Αποστολέας Θέμα: Meeting Game 30-10-11  (Αναγνώστηκε 14681 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Meeting Game 30-10-11
« στις: 30 Οκτωβρίου, 2011, 16:54:49 »
Ενα απλο βιντεακι απο τη καμερα μου σημερα... Δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο. Καποια στιγμη εχει το ντου που κανει η πανω ομαδα για να καταλαβει το tall στη μεση...
Ειναι το 1ο βιντεο που τραβαω στην ελευσινα με αυτην την καμερα τοποθετημενη επανω στα γυαλια μου :)

Airsoft Game Greece 30-10-11 Μικρό | Μεγάλο

edit: κατα λαθος τελικα εσβησα το "ντου" της ομαδας απο το βιντεακι
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Οκτωβρίου, 2011, 22:06:40 από BladeGT »

Αποσυνδεδεμένος Stavros3

• Υπολοχαγός
  • *
  • τα αγαθα κοποις κτωνται
Απ: Meeting Game 30-10-11
« Απάντηση #1 στις: 30 Οκτωβρίου, 2011, 18:03:59 »
Πολυ Καλο!!!!! :D

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 30 Οκτωβρίου, 2011, 18:04:21 »
συμπαθητικο βιντεακι,εκει που ησουν πανω στον πυργο και εριχνες στον τυπο ,αν τον πετυχαινες  ειμαι σιγουρος οτι θα τρελαινοσουν απο την χαρα.
αλλα καταλαβες ποσο δυσκολο ειναι με τον αερα της Ελευσινας οτι αυτο ειναι απιαστο ονειρο, με sniper να κανεις δουλεια.. :)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Οκτωβρίου, 2011, 18:30:57 »
συμπαθητικο βιντεακι,εκει που ησουν πανω στον πυργο και εριχνες στον τυπο ,αν τον πετυχαινες  ειμαι σιγουρος οτι θα τρελαινοσουν απο την χαρα.
αλλα καταλαβες ποσο δυσκολο ειναι με τον αερα της Ελευσινας οτι αυτο ειναι απιαστο ονειρο, με sniper να κανεις δουλεια.. :)
ουυυυυυυυυυυυυ καλα εισαι!  Και ειδικα με το συγκεκριμενο sniper που εχει θεματακι με την ευθυβολια του, και που αποφασισε σημερα να βγαζει μονο 270 fps με 25αρια μπιλακια και σηκωμενο hopup(θα πρεπε να ναι στα 380+)  Πιο πολυ χαβαλε εκανα... Ετσι για να γραψω λιγο το βιντεακι! Μια φορα μονο εχω πετυχει ατομο απο την σκοπια κατω μεσα στο τολ (στο μικρο παραθυρακι βρισκοταν) και αυτο κατα τυχη με καμπυλη του ριξα και τον πετυχα στο λαιμο! ΤΕλειιιιως κατα τυχη..μετα μου το πε ουτε που το χα καταλαβει. Το sniper το επαιξα σημερα λογω του οτι το Scar που αγορασα προχτες ειχε φυγει το γραναζακι του hopup απτη θεση του και εριχνε χαμηλα..και ειπα να το αφησω στην ακρη και το Μ4 το δανεισα στον κολλητο μου φιλο να παιξει.