Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Ελευσίνα - Flag Warriors: 30 Ιανουαρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 30 Ιανουαρίου Ελευσίνα - Flag Warriors  (Αναγνώστηκε 64188 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 30 Ιανουαρίου Ελευσίνα - Flag Warriors
« Απάντηση #45 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 19:41:21 »
σε παλιοτερο αγωνα οχι 3 αλλα 6 του ριχναμε και δεν εβγαινε......αυτο ειναι γνωστο

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #46 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 21:02:48 »
περι αθανατων εξεφρασα την αποψη μου... παντως αυτο μου φαινεται κουλο να υπαρχει σαν κανονας καθως και σαν λογικη δεν θα το ηθελα να υπαρχει..τι θα πει επειδη ειναι 3 να μη με βαρεσουν? Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ειναι extreme sport... ενταξει να μη κανουμε τις τσιτες επανω στα τολ αλλα το να μας την πεσουν 3 ατομα δεν ειναι κακο... δηλαδη στην αληθινη ζωη αν συνεβαινε κατι τετοιο τι θα ελεγε ο χ-ψ στρατιωτης? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν ειναι δικαιο ειστε 3 και ειμαι ενας? μη με σκοτωσετε? Η μη φαμε 2 μπιλιες παραπανω? Αυτο το xtreme ειναι που κανει την εξομοιωση να μιαζει λιγο πιο αληθινη... Απλα επειδη καποιοι την βλεπουν Ραμπο υπαρχουν 5-6 κανονες που λενε οκ δεν χρειαζετε να σκασετε κομαντα με σχοινια απο την ταρατσα... δεν θα σκοτωθουμε για να ριξουμε 2 μπιλιες για 1 ΠΑΧΝΙΔΙ!!!!

Fair play σημαινει παιζω δικαια και δεν "κλεβω" εξομοιωνω την πραγματικοτητα... Εφαγα σφαιρα και πεθαινω,δεν ριχνω μπουνιες κλωτσιες, κοτρωνες στο κεφαλι του αλλουνου...
Μην ξεχναμε οτι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχουμε μια μαχη... πρεπει να σκοτωσουμε (παραδειγμα) τον εχθρο μας..ειτε με τον Α τροπο ειτε με τον Β ειτε με ενα ταγμα ολοκληρο αυτο πρεπει να γινει .
FAIR θα ναι να τον φαμε με μια μπιλια χωρις ασκηση πραγματικης βιας χωρις να μας εχει πυροβολησει πρωτος και εμεις να κανουμε τον Κινεζο και αχ δεν το καταλαβα μα τωρα εγω σε σκοτωσα(λες και θα παρει το επαθλο του χρυσου Κομαντο)

Αποσυνδεδεμένος loubamboo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #47 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 09:21:31 »
εγω παντως δεν εχω διαβασει ουτε στο paintball καποιο διεθνη κανονα ''fairplay'' που να απαγορευει 2και3 παιχτες να βαλουν
εναντιον ενος μεμονωμενου!!!

αυτο πρωτη φορα το διαβαζω εδω μεσα!!!
η παραπανω τοποθετηση δε νομιζω οτι εχει θεση στο military simulation με την οποιαδηποτε μορφη του(airsoft-paintball).
ποσο μαλλον δε και στις αγωνιστικες μορφες του paintball....(speedball).

Αγαπητέ φίλε, αναφέρομαι στην περίπτωση αμφισβητούμενου χτυπήματος, όταν ο παίκτης σκόπιμα ή αθέλητα δεν παραδέχεται ότι έχει χτυπηθεί από αντίπαλο παίκτη. Στην περίπτωση αυτή δεν έχει νόημα να του ρίχνουν << 2 και 3 αντίπαλοι συγχρόνως >> γιατί αυτό μπορεί μόνο να οδηγήσει σε περαιτέρω ένταση. Σε κάθε αμφισβητούμενη φάση, το παιχνίδι διακόπτεται, οι εμπλεκόμενοι αλλάζουν θέσεις και ξεκινούν πάλι το παιχνίδι μετά από 5-10 δευτερόλεπτα, ή όταν είναι και οι δύο έτοιμοι.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ή φάση του παιχνιδιού, είναι θεμιτό να βάλλουν περισσότεροι από ένα παίκτες κατά ενός μεμονωμένου αντιπάλου.

Ελπίζω να έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου.

Θέλω εξάλλου να σημειώσω ότι δεδομένου του χαμηλού ορίου FPS που ισχύει στα περισσότερα πεδία της Αττικής (1 Joule/328 FPS με .20 ΒΒs), είναι πολύ φυσικό πολλοί παίκτες, είτε λόγω σωματοδομής, είτε λόγω βαριάς ενδυμασίας - εξάρτυσης (χειμώνας), να μην αισθάνονται κάποια χτυπήματα... Πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι να εξαντλούμε την καλή μας διάθεση για τη διαφύλαξη των καλών μεταξύ μας σχέσεων και την ευχαρίστηση του παιχνιδιού μας.

Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 09:28:16 από loubamboo »
A trully free man puts freedom above peace.

USMC!

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #48 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 11:19:43 »
ok ετσι οπως επαναδιατυπωθηκε δε διαφωνω.
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD