Αποστολέας Θέμα: νεο μελος και νεος στο airsoft  (Αναγνώστηκε 12273 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mixalhs_M

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
νεο μελος και νεος στο airsoft
« στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2011, 18:41:49 »
Θελω αν γυνετε,αν μπορειτε και αν εχετε τη ευγενη καλωσηνη να μου πειτε ποια ειναι τα βασικα πραγματα που πρεπει να εχουμε για να παρευρεθουμε σε ενα πεδιο...(εκτοσ απο οπλο φυσηκα)....και απο ποσα μελοι μπορειτε να αποτελειτε μια ομαδα.....(συγνωμη αν εχω κανει ορθογραφηκα λαθοι)...ευχαριστω

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: νεο μελος και νεος στο airsoft
« Απάντηση #1 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2011, 00:53:10 »
Το βασικότερο που πρέπει να έχετε είναι προστασία για τα μάτια, δευτερεύον αλλά κατά τη γνώμη μου εξ' ίσου σημαντικό είναι γενικά προστασία στο πρόσωπο, επίσης καλή διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα πάρεις και μετά.
Α! μη ξεχάσετε να έχετε διαβάσει ΚΑΛΑ τους κανόνες ασφαλείας.
Τα μέλη μιας ομάδας εξαρτώνται από το πόσα άτομα είναι η παρέα σας, δεν είναι απαραίτητο να είστε σε ομάδα για να παίξετε ούτε είναι ανάγκη να κάνετε ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι μόνοι τους επειδή έτσι θέλουν και έτσι τους αρέσει, αν όμως θέλετε να κάνετε ομάδα με το καλό να τη φτιάξετε και καλώς να έρθετε στα πεδία να παίξουμε.

Αποσυνδεδεμένος Mixalhs_M

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2011, 05:36:40 »
ευχαριστω για τοις πληροφοριες....Αν δεν υπηρχε διαθεση και διασκεδαση για παιχνιδι δεν θα γυνομουνα και μελλος και γενικα δεν θα τραβαγε αυτο το αθλημα η χομπυ η οπως αλλιως το ονομαζουμε....ειμαστε 3-4 ατομα η παρεα μας...ειμαστε ενταξει σαν ομαδα για να ερθουμε να παιξουμε σε κανενα παιχνιδι??και κατι τελευταιο...αν θελησω η αν δεν μπορει η παρεα μου, μπορω να ερθω και μονος μου στο πεδιο να παιξω???....συγνωμη αν ειμαι κουραστηκως η αν κανω πολλες ερωτησεις...και παλι ευχαριστω.

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2011, 20:28:38 »
Μια χαρά είστε φίλε μου, ελάτε όποτε δείτε public game όσοι θέλετε, μόνο κατά την ενημέρωση να πείτε στο διοργανωτή ότι είστε καινούργιοι για να σας ενημερώσει κατάλληλα.