Αποστολέας Θέμα: Νεοσύλλεκτος και άσχετος  (Αναγνώστηκε 11061 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Σίμος Φ.

• Δεκανέας
  • *
Νεοσύλλεκτος και άσχετος
« στις: 26 Απριλίου, 2017, 15:53:47 »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Γράφτηκα μόλις σήμερα το πρωί στο forum και όπως λέει ο τίτλος του θέματος είμαι νέος και άσχετος. Ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι απο τα παρακάτω που θα ρωτήσω. Θέλω να ασχοληθώ με το airsoft, όπως τα περισσότερα αγόρια έτσι κι εγω εχω απο μικρός τρέλα με τα όπλα και το airsoft (είμαι 21 ετών παρεμπιπτώντος), μου ανεβάζει την αδρεναλίνη μόνο και μόνο στη σκέψη. Έχω πληροφοριθεί οτι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για προπόνηση εκτος απο εκείνα που διοργανώνονται τα παιχνίδια. Σχετικά με αυτό λοιπόν:
1) Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή σε κάποιο παιχνίδι? Μπορώ να δηλώσω κατευθείαν πριν την έναρξη ή πρεπει να εχω δηλώσει απο πριν?
2) Πρέπει να είμαι σε κάποια ομάδα ή να έχω δική μου ομάδα?
3) Πως μπορώ να μπω σε κάποια ομάδα?
4) Μπορώ να παρακολουθησω κάποιο παιχνίδι χωρίς να συμμετέχω? Χρειάζομαι κάποιον εξοπλισμό για την προστασία μου σε αυτη την περίπτωση?
5) Κάθε πότε διοργανώνονται παιχνίδια? Μπορώ όταν δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι να προπονούμαι σε εκείνα τα μέρη?
Ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες απαντήσεις και συγγνώμη για την μακρηγορία.

Αποσυνδεδεμένος GeorgeM

• Known as Captain Cannabis
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νεοσύλλεκτος και άσχετος
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιουνίου, 2017, 18:49:22 »
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσόρισες στον κόσμο της αεροσφαίρισης!
Οι απαντήσεις που θα σου δώσω διαφέρουν κατά ελάχιστο από τόπο σε τόπο. Θα σου απαντήσω σύμφωνα με τους κανόνες του συλλόγου μου.

1) Στα παιχνίδια πρέπει να δηλώνεις συμμετοχή από την προηγούμενη ημέρα. Συνήθως λένε "Λήξη δηλώσεων 11:00ΜΜ", όπου γίνεται και η καταμέτρηση και η τελική ανακοίνωση για το αν θα γίνει ο αγώνας ή όχι. Ένας αγώνας μπορεί να ακυρωθεί λόγω κακοκαιρίας ή λόγω χαμηλών συμμετοχών, όμως ακόμα και με λίγα άτομα μπορείς να παίξεις ωραίους αγώνες με διάφορα σενάρια αν συζητήσετε μεταξύ σας και πείτε "άντε πάμε μα καλά θα περάσουμε!". Κέφι και διάθεση να υπάρχει για Airsoft και τα υπόλοιπα στα φρύδια σας!

2) Δεν είναι αναγκαίο να έχεις δικιά σου ομάδα. Απλά πας σε ένα σύλλογο και λες θέλω να γραφτώ και να παίζω μαζί σας. Εκεί μετά μπορείς να βρεις άτομα, όπου μπορείτε να στήσετε μια υποομάδα-squad, για να παίζετε πάντα μαζί, να προπονείστε και να καταλαβαινόσαστε μεταξύ σας. Το Airsoft θέλει στρατηγική. Μπορείς άμα θες να πας χύμα προς τους εχθρούς αλλά αυτοί άμα έχουν καταστρώσει σχέδιο και είναι καλυμμένοι, θα σε βγάλουν εύκολα εκτός παιχνιδιού.

3) Όπως προανέφερα, βρίσκεις τον διοργανωτή της ομάδας-συλλόγου και του λες "θέλω να παίξω μαζί σας. Κάθε πότε παίζετε, που παίζετε, που ανεβάζετε τα παιχνίδια να τα βλέπω και τι πρέπει να κάνω.".

4) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ θα πάρεις μαζί σου Γυαλιά αντιβαλλιστικά με πιστοποίηση ANSI Z87.1, ή ρώτα τον διοργανωτή αν μπορεί να σου δανείσει. Οι περισσότεροι έχουμε από ένα 2ο ζευγάρι. Εγώ κρατάω 3  8) Επίσης καλό θα ήταν να φορέσεις και άρβυλα αν έχεις διότι μπορεί να στραβοπατήσεις σε καμία πέτρα και να τραυματιστείς. Σε κανονικό αγώνα που θα συμμετέχεις, τα άρβυλα είναι επίσης υποχρεωτικά!!

5) Συνήθως τα παιχνίδια γίνονται τις Κυριακές, όπου και ο περισσότερος κόσμος έχει ρεπό. Για την ατομική προπόνηση στα πεδία, θα ρωτήσεις τον διοργανωτή σου. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην πραγματοποιείται κανένας αγώνας. Αν τώρα πετύχεις μερικούς παίκτες να προπονούνται (συνήθως υποομάδες), τους ρωτάς αν θα τους ενοχλήσει αν προπονηθείς και συ μαζί τους ή λίγο πιο κάτω. Δεν θα σου αρνηθούν (οι περισσότεροι τουλάχιστον. Τώρα αν πέσεις σε κομπλεξικούς δεν ξέρω.)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα και σε προπόνηση μόνοι μας ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΥΑΛΙΑ!! Υπάρχει τεράστια πιθανότητα η μπίλια να χτυπήσει σε κανένα τοίχο ή δέντρο και να επιστρέψει πάνω σου.

Ελπίζω οι απαντήσεις μου να σε ικανοποίησαν! ;)

EDIT: Σου προτείνω να διαβάσεις αυτό εδώ το πόστ για αρχάριους. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες! http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=759.0
Owned:
-CYMA M14EBR
-WELL MB08 L96
-D-BOYS M4 S-System
-JG AUG A2
-KWA G18C GBB Pistol

Projects:
-CYMA G36C
-Echo1 Advanced Sniper Rifle
-Snow Wolf Barret M82A2
-King Arms M4A1 Ultra Grade