Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με JG M4 S-System  (Αναγνώστηκε 11385 φορές)

Αποσυνδεδεμένος valter

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Προβλημα με JG M4 S-System
« στις: 05 Ιανουαρίου, 2012, 18:45:50 »
Καλησπερα φιλοι μου και καλη χρονια , μου εφερε ενας φιλος ενα JG Μ4 S-system μιας και δεν το χρησημοποιει πια. πηγα του πηρα φορτιστη γιατι δεν ειχα, κ μπιλιες. γεμισα τις μπαταριες κ τις γεμιστηρες και μετα απο 5ωρες υπομονη φορτωσα και εριξα! ξετρελαθηκα με τον ηχο γιατι δεν το περιμενα μιας και ειναι πρωταρης στο αθλημα, δεν επαιξα πολυ γιατι αρχισε να νυχτωνει. με παιρνει ενας φιλος τηλεφωνο του λεω για το οπλο μπλα μπλα μπλα, και να ακουσεις πως κανει οταν βαραει, ναι ναι λεει αυτος , το βαζω και εγω χωρις γεμιστηρα και ριχνω μερικες βολες και μετα κατα ριπας. στο κατα ριπας αρχισε ξαφνικα να κανει κολληματα και μεσα σε 2 δευτερολεπτα ακουγα μονο το μοτερ να δουλευει και να μην κανει σκασιμο σαν να πυροβολαει. τωρα ακουγεται σαν παιχνιδι 5χρονου το 1988. σαν ηλεκτρικο κατσαβιδι. εχετε καμια ιδεα τι φταιει? για να ειμαι λιγο προιδεασμενος πριν το παω για σερβις καπου. η αν υπαρχει λυση να την κανω μονος μου. πιανουν τα χερια μου.

ευχαριστω για το χρονο σας κ συγνωμη για τη γλαφυρη περιγραφη
Κι αν ειναι τρελα εχει την μεθοδο της... (Αμλετ - Σαιξπηρ)

Αποσυνδεδεμένος valter

• Λοχίας
  • *
Απ: Προβλημα με JG M4 S-System
« Απάντηση #1 στις: 11 Ιανουαρίου, 2012, 14:14:57 »
παιδια δεν εχει κανεις ιδεα? δεν εχετε αντιμετωπισει η ακουσει κατι τετοιο ?

Συνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #2 στις: 11 Ιανουαρίου, 2012, 22:44:56 »
Το γεγονός πως ακούγεται να γυρίζει, αλλά δεν κάνει ΜΠΑΜ σημαίνει πως δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στο μοτέρ και στο σύστημα γρανάζια-πιστόνι. Είτε έχει κουρέψει γρανάζια, είτε πιστόνι...

Προς ολοταχώς στο κατάστημα για επισκευή...

Αποσυνδεδεμένος valter

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 12 Ιανουαρίου, 2012, 04:23:05 »
σ'ευχαριστω για την απαντηση σου, φοβαμαι οτι εχει φαει γραναζια... θα το παω στο μαγαζι κ θα ενημερωσω.

να σαι καλα.