Αποστολέας Θέμα: Αθανατοι ή παρεξήγηση  (Αναγνώστηκε 13120 φορές)

Αποσυνδεδεμένος DieM

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • auto lock target on
Αθανατοι ή παρεξήγηση
« στις: 10 Ιανουαρίου, 2016, 23:40:43 »
Εχει γινει μεγαλος ντορος για τους λεγομενους αθανατους στα διαφορα παιχνιδια ιδιαιτερα σε woodland. Μη ξεχναμε οτι το παιχνιδι στηριζεται στο fair play και στον αλληλοσεβασμο. Ξεκιναω με το κλασικο πλεον μοτιβο "αυτος ειναι αθανατος". Ο πρωτος που το λεει αυτο ειτε ειναι σε ασχημη μερα για να παρει μερος σε παιχνιδι ειτε ειναι  προκατειλημενος με το εν λογο ατομο. Δε λεω οτι δεν υπαρχουν ατομα που <αρνουνται κατηγορηματικα> να φωναξουν "ΕΞΩ"-"HIT" αλλα δε δεχομαι να λενε αθανατο καποιον που δεν εχει αντιληφθει το χτυπημα. Γραφω αυτο το ποστ με αφορμη αυτο που εγινε σημερα διπλα μου. Καποιος χτυπησε ενα κορμο δεντρου με αποτελεσμα η μπιλια να εξωστρακιστει και να χτυπησει ενα συμπαικτη. Βλεποντας την αναπηδηση της μπιλιας πανω στο παληκαρι αρχισε να φωναζει " δε σε χτυπησα?...αφου τις βλεπω να χτυπανε πανω σου"!!! Εκεινη τη στιγμη αντιληφθηκα το ποσο λαθος ειναι να αποκαλουμε αμεσα ή εμμεσα τον αλλο αθανατο. Μου εχει τυχει και εμενα που θεωρω τον εαυτο μου απολυτο fair player να με χτυπησουν στην επιγονατιδα χωρις να το αντιληφθω και να μου πει ο διοργανωτης οτι ειμαι εξω(ματομπουκαλα κολονες hotel). Δε παει να πει οτι ειμαι αθανατος. Γι αυτο παρακληση σε ολους τους συγχομπιστες μου να μην αποκαλουν αθανατο κανενα εκτος και αν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι οτι ο αντιπαλος αντιληφθηκε το χτυπημα και κανει τον Αλεκο! Ευχαριστω που διαβασατε την αποψη μου, καλα και ασφαλη παιχνιδια!

Αποσυνδεδεμένος ALEX41270

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αθανατοι ή παρεξήγηση
« Απάντηση #1 στις: 10 Φεβρουαρίου, 2016, 22:10:41 »
απο σποντα εξοστρακιση δεν βγαινει εξω κανεις ποσες φορες το ρωτισα και ποσες μου το ειπαν

Αποσυνδεδεμένος Outer Heaven

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Αθανατοι ή παρεξήγηση
« Απάντηση #2 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2016, 19:10:30 »
Και πολλες παρεξηγησεις παιζουνε και σε CQB που οι παιχτες χτυπιουνται απο μπιλια, και βγαινουν απο τον πισω διαδρομο και φευγουν χωρις να φωναξουν εξω, απλα σηκωνουν χερι. Πανε resapwn, spawnαρουνε παλι, γυρνανε και ο αλλος λεει: κοιτα ρε τον αθανατο, κρυφτηκε για 5 λεπτα και ξαναμπηκε σαν να μην εγινε τπτ! Οποτε καλο ειναι εκτος απο χερι, και απο αντιδραση και κονο να φωναζουμε εξω με την μια, γιατι και εγω εχω δει πολλες παρεξηγησεις ετσι
“ We will forsake our countries. We will leave our motherlands behind and become one with this earth. We have no nation, no philosophy, no ideology. We go where we’re needed, fighting not for country, not for government, but for ourselves. We need no reason to fight. We fight because we are demons..