Αποστολέας Θέμα: JG - G36K  (Αναγνώστηκε 19873 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
JG - G36K
« στις: 18 Μαΐου, 2010, 01:48:50 »
Παιδιά πρόσφατα πήρα το όπλο που έγραψα στο τίτλο και θέλω να το αναβαθμίσω κοντα στα 450 FPS.
Σκέφτομαι να βάλω αυτό το nozzle http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/parts-upgrade-aeg/air-nozzles/prometheus-air-seal-nozzle-for-marui-ak74mn-aeg.html μιας και αυτό έχει V3 Gearbox όπως και όλα τα ΑΚ. Επίσης ξέρω ότι χρειάζεται και αλλάγη το hop-up ruber σε ένα πιο σκληρο. Αυτό το συγκεκριμένο κάνει ή είναι πολύ μαλακό για τόσα FPS;;
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 16:31:38 από Dimitrios »
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
Απ: JG - G36K
« Απάντηση #1 στις: 18 Μαΐου, 2010, 02:54:15 »
Μία επισήμανση. Το οτι είναι V3, δε πάει να πει οτι πρέπει να το συσχετίζουμε με ΑΚ. Το G36 έχει δικό του Nozzle και selector plate. (Μπορεί και να ξεχνάω τίποτα αλλά είναι και λίγο αργά  ;D)
Απλά τα ανταλακτικά λένε πάνω.
-For V3 Gearbox, όταν είναι γενικά για το gearbox αυτό.
-For G36 / AK etc. όταν είναι για συγκεκριμένο όπλο.

ΥΓ. Το ΑΚ74ΜΝ της Marui ΔΕΝ είναι V3 gearbox.

Είναι πολλά μα πάρα πολλά τα ανταλλακτικά στο airsoft που όσο και να το έχεις ψάξει μπορεί να καταλήξεις να αγοράσεις λάθος πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιουλίου, 2010, 15:17:13 »
Παιδιά έχω φτιάξει αυτό το όπλο αλλά έχω ένα μικρό θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορείτε. Τα έχω συνδέσει όλα και έχω κλείσει το gearbox. Του βάζω τη μπαταρία και δουλεύει. Στη συνέχεια το βάζω στην πιστολοειδή λαβή, ξανασυνδέω τη μπαταρία και δεν κάνει τπτ. Ξέρει κανείς να μου πει το γιατί;
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιουλίου, 2010, 15:33:35 »
 Πολύ πιθανό να είναι αρκετά σφιγμένη η βίδα που θέτει το ύψος του μοτέρ κάτω απο την πιστολοειδή λαβή...
Αν είναι πιεσμένο τέρμα,το μοτέρ δε θα μπορεί να γυρίσει....
Ξεβίδωσέ την λίγο και λογικά θα αρχίσει να λειτουργεί...
Πρόσεξε μην την ξεβιδώσεις πολύ όμως ,γιατί αν είναι πολύ λάσκα το μοτέρ,μπορεί να σου κουρέψει τα γρανάζια του...
Wolf is the sniper....X marks the spot!