Αποστολέας Θέμα: σωστη εξυπηρετηση  (Αναγνώστηκε 12591 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
σωστη εξυπηρετηση
« στις: 12 Μαρτίου, 2011, 10:25:23 »
θελω να πω δυο λογια εκ μερους ενος φιλου που εστειλα και ψωνισε στο καταστημα του greek airsoft
ο οποιος δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ.

μη εχοντας σχεδον καθολου γνωσεις του αντικειμενου, ενημερωθηκε σωστα και με υπομονη απο ενα νεο
συνεργατη του καταστηματος [τον βασιλη η vasci basci], ο οποιος Βασιλης με  αρκετες γνωσεις του χομπυ
[τον γνωριζω και εγω προσωπικα]  δεν κουραστηκε αλλα ουτε 'βαρηγκομησε' να του εξηγει.

επισης η παρουσια του Λεωνιδα παντα ζεστη και φιλικη και ενημερωτικη,  αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις στον φιλο μου.

τα μεταφερω ολα αυτα γιατι πρεπει οι σωστες συμπεριφορες να διαφημιζονται στο χωρο,
και επειδη και εγω αχολουμαι παρα πολλα χρονια με την σωστη πωληση και τον πελατη,
δινω μεγαλη σημασια στο θεμα αυτο

υ.γ.ακριβως τα αντιθετα ειχε αντιμετωπισει ο φιλος μου σε καταστημα παρομοιων ειδων, για αυτο και με παρακαλεσε να τα αναφερω

ευχαριστω

melas ;)

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: σωστη εξυπηρετηση
« Απάντηση #1 στις: 12 Μαρτίου, 2011, 22:57:27 »
Καλησπέρα,

χαίρομαι ιδιαίτερα που η εηξυπηρέτηση στο κατάστημα σας ικανοποίησε. Η φιλοσοφία του καταστήματος και εμού προσωπικά είναι ακριβώς η φιλική υποδοχή και η τίμια αντιμετώπιση όλων των συνχομπιστών μας. Δεν αναφέρω την λέξη "πελάτες" διότι ακούγεται ψυχρό και απρόσωπο. Λόγω του χομπύστικου χαρακτήρα της ασχολίας μας, το θεωρώ/ούμε λογικό να προσφέρουμε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και σωστής εξυπηρέτησης όπως και περιγράφεις πιο επάνω. Εν τέλει, η συμπεριφορά μας δεν διαφέρει καθόλου από αυτήν που θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε και εμείς σε οποιονδήποτε χώρο...

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σας περιμένουμε ξανά στο κατάστημα...

Βασίλης a.k.a. Vaszi bacsi.