Καλησπέρα σας.
Φίλε leyteris πολύ ευχαρίστως να σου διευκρινίσω το πώς “είχαμε ενημερώσει”. Καταρχήν λόγω της καθυστέρησης μας παρκάραμε αρκετά μακριά. Η διοργάνωση, όπως μετά χαράς διαπίστωσα, είχε μεριμνήσει και έστελνε κάποια παιδιά για να δει σε τι κατάσταση ήμασταν. Εκτός λοιπόν από το πρώτο παιδί που ήρθε και μας είπε για την μέτρηση μετά ήρθε και ένα δεύτερο για να μας πει ότι θα ξεκινούσε η ενημέρωση. Στο δεύτερο λοιπόν παιδί με το κίτρινο γιλέκο (που δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα του) του είπαμε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως και θα αργήσουμε λίγο». Μετά ήρθε και τρίτο παιδί και άκουσα μάλιστα το zinja να φωνάζει κάτι από μακριά χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τι. Στο τρίτο παιδί που μας είπε «ελάτε τώρα γιατί φωνάζει» απάντησα εγώ ο ίδιος «είμαστε έτοιμοι και ερχόμαστε». Τώρα θα μου πεις ότι αυτός δεν ήταν και ο πιο ορθός τρόπος για να ενημερώσουμε, αλλά τότε δεν φανταστήκαμε ότι θα γινόταν θέμα. Αν το είχαμε καταλάβει φίλε ALEX41270, φυσικά και θα είχαν έρθει οι πρώτοι που ήταν έτοιμοι για να ενημερώσουν και όπως σωστά έγραψε και ο george6497 “αν έστω και ένα χέρι σηκωθεί δεν θα λάβουν μέρος”.
Για το πόσο δύσκολο είναι να οργανώσεις 185+ ενήλικες που ήρθαν να ξεδώσουν από όλη την εβδομάδα, πιστέψτε με έχω πολύ καλή ιδέα μετά από 20 χρόνια εν ενεργεία στρατιωτικός και γι’ αυτό εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια των διοργανωτών. Φίλε Yandil, μπορεί ακόμη κι ας ξυπνήσαμε κάποιοι από εμάς από τις 06:30 για άλλη μια φορά με σκοπό να είμαστε εκεί στις 08:30 για να οργανωθούμε κλπ τελικά (δυστυχώς) να αργήσαμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός μας να έρθουμε στο «τελευταία στιγμή».
Θα προσπαθήσω να κλείσω ελπίζοντας να σας έχω καλύψει και υπενθυμίζοντας ότι ΟΛΑ μου τα σχόλια έγιναν καλοπροαίρετα με δική μου και μόνο πρωτοβουλία. Από σεβασμό, όχι μόνο στο σύνολο των ανθρώπων που συμμετείχαν στην διοργάνωση αλλά και στην παρέα (όχι ομάδα) που έτυχε να δηλώσω εγώ, αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας ενημερώσω όλους για το τί συνέβη με τα δικά μου μάτια. Αν ήμουν και εγώ διοργανωτής θα ήθελα να ξέρω για μελλοντική αναφορά.
Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την κουραστική προσπάθεια αλλά και στους συμμετέχοντες, γιατί όσο και να τρέξει/φωνάξει η διοργάνωση, οι παίχτες κάνουν το παιχνίδι!
“Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα,
Ουδέν επιβάλλει όσο η ευπρέπεια!”
Gel