Αποστολέας Θέμα: pmr  (Αναγνώστηκε 23489 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LAGOS

• Επιλοχίας
  • *

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: pmr
« Απάντηση #1 στις: 04 Οκτωβρίου, 2011, 22:20:29 »
παρε τα brondi.... ειναι φοβερα! Τα εχω παρει και εγω και ενας φιλος.
Περα απο τα υποκαναλα, εχει και ψηφιακο κλειδωμα. (Σαν υποκαναλα αλλα αντι για συχνοτητα απλα στελνει εναν κωδικα στην αρχη του transmition και ετσι ανοιγει η μεταδοση της φωνης)

Και εμφανισιακα ειναι και ωραια και κολανε και στο airsoft κατα τη γνωμη μου!

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 05 Οκτωβρίου, 2011, 00:31:58 »
Θα σου έλεγα να πάρεις ότι σου αρέσει περισσότερο και φυσικά ότι αντέχει η τσέπη σου ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα αλλά) φρόντισε ώστε αυτά που θα παρεις να είναι εύκολα στη χρήση, να μήν καταναλώνουν πολύ ενέργεια και ξεμένεις από μπαταρία και αν θελήσεις να πάρεις handsfree να βρίσκεις εύκολα και αυτό που θα σε βολέψει γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα θελήσεις να πάρεις handsfree με μικρόφωνο. Η δική μου πρόταση είναι αυτή:
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1108 μαζί με :
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1106
Πίστεψέ με καμία σχέση... από κει και πέρα... είπαμε ότι σου αρέσει και σε βολεύει..

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 05 Οκτωβρίου, 2011, 16:25:17 »
φιλε μ κ γω ειμαι τησ αποψης να δεις midland,εμεις εχουμε παρει απο ebay με 40 περιπου ευρα αν θυμαμαι καλα με βαση κ φορτηστη,απλα 8ελει κ εναν μετασχηματιστη για την διαφορα τασης,αλλα το καλο ειναι οτι μπορεισ να βρεις πολλα ανταλλακτικα ευκολα γιατι ειναι γνωστη μαρκα,επισης εχει μργαλη σειρα απο hands free ,εγω εχω ενα οπως οι τηλεφωνητριες,μπορεισ να βρεις λαρυγγοφωνο απλο κλασσικο χαντσ φρι κ με ανταπτορες που κυκλοφορουν στο εμποριο μπορεις να βαλεις οτι ακουστικο η ΡΤΤ θες,τελος μπορεις να πας κ σε εναν ηλεκτρονικο κ να βαλεις μια μονοαδικη συχνοτητα που θα εχετε με την ομαδα σας χωρις να μπορει να παρεμβαλετε αλλος.τα μπροντι εγω δε τα προτεινω γιατι ειχαμε στην αρχη κ χαλασαν τα χαντσ φρι κ δεν ειχε ουτε η ιδια η εταιρια ουτε το μαγαζι που τα πηρα κ ετσι μας μειναν στο ραφι
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 05 Οκτωβρίου, 2011, 16:43:35 »
The end  δοκιμασε ακουστικα απο κινητα Nokia , Blackberry .Απλα ακουστικα ειναι,ακομα και αυτα που πουλανε οι μαυροι στο δρομο ισως κανουν...
Εγω προτιμω τα brondi εμφανισιακα τουλαχιστον...Και η οθονη μεγαλη με πολλες πληροφοριες.. Τωρα ειναι θεμα γουστου...Λαρρυγοφωνο περνουν και τα brondi.

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 05 Οκτωβρίου, 2011, 19:50:29 »
κοιτα σ γερμανο παντως που ειχα ρωτησει δεν ειχα βρει,τωρα μπορει να ειναι το μοντελλο που να ειναι μαπα δεν την κρινω σαν εταιρια απλα στηνπεριπτωση μ με απογοητευσε οποτε πηρα με 24 δολλαρια τα μιντλαντ απο εξω κ τα ακουστικα που ηθελα χωρις πολυ κοπο κ ψαξιμο συν οτι αρκετοι συνπαιχτες εχουν μιντλαντ,τωρα απο εκει κ περα ειναι καθαρα θεμα τσεπης κ γουστου,απλα αυτα που λεω με τα 24 δολλαρια ειναι χωρις μπαταριες απαναφορτηζομενες,αλλος απο την ομαδα πηρε αυτα που ελεγα με τα περιπου 40ε κ ηταν το σετ κομπλε!!!ασ παει να τα δει το παιδι απο κοντα σ ενα μαγαζι κ οτι του αρεσει στο ερσοφτ εμενα τουλαχ δε μ ετυχε να παω τεραστια ταξιδια στη πιστα ουτως ωστε να θελω κατι εξειδικευμενο!!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος LAGOS

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 05 Οκτωβρίου, 2011, 23:15:53 »
Και εγώ για midland g7 έλεγα να πάρω αλλά εδώ στην Ελλάδα είναι λίγο ακριβούτσικος  από έξω που παραγκιλες  the end μπορείς να στείλεις κάνα ling να το τσεκάρω μπας και το κάνω έτσι αλλιώς με βλέπω να παίρνω τον brondi  που συμφωνεί και ο bladegt

Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 15 Νοεμβρίου, 2013, 15:24:35 »
   Γεια χαρα.
 Κανει οποιοδηποτε pmr ?  Ποιες συχνοτητες πρεπει να βλεπει? Αυτα που πωλουνται σετ των 2 κανουν?

???

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #8 στις: 15 Νοεμβρίου, 2013, 20:05:26 »
δωσε κατι παραπανω και παρε midland
τα brondi ισως δεν εχουν handsfree και τοτε δεν θα βρεισ πουθενα.
πηρα brondi και για να βρω ακουστικα βλαστημισα. δεν βρηκα .
τωρα το εχω πεταμενο σε μια γωνια...
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Dimmuburger

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 04 Οκτωβρίου, 2016, 09:03:38 »
Καλημερα σε ολους,πριν λιγο καιρο ενας φιλος αγορασε αυτα OLYMPIAN 1120 PMR για να μπορουμε να συννενουμαστε καλυτερα.Το θεμα ειναι οτι θελουμε να βαλουμε ακουστικα,αλλα δεν γνωριζουμε αν πρεπει να μπει ειδικο ακουστικο η οχι.Θα το εκτιμουσα αν μπορουσατε να με βοηθησετε