Αποστολέας Θέμα: To AUG or not to AUG???  (Αναγνώστηκε 11698 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Moric

• Υπολοχαγός
  • *
To AUG or not to AUG???
« στις: 23 Απριλίου, 2017, 18:54:33 »
Καλησπέρα σε όλους
Το θέμα όπως είδατε είναι το Steyr AUG και εδώ είναι η απορία να το πάρω ή όχι;
Πιό συγκεκριμένα κοιτώ το μοντέλο της Jing Gong AUG A1 Civilian (μιάς και έχω το red dot και στο παρελθόν με βόλευε πολύ).
Γνώμες λοιπόν !!!! (υπόσχομαι και review/unboxing άν τελικά πειστώ να το πάρω)
[url]http://www.redcircle.gr/misc/redcircle_signature.png[url]

Αποσυνδεδεμένος GeorgeM

• Known as Captain Cannabis
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: To AUG or not to AUG???
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιουνίου, 2017, 20:22:35 »
Φίλε μου καλησπέρα,

Χαίρομαι που ακούω ότι σκέφτεσαι να πάρεις AUG. Έχω και εγώ το JG AUG A2 δηλαδή το Civillian Version (το AUG A1 είναι Military) και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ
Το όπλο μου έχει το ίδιο Red Dot Sight με την φωτογραφία:

Από υλικό κατασκευής δεν είναι κακό, αρκεί να το προσέχεις. Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να σπάσεις εκτός από το ενσωματωμένο grip που διαθέτει, το οποίο τζογάρει και λιγάκι αλλά αυτό για μένα τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα.

Επίσης κάτι που πρέπει να προσέχεις είναι η εξωτερική κάννη (η οποία βγαίνει με ένα κουμπί).

Από το grip μέχρι το hop up (αυτό με το περίεργο σχήμα προς τα αριστερά σου γωνία κάτω) η κάννη είναι πλαστική. Από το grip και πάνω είναι μεταλλική.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό, αρκεί όταν βγάζεις την κάννη να προσέχεις μην την χτυπήσεις πουθενά και σπάσει.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Το όπλο σε απόδοση είναι μια χαρά. Δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα και το έχω 2 χρόνια. Διαθέτει την v.3 έκδοση Gearbox (ίδιο με το AK47), το οποίο είναι πολύ καλό και ανθεκτικό σε σχέση με την v.2 (την v.2 έχουν τα M4/M16, και άλλα). Μπορείς να το κάνεις και DMR, μιας και το όπλο είναι bullpup (έχει την γεμιστήρα πίσω από την σκανδάλη) και γι' αυτό τον λόγο το hop up είναι πιο πίσω, δίνοντας έτσι το πλεονέκτημα της μακριάς κάννης. Η κάννη έχει μάκρος ~509mm. Το ίδιο μάκρος έχουν και τα sniper (σνάιπερ) για να με καταλάβεις. Δεν μου έχει φτύσει μπίλια ποτέ, δεν έχει κολλήσει μπίλια ποτέ (φαντάσου του έβαζα του Taiw*nG*n τις μπίλιες και δεν κολλούσαν ούτε έσπαγαν μέσα στο όπλο, όπως κάνουν σε πολλά άλλα όπλα.).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το συμπέρασμα θα το βγάλεις εσύ με βάση αυτά που σου ανέφερα. Είναι το μόνο όπλο που δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Πραγματικά δεν το περίμενα από ένα όπλο που κοστίζει 110€. Να ξέρεις ότι δεν το πήρα λόγω τιμής αλλά επειδή μου αρέσει πολύ σαν όπλο, ο σχεδιασμός και επειδή είχε v.3 Gearbox. ;)
Owned:
-CYMA M14EBR
-WELL MB08 L96
-D-BOYS M4 S-System
-JG AUG A2
-KWA G18C GBB Pistol

Projects:
-CYMA G36C
-Echo1 Advanced Sniper Rifle
-Snow Wolf Barret M82A2
-King Arms M4A1 Ultra Grade