Αποστολέας Θέμα: ΧΑΘΗΚΕ: TORNADO IMPACT ΜΑΥΡΗ (HOTEL 5-10-2014)  (Αναγνώστηκε 11391 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΧΑΘΗΚΕ: TORNADO IMPACT ΜΑΥΡΗ (HOTEL 5-10-2014)
« στις: 05 Οκτωβρίου, 2014, 18:54:45 »
5-10-2014 NUMBERS HOTEL:
Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στα υπόγεια χάθηκε μαύρη Tornado Impact την οποία έριξα. Ήμουν στην κόκκινη ομάδα. Πληροφορήθηκα οτι κάποιος απο τους μπλέ την μάζεψε μετά τη ρίψη καθότι αποχώρησα απο το σημείο λόγω του οτι χτυπήθηκα. Από αρκετά άτομα άκουσα ότι κάποιος την κρατούσε και ρώταγε αν είναι δική τους. Παρόλες τις προσπάθειες δεν τον εντόπισα. Παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ. Η συγκεκριμένη έχει marking μια λευκή νεκροκεφαλή κολλημένη επάνω της.
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Απ: ΧΑΘΗΚΕ: TORNADO IMPACT ΜΑΥΡΗ (HOTEL 5-10-2014)
« Απάντηση #1 στις: 05 Οκτωβρίου, 2014, 20:17:48 »
Για την Tornado δεν ακουσα τιποτα φιλε μου.
Δυστυχως! Η Thunder B timer που ειχε χαθει βρεθηκε τελικα; (ημουν μπροστα οταν την εριξε το παληκαρι)

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Οκτωβρίου, 2014, 15:00:20 »
Εχω σε στιγμιότυπο βίντεο τη στιγμή της ρίψης και νομίζω ξέρω ποια ομάδα την περισυνέλεξε. Αναμένω ανταπόκριση απο μεριά τους.
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 09 Οκτωβρίου, 2014, 14:58:17 »
Μετά από 4 μέρες δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση. Όπως φαίνεται μάλλον ο "καλοθελητής" βολεύτηκε. Άσχετα με το ότι η εποξική από πάνω δε θα βγεί ποτέ και κάποια στιγμή θα τα φέρει έτσι που θα την αναγνωρίσει κάποιος γνωστός. Αυτά τα φαινόμενα είναι που σιχαίνομαι και αμαυρώνουν τα public παιχνίδια. ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ DEBRIEFING ΑΝ ΟΧΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ....αλλά απ΄ότι φαίνεται δε σας βολεύει μερικούς. Αυτοί είμαστε Κύριοι...μπράβο μας.

ΥΓ) Υπενθυμίζω ότι 2 άτομα ερωτήθηκαν απο τον καλοθελητή αν είναι δικιά τους η tornado...περιμένω pm.
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Οκτωβρίου, 2014, 15:00:07 από Fidel »
V for VEDUZA...