Αποστολέας Θέμα: Συγκρότηση ομάδας  (Αναγνώστηκε 11109 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christophoros

• Δεκανέας
  • *
Συγκρότηση ομάδας
« στις: 04 Ιουνίου, 2011, 21:16:34 »
Γεια σας παιδιά!
 Ακόμα δεν έχω πάρει δικό μου αεροβόλο και για την ακρίβεια δεν έχω καν δει ζωντανά έναν αγώνα airsoft. Η απορία μου έχει ως εξής: συνήθως πόσα άτομα υπάρχουν σε μια ομάδα; επίσης μια ομάδα είναι συγκροτημένη όπως τις τακτικές ομάδες του στρατού(ομαδάρχης, τυφεκιοφόρος, ελευθερος σκοπευτής κλπ);

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συγκρότηση ομάδας
« Απάντηση #1 στις: 05 Ιουνίου, 2011, 14:43:55 »
καλως ηρθες στη παρεα!!λοιπον το ποσα ατομα απο τεχνικης πλευρας δεν υφιστατε,μπορεις να ερθεις κ μονος αλλα μπορεις να ερθεις κ με 100 ατομα,εμας η αμαδα ξεκινησε με 3 ατομα κ τωρα ειμαστε στα 5-6 αναλογα τις δουλειες,απο τατκικης πλευρας θα βρεις με ενα ψαξημο στο νετ ακριβως τι θελεις,απλα πριν μπεις στη διαδικασια αυτη να φτιαξεις ομαδα με ρολους δες ποιοι απο την παρεα σ θα μπορουν να ερχονται καθε φορα γιατι ειναι κριμα πχ να παρεις ενα οπλο sniper σαν ελευθερος σκοπευτης της ομαδας κ να πας μετα εσυ κ αλλος ενας,δε θα εχεις καμια τυχη!!!απο εκει κ περα περα μη παιδευσε πολυ με τετοια θεματα ακομα βρες μια καλη παρεα κ ελατε να γουσταρετε κ μετα φτιαχνεις κ την ομαδα οπως γουσταρεις!!!ελπιζω να σε βοηθησα!!!καλη αρχη!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συγκρότηση ομάδας
« Απάντηση #2 στις: 06 Ιουνίου, 2011, 01:26:17 »
Καλησπέρα,

σε γενικές γραμμές οι ομάδες δημιουργούνται με 2 τρόπους:

1. Από παίκτες που τους συνδέουν δεσμοί φιλίας και με τον καιρό προσθέτουν μέλη, είτε
2. Από παίκτες με κάποια κοινά ενδιαφέροντα.

Ο αριθμός αρκετές φορές δεν έχει σημασία. Ρεαλιστικά, περισσότερα μέλη σημαίνει μεγαλύτερη πιθανότητα συμβατότητας στις ώρες και ημέρες των παιχνιδιών, άρα και συμμετοχές. Αντίστοιχα, τα πολλά μέλη δυστυχώς σημαίνει και αδυναμία συνεργασίας.

Για την οργάνωση, οι παράμετροι είναι πάρα πολλές. Συνήθως οι ομάδες με ρόλους έχουν σπάνια την δυνατότητα να τους εκμεταλλευτούν σε παιχνίδι σε πλήρη ανάπτυξη. Η εμπειρία μου έχει αποδείξει, πως οι ρόλοι ικανοποιούν το δικό μας προσωπικο γούστο...