Αποστολέας Θέμα: ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ?????  (Αναγνώστηκε 26353 φορές)

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ?????
« στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 17:55:23 »
Μάγκες λόγο τού ότι τις περισσότερες φόρες τις περνάμε στο πεδίο στην Ελευσίνα τις Κυριακές μας μπήκα σε σκέψεις γιατί να μην δοκιμάσουμε και κανένα άλλο π.χ το πάλιο olympic catering ή στην Καισαρίανη γένικα κανένα διαφορέτικο πέδιο??????
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
Απ: ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ?????
« Απάντηση #1 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 19:13:07 »
π.χ το πάλιο olympic catering

Καλησπέρα,

Θα έχεις δεί τους σωληνες που προεξέχουν κάθετα 40cm απο το πάτωμα!  :o
Αν δε προσπαθήσεις να κατέβεις στο υπόγειο που έχει ποιό ενδιαφέρον...., έχεις πιθανότητες 50% να μην ξανά-ανέβεις...  ;)

Συν του οτι σαν πεδίο διέπεται απο ενα περίεργο «καθεστώς λειτουργίας» που δεν θα επιθυμούσα να αναλύσω.

Το ποιό σημαντικό όμως είναι οτι αποτελεί ενα πολύ επικίνδυνο πεδίο που βρίσκεται υπερβολικά κοντά, για να μην πω οτι είναι εξ επαφής με τα σπίτια!

Φιλικά,
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #2 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 19:29:04 »
Οχι να σε ρωτησω εγω κατι φιλε....
Γιατι δεν ψαχνεις να βρεις κανενα καινουριο πεδιο και περιμενεις οταν πας να παιξεις και να ειναι ολα στρωμενα και ετοιμα?

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 20:14:06 »
ενταξει δεν ειπε και τιποτα κακο ο ανθρωπος ,μην τον πιανεις απο τα 'αυτια'... ;)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #4 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 20:50:12 »
ok παιδιά ήρεμα

φίλε marine575 έχεις αναφέρει δύο πεδία

οργάνωσε παιχνίδι σε όποιο θες και τουλάχιστον εγώ είμαι στην διάθεση σου (πιστεύω και άλλα παιδιά) για ότι βοήθεια θέλεις

έτσι θα κάνεις και το πρώτο βήμα για να ξεκολλήσουμε από την Ελευσίνα που είμαι σίγουρος ότι πολύ συμφωνούν μαζί σου
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #5 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 00:00:46 »
ενταξει δεν ειπε και τιποτα κακο ο ανθρωπος ,μην τον πιανεις απο τα 'αυτια'... ;)
Ουτε εγω ειπα κατι κακο και ισχυει σχεδον για ολους... ;)
Οσο για το olympic catering ξεχαστε το ειναι διπλα το αστυνομικο τμημα και ειναι ιστορια.

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 00:24:47 »
Μάγκες μου είμαι νέος στο airsoft έχω περίπου 5 games δεν ξέρω κατά πόσο καλά μπορώ να ετοιμάσω ένα παιχνίδι όσο για το olympic catering δεν είναι και τόσο καλό όντος απλά  ρε παλίκαρια μια αλλαγή πρότεινα απλά να δούμε και κάνα διαφορετικό πεδίο  :) και για κάποιον ποιο παλιό είναι ποιο εύκολο να φτιάξει κάποιο σενάριο.Απλά μια ιδέα έριξα :).
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 00:45:23 »
Με το να λέμε "άστο, είναι ιστορία" και "περίεργο καθεστώς" δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις του τύπου "πριβέ" κλπ. Στο olympic catering απλά πάνε και παίζουν αστυνομικοί με δικούς τους οπότε δεν πατάμε...

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 19:33:45 »
Μάγκες μου είμαι νέος στο airsoft έχω περίπου 5 games δεν ξέρω κατά πόσο καλά μπορώ να ετοιμάσω ένα παιχνίδι όσο για το olympic catering δεν είναι και τόσο καλό όντος απλά  ρε παλίκαρια μια αλλαγή πρότεινα απλά να δούμε και κάνα διαφορετικό πεδίο  :) και για κάποιον ποιο παλιό είναι ποιο εύκολο να φτιάξει κάποιο σενάριο.Απλά μια ιδέα έριξα :).
αν θες να γευθεις αδρεναλινη πεδιου στειλε μου π,μ

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 22 Οκτωβρίου, 2011, 09:04:09 »
Υπαρχουν τουλαχιστον δυο πολυ καλα πεδια που εχουμε στο νου μας, και ηδη γινονται προσπαθειες προσεγγισης των ιδιοκτητων τους για να δουμε αν μπορουν να τα διαθεσουν για παιχνιδι.

Δεν θα πω περισσοτερα αν δεν εχουμε κατι σιγουρο, απλα να σας ενημερωσω οτι περαν της ιδιοφυιας του γραφοντος στο project εχει ανακατευτει παιχτης του οποιου η εμπειρια σε παιχνιδια εντος και εκτος ελλαδος, οι γνωσεις του σχετικα με το χομπυ, και η ολη του συνεισφορα, αν και ελαχιστα διαφημισμενη, αγγιζει τα ορια του μεταφυσικου

Ονομα δεν θα πω, για να μη θιξω υπολειψεις......