Αποστολέας Θέμα: Ελληνική συμμετοχή σε τελικό διαγωνισμού!  (Αναγνώστηκε 36376 φορές)

Αποσυνδεδεμένος andreasch

• Υποδεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ελληνική συμμετοχή σε τελικό διαγωνισμού!
« Απάντηση #15 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 11:42:32 »
Προς το παρόν έχουμε ξεφύγει απο τον κίνδυνο του σχεδίου του πολωνού αλλά έχει ανέβει και μας περνάει οριακά ένα σχέδιο απο νορβηγία...  μάλλον όπως όλα δείχνουν με αυτόν θα κοντραριστούμε μέχρι τέλους...
Να θυμίσω οτι μπορεί ο καθένας να ψηφίσει μόνο μία φορα με κάθε mail που έχει. Αν κάποιος έχει 2 mail μπορεί να ψηφίσει και με το δεύτερο αλλα απο άλλη ΙΡ! Εγώ πχ ψήφισα απο το μέιλ της δουλειάς μου και το μέιλ το δικό μου απο το σπίτι! Επίσης και η βοήθεια απο κάποιο φίλο σας θα ήταν μεγάλη! Εμείς έχουμε βάλει οικογένειες ολόοκληρες να ψηφίσουν... ;D

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2011, 09:27:57 »
Καλημέρα σε όλους!

Η ψηφοφορία στον διαγωνισμό τελείωσε χθές βράδυ και πλέον γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων!
Αν και είμαστε πίσω μέχρι να τελιεώσει η καταμέτρηση και να φανεί το πραγματικό αποτέλεσμα (μετά την αφαίρεση των άκυρων) αισιοδοξούμε! Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την μαζική συμπαράσταση σας σε μία προσπάθεια μιας άγνωστης εως σήμερα ομάδας προς εσάς! Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε! ;)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2011, 10:42:39 »
Καλη επιτυχια να χεις φιλε μου και σε οτι μπορουμε να βοηθησουμε ευχαριστως..οσο για τους paintballαδες απο την μεχρι τωρα πειρα μου μονο τους μαγκες στα παιδια κανουν και τους νταβατζηδες σε δημοσια παιδια..ελπιζω να κερδισεις τον διαγωνισμο και να μην το ξεχασω,αν βρεις κανα μπογιατζη σε κανα πεδιο εχω μια γκαρσονιερα για βαψιμο!!! ;D ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2011, 10:49:51 »
Καλη επιτυχια να χεις φιλε μου και σε οτι μπορουμε να βοηθησουμε ευχαριστως..οσο για τους paintballαδες απο την μεχρι τωρα πειρα μου μονο τους μαγκες στα παιδια κανουν και τους νταβατζηδες σε δημοσια παιδια..ελπιζω να κερδισεις τον διαγωνισμο και να μην το ξεχασω,αν βρεις κανα μπογιατζη σε κανα πεδιο εχω μια γκαρσονιερα για βαψιμο!!! ;D ;D ;D ;D

μαλλον για τους διοργανωτες θες να πεις....
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #19 στις: 03 Μαρτίου, 2011, 15:21:25 »
χαχαχα δεν νομίζω οτι όλοι θέλουν να το παίξουν μάστερ απέναντι σε άπειρους αν και σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι! Όσον αφορά το διαγωνισμό τώρα δυστηχώς δεν τα καταφέραμε και το σχέδιο που κέρδισε είναι αυτό του πολωνού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους σας για την υποστηριξή σας! Εύχομαι να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντά σε κάποιο σενάριο airsoft ή πεδίο paintball! :)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 05 Μαρτίου, 2011, 17:45:14 »

[/quote]

μαλλον για τους διοργανωτες θες να πεις....
[/quote]και οχι μονο...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...