Αποστολέας Θέμα: <<THE LIGHT>>ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ 29/11/2015  (Αναγνώστηκε 37433 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tsarami

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<THE LIGHT>>ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ 29/11/2015
« Απάντηση #30 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 00:08:43 »
Πολυ καλημερα σας,απο REAPERS:
Tsarami :m4
Skias :   m4
kotopoulino: vsr 10
dozer :m4,dmr
sarantos :m4.
Ολοι οι παραπανω με greek lizard!!! :battle103: :battle103: :battle103: :battle97: :gunfight25: :gunfight30: :gunfight30: :gunfight30: :gunfight25: :emoticon-0182-poolparty:

οτι δεν σε σκοτωνει δεν σε πετυχενει καλα...!!!   φε'ι΄ς μπουκ: https://www.facebook.com/groups/1606939942902174/

anzactom

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 16:07:04 »
Απο τις 3 φορές που εχω παίξει Αμυγδαλεζα σήμερα ήταν σαφώς καλύτερα!! Ο καιρός ήταν καλός και ο Βασίλης φωνακλάς. !!! :) Πάντως εχω να πω οτι, σήμερα τον λυπήθηκα. Κάποιοι τον γράφανε κανονικά την ώρα τις ενημέρωσης και του σπάσανε τα ...νεύρα. Λιγο σεβασμός όταν μιλάει κάποιος δεν βλάπτει. Αφήστε τον να πει αυτά που πρέπει να τα χιλιοακουσουμε όλοι μια φορά ακομα , αλλα και οι νέοι πρώτη και να ξεκινήσει το παιχνίδι στην ώρα του.

Α!! Νομιζω οτι κάπου στο παιχνίδι είδα και τον Χαιλάντερ. :):gunfight36:

Αποσυνδεδεμένος F0tis

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #32 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 16:54:10 »
Με κάλυψε πέρα ως πέρα το κείμενο του anzactom
"Μια είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία" πάρτε το χαμπάρι...
Προσωπικά, βγήκα αρκετές φορές από το παιχνίδι και έχει και τα τυχερά του!
Βρήκα μια γεμιστήρα από ΑΚ...
Όποιος την κλαίει ας βάλει φωνή!

Υ.Γ
Ελπίζω να μην είναι του Χαιλάντερ

Αποσυνδεδεμένος Guess84

• Λοχίας
  • *
Απ: &lt;&lt;THE LIGHT&gt;&gt;ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ 29/11/2015
« Απάντηση #33 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 17:00:06 »
Πολύ ωραίο παιχνίδι, ευχαριστούμε πολύ το Βασίλη!  Πολύ αναθασία αλλά σε κάθε περίπτωση περάσαμε πολύ ωραία!

Στάλθηκε από το Lenovo X2-CU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

«Των Ελλήνων πάντων ευφυέστεροι οι Πελοποννήσιοι. Των Πελοποννησίων πάντων ευφυέστεροι οι Αρκάδες»...

Αποσυνδεδεμένος ALEX41270

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #34 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 19:54:39 »
πολυ καλο παιχνιδι μπραβο σε ολους μπορει να υπηρχε λιγη αθανασια αλλα το θεμα λυθηκε γρηγορα
2 οσοι ηταν στο woodland πισω απο το κτηριο και καταριουνταν εναν τρελο που εκανε διαβιβασεις για τις θεσεις ζητω συγχνωμη αλλα τι να κανουμε αυτος ηταν ο ρολος μου σημερα για την ομαδα των 5 που βοηθαγα

καλο απογευμα

Αποσυνδεδεμένος Antouant

• Λοχίας
  • *
Απ: &lt;&lt;THE LIGHT&gt;&gt;ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ 29/11/2015
« Απάντηση #35 στις: 29 Νοεμβρίου, 2015, 22:55:12 »
Σήμερα  ήταν η πρώτη μου επαφή με το airsoft και ομολογώ ότι το απόλαυσα!  Ένα ευχαριστώ επίσης στον Βασίλη για τη διοργάνωση και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό που αναλαμβάνει να κάνει δεν είναι εύκολο και για αυτόν το λόγο του αξίζει λίγη βοήθεια από ολους μας, για να μην του κανουμε τη ζωή  δυσκολότερη!

"Μολών Λαβέ..."

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #36 στις: 30 Νοεμβρίου, 2015, 14:25:36 »
καλησπερα και απο μενα!
παιχνιδι με 127 ατομα

πρωσωπικη γνωμη πηγε πολυ καλα για τοσα ατομα ,χωρις ιδιετερα να χρειαζεται ενας ....διετητης....

Συνφωνω με τους φιλους που εγραψαν πριν απο μενα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ!!!!!!!!!!

Απλα να ακουτε τους κανονες να κανετε αυτο που λεω σε οτι εχει σχεση με το παιχνιδι και τη λειτουργηκοτιτα του και ολα καλα καλλοι μου airsofters.

Δοξα το Θεο ολλοι ερχομαστε στην ωρα μας και αυτοι που αργουνε παιρνουν τηλεφωνο.Μια καλη αρχη πιστευω.
 Η μετρηση εχει μπει πλεον στο (πετσι σας).Αυτο συμενη πως πρωτα μετρατε, μετα ετοιμαζοσαστε.

παιχνιδι.

Το σεναριο πηγε πολυ καλα με εναλαγες των στοιχειων απο τις ομαδες.
παιξαμε τρεις ωρες ,με μιδαμινα ασχημα πραγματα,τα οποια ληθηκαν σε δευτερλευτα.

Μπραβο σε ολλους τους συμμετεχοντες και Ευχαριστω για ολες τις συμμετοχες.

ΤΟ LINK ME ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.904145126338457.1073742041.117549211664723&type=3

ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΚΟΤΟΝΟΜΑΣΤΕ.

« Τελευταία τροποποίηση: 30 Νοεμβρίου, 2015, 15:21:53 από zinja »
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

anzactom

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: 30 Νοεμβρίου, 2015, 16:01:33 »
Όντος το παιχνίδι ήταν καλο !! Εμείς που συμμετέχουμε πρεπει να προσπαθούμε για την διασκέδαση μας. Γι αυτο πάμε. Ο Zinja κάθε εβδομάδα στρώνει το χαλί για ενα καλο Σ/Κ. Με την όση εμπειρία εχω 1 χρόνο τωρα. Νομιζω οτι, το κάνει καλά για αυτο  εγω και η παρέα μου σχεδόν πάντα είμαι  εκεί.
Θέλω να συμπληρώσω οτι, καλο ειναι να μπαίνουμε και λιγο στο φόρουμ να ανταλλάσουμε απόψεις αλλα και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας σαν παίκτες αλλα και ομάδες. Αυτο θα βοηθάει και στις οποιες μικροεντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε ενα παιχνίδι. Όποτε καλο ειναι να αγαπιόμαστε και στο φόρουμ λιγο για να σκοτωνόμαστε καλύτερα στα παιχνίδια .

Υ.Γ. Ακούγονται σαν γλύψιμο στον Βασίλη η το φόρουμ αυτά που γράφω αλλα δεν εχω καμία σχεση με το φόρουμ η Βασίλη προσωπικά (δεν ξερω αν ξέρει ποιος είμαι καν ) Τα έγραψα γιατι στο airsoft βρήκα μια ευχάριστη ασχολία μου αρέσει να κάνω και νιώθω οτι μπορω να πω κατι για αυτούς μου μου (μας ) το προσφέρουν δωρεάν !!!!!! Thanks Bill