Αποστολέας Θέμα: Νεος παικτης φοιτητης Σερρων  (Αναγνώστηκε 11059 φορές)

Αποσυνδεδεμένος cheper

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νεος παικτης φοιτητης Σερρων
« στις: 10 Αυγούστου, 2011, 11:40:42 »
Καλημερα παιδια..!  ;D Πρωτα απ' ολα το ονομα μου ειναι Νικος 19 χρονων, ειμαι απο Βολο και σπουδαζω στις Σερρες. Παιζω airsoft απο πολυ μικρος χωρις να ξερω τιποτα γι αυτο με πολυ φθηνα spring guns. Ομως γενικα μου αρεσει παρα πολυ το αθλημα και ουτε καν μου περνουσαν απο το μυαλο αυτα που εχω δει τον τελευταιο μηνα σε ολα τα ελληνικα forums και τα βιντεακια στο youtube..! Αυτη τη στιγμη εχω στην κατοχη μου ενα Desert Eagle .44 Magnum spring airsoft gun. Δεν ξερω αν μπορω να παρω μερος σε παιχνιδια με το συγκεκριμενο οπλο και γενικα θα ηθελα να μου πειτε τι ειναι ακρως αναγκαστικο να εχω. Ακομη, δεν ξερω που μπορω να παιξω..!  :( Εχω την δυνατοτητα να πηγαινω σε παιχνιδια που γινονται σε ολες τις πολλεις που ειναι αναμεσα Θεσσαλονικης και Αθηνας... Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη... Οτιδηποτε αλλο εχετε να πειτε συμπληρωστε..! :)

Αποσυνδεδεμένος Prom81

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: Νεος παικτης φοιτητης Σερρων
« Απάντηση #1 στις: 10 Αυγούστου, 2011, 17:26:10 »
Καλησπερα φιλε Νικο,

α) Ακρως αναγκαια: Προστατευτικος Εξοπλισμος.. (ειδικα γυαλια αλεξιθραυστα/μασκα/goggles) που βρισκεις σε μαγαζια με ειδη airsoft. Σε καθε περιπτωση δεν παιζεις χωρις αυτα. Απο επιπλεον εξοπλισμο (βλ. παραλλαγες, κρανη, επιγονατιδες κλπ κλπ δεν εχει σταματημο ο καταλογος).
β) Ειναι μια χαρα το spring μα εχε σαν ιδεα οτι στο παιχνιδι θα υστερεις σε σχεση με ενα AEG κοκ απο πλευρα ROF και βεληνεκους (θεμα αληθοφανειας κλπ ειναι καθαρα προσωπικη σου επιλογη). Προσωπικα θα σου προτεινα (αφου παρεις προστατευτικα) να κοιταξεις ενα AEG (ηλεκτρικο δλδ) που ειναι καλο για αρχη. Παρ΄ολα αυτα, ψαξε και ενημερωσου πολυ καλα πριν προχωρησεις σε αγορα.
γ) Σεναρια διοργανωνται στην Βορεια Ελλαδα, ψαξε και για τα αναλογα φορουμ πχ Θεσσαλονικης, θα υπαρξει δημοσιευση σεναριων και θα μπορεσεις να ερθεις σε επαφη με αλλους συνχομπιστες.