Ο εν λόγω κύριος είναι αξιόπιστος και συνεργάσιμος. Η συναλλαγή μας ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε ένα απόγευμα.
Καλή τύχη με τα υπόλοιπα αντικείμενα σου,
Vaszi.
Συγνώμη για την παρέμβαση, σε άλλο forum στο οποίο έχει αναρτήσει την ίδια αγγελία, έχω στείλει για κάποια αντικείμενα πμ πριν αρκετές μέρες και δεν έλαβα απάντηση, απλά είδα το αντικείμενο που ζήτησα διεγραμμένο μετά από μέρες. Με την υποψία μήπως δεν έλαβε το πμ, ξαναέστειλα για άλλο αντικείμενο, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις δημόσια στο νήμα που είχε ανοίξει για την έλλειψη επικοινωνίας.
Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Παρά το ευγενικό "ξεφώνημα", απλά δεν εδέησε να απαντήσει, και λίγες μέρες μετά απλά διέγραψε το αντικείμενο που είχα ζητήσει.
Έχω συμμετάσχει, επιτυχώς και όχι, σε μυριάδες online αγοραπωλησίες. Κάποιοι αρνήθηκαν να πουλήσουν για τον οποιοδήποτε λόγο, αλλά ποτέ δεν παρέλειψαν να με ενημερώσουν ως αγοραστή για τις προθέσεις τους.
Αν ο εν λόγω πωλητής θεωρεί ότι απλά επιλέγει σε ποιον θα πουλήσει την πραμάτεια του και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους υπόλοιπους, είναι τουλάχιστον ανάγωγος και αφερέγγυος, με ιδιαίτερη επιείκια στις εκφράσεις μου.
Αν συμβαίνει κάτι άλλο, δηλώνω δημόσια ότι θα προβώ σε ανασκευή των παραπάνω με την απαραίτητη συγνώμη. Εδώ δεν είναι δικαστήριο, τα πμ πάντως υπάρχουν για όλους.
Αυτά ως εμπειρία.