Αποστολέας Θέμα: μονος παικτης  (Αναγνώστηκε 10332 φορές)

Αποσυνδεδεμένος cristidi

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
μονος παικτης
« στις: 03 Αυγούστου, 2012, 21:01:03 »
καλησπερα ειμαι ο evans cris και ψαχνω ομαδα με σοβαροτητα του αντικειμενου οσο αφορα τα στρατιοτηκα παιχνιδια και την σοβαροτητα πoυ πρεπει να εχει!. (ΔΙΑΘΕΤΩ) ΣΤΟΛΕΣ α) woodland+jangle+jokey. β) ΕΣ +jangle+jokey. γ) od με fouter +jangle+jokey. ΓΙΛΕΚΟ=MIL/TEC od, ασυρματο:midland , M4A1 electric D-BOY , AK47Tactical folding stock cyma , colt G18C ASG Pistol. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 65 παιχνιδια Paintball και 11 παιχνιδια Airsoft. Ομαδες PB (ΤΑΛΩΣ) (ΑRTEMIS) . Airsoft (H.A.O.S) (PIRATES) ποτε δεν ειχα προβλημα με κανενα παιδι εντος και εκτος ομαδας περαν απο τους hilainder που ειναι πολυ μικρο το ποσοστο. με ευγενη αμμηλα παντα! και μεχρι και σημερα μιλαω με καποια παιδια ακομα. Το θεμα με το airsoft ειναι για μενα μεχρι στιγμης οτι δεν εχω βρει μια μεση κατασταση  γενικως σε ομαδα, και το λεω οχι για να κατηγορησω κανεναν και θα το εξηγεισω! οπως: (H.A.O.S) πολυ καλη κινησει ως ομαδα αλλα 1 παιχνιδι στης 29/01/12 στους 3 μηνες. επαιζα μονος μου απο 19/02/12 εως 29/04/12. (PIRATES) 5 παιχνιδια σε ενα δεν μπορεσα απο 20/05/12 εως 24/06/12. δεν μαζευτηκαμε ξανα παρολο της προσπαθειες μου! οποτε βρισκομε στην θεσει εκτος ομαδος.
cristidisb