προτείνετε?
Ευχαριστώ πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Σεπτεμβρίου, 2014, 22:04:03 από paschos76 »

Αποσυνδεδεμένος Νικολαος Παχης

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Επιλογή πιστολιού από νέο χρήστη
« Απάντηση #1 στις: 10 Σεπτεμβρίου, 2014, 21:47:42 »
Καταρχας αν θελεις ρεαλισμομο σιγουρα GAS θα σου προτεινα ενα WE G18C διοτι ειναι αξιοπιστο δυνατο και ακριβες! (Το εχω το συγκεκριμενο) Επισης τα AEP δεν ειναι τοσο αξιοπιστα γιατι σε αντιθεση με τα AEG (Ηλεκτρικα ΤΥΦΕΚΙΑ) τα οποια ειναι τα πιο δημοφιλη δεν εχουν μεγαλη ζητηση οποτε ειναι λιγα και αμφιβολου ποιοτητος. Σχετικα με τις μπιλιες (ΒΑΡΙΕΣ) 0.20g και πανω=ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ , ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΚΙΝΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ-οταν εκτοξευονται με ενεργεια μεγαλυτερη της μαζας τους δεν θα εχεις προβλημα με το G18 η με αλλα GBB) το βαρος της μπιλιας δεν παιζει ρολο στην διαρκεια ζωης της κανης  η του οπλου γενικως. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ομως εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! Και το καλυτερο airosft  να εχεις οι κακης ποιοτητας μπιλιες θα το καταστρεψουν μετα απο 5-6 βολες. Πισω στο οπλο τωρα αμα ζεις σε επαρχια (οπως εγω) και δεν υπαρχουν μαγαζια airsoft και δεν μπορεις να προμηθευτεις GREEN GAS χωρις να παραγειλεις απο το Ιντερνετ και αν το θελεις περισοτερο για σκοποβολη (1 φιαλη 10ΕΥΡΩ/1000ml=30-35 γεμιστηρες) τοτε καλυτερα να παρεις ενα ΑΕΡΟΒΟΛΟ 4.5mm για σκοποβολη οπου μπορεις να προμηθευτεις φιαλες C02 για 0.90 ευρω και απο παντου ή αν σκεφτεσαι να ασχοληθεις με το airsoft παρε ενα GBB Co2.(Δεν προτεινω τα AEP προσωπικα)

Ελπιζω να βοηθησα!!!
Ghosts Can Kill, But can't be killed...

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Σεπτεμβρίου, 2014, 12:28:34 »
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έκλεισε, παρήγγειλα το WE G18C Gen 4!
Καλό βόλι σε όλους!

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 12 Σεπτεμβρίου, 2014, 16:37:10 »
Σήμερα έφτασε το WE!
Ένα μόνο θα πω:
Δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατό.
Ευτυχώς δεν πήρα αεροβόλο.

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 13 Σεπτεμβρίου, 2014, 00:05:02 »
Να προσεχεις με τη σκοποβολή, κάπου 40% της ενέργειας της μπίλιας σε σκληρή επιφάνεια μετατρέπεται σε μεγαλειώδη εξοστρακισμο. Μόνο σε μαλακούς στόχους και με κάτι επίσης μαλακό από πίσω για να μη γυρίζουν οι μπίλιες. Για σκοποβολή θα πρότεινα όπλο με μολυβενια σφαιρακια.
In war it doesn't matter who is right, only who is left....