Αποστολέας Θέμα: URBAN WARFARE 22 Απριλίου 2012 παιχνίδι στο αεροδρόμιο ελληνικού  (Αναγνώστηκε 32076 φορές)

Αποσυνδεδεμένος barbaros4ever

• Λοχίας
  • *
Απ: URBAN WARFARE 22 Απριλίου 2012 παιχνίδι στο αεροδρόμιο ελληνικού
« Απάντηση #15 στις: 26 Απριλίου, 2012, 21:23:55 »
παιδια επειδη ημουν σε αυτο το παιχνιδι εχω να σας πω οτι αν ήμασταν περισσότερα απο τα 50 ατομα που βρέθηκαν εκει την Κυριακη δεν θα γινοταν το παιχνιδι σωστα και ωραιο γιατι το πεδιο με το ζόρι σήκωσε τα 53 ατομα που ηρθαν ειναι max για 40 ατομα μετα αρχιζει και μπουκώνει...

Παντα φιλικα Κωστας

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #16 στις: 27 Απριλίου, 2012, 09:27:05 »
Ευχαριστούμε τον Κώστα για την ενημέρωση

Ozymandias Φίλε μου καλημέρα,

Πιστεύω να διάβασες την απάντηση που έδωσε ο barbaros4ever (Κωστας) σχετικά με το παιχνίδι?

Τελικά προκύπτει και βασιζόμενος σε αυτά που γράφει ότι το παιχνίδι έγινε και με αρκετά άτομα μάλιστα και όχι  πριβέ και η μόνη δικαιολογία  που προκύπτει είναι ότι το παιχνίδι αποσιωπήθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν μαζευτεί αρκετοί…….

Τέλος πάντων αισιοδοξώ ότι στο άμεσο μέλλων θα πραγματοποιηθούν και άλλα παιχνίδια στο πεδίο του Ελληνικού απλός θα ήθελα να  ύπαρξη σωστή πληροφόρηση 

ΜΦΧ
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:07:57 »
Νομιζω οτι εχεις μπλεξει τι ειναι ανοιχτο και τι ειναι πριβε......

Το πριβε δεν εχει να κανει με τον αριθμο ατομων, αλλα με το γεγονος οτι δεν ειναι ανοιχτο για ολους.

Για παραδειγμα το τελευταιο κλειστο/πριβε παιχνιδι στο οποιοι ελαβα μερος ειχε πανω απο 80 ατομα.

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #18 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:23:00 »
Φίλε  Ozymandias το πιο σημαντικό είναι ν’ ανοίγει η κοινότητα του air soft για όλους όσους τηρούν τους κανόνες και σέβονται το άθλημα …και κάτι άλλο για όλους όσους  δεν μονοπωλούν τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουν , αλλά έχουν τη χαρά και τη θέληση να τις μεταφέρουν σε νέους παίκτες όπως εγώ και ένα σωρό άλλοι , που θέλουν ν ασχοληθούν με τα παιγνίδια …

Τα λέω αυτά , γιατί δείχνεις αρκετά θυμωμένος στις απαντήσεις σου αν και δεν θαπρεπε με το βαθμό εμπειρίας που έχεις σαν «ταγματάρχης» του αθλήματος …

Τα παραπάνω στα γράφω φιλικά και με καλή διάθεση …μην μπαίνουμε λοιπόν σε προσβολές  και παρατηρήσεις και «πριβέ καταστάσεις» , αλλά ο καθένας με τις γνώσεις και την όποια εμπειρία έχει ας προσπαθήσει να βοηθήσει το άθλημα και τα νέα μέλη …

Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:46:57 »
Tο Ταγματαρχης εχει να κανει με τις δημοσιευσεις μου στο παρον φορουμ και οχι με την εμπειρια μου και τον χρονο ενασχολησης μου με το χομπυ ο οποιος ευκολα θα με κατετασσε στους δεινοσαυρους.......

Η κουβεντα για τα πριβε και τα ανοιχτα παιχνιδια κραταει τουλαχιστον 6 χρονια, οποτε δεν υπαρχει λογος να την επαναφερουμε εδω, οποτε θα σου πω τα βασικα και σε παρακαλω να μην τα παρεις στραβα.

Προσωπικα εχω ταχθει υπερ των πριβε παιχνιδιων αφου δεν μπορουν να κανουν χωριο ολοι με ολους και αν για παραδειγμα εγω και οι ομοιδεατες μου θελουμε να παιζουμε με εναν τροπο Α γιατι να συμβιβαστουμε με κατι λιγοτερο; Στην τελικη ουτε αποστολοι ειμαστε, ουτε εχουμε καποιο quest να εξαπλωσουμε το λογο του airsoft στις μαζες.

Οσον αφορα ειδικα εσενα, φιλικα παντα, στη φαση που εισαι δεν σε ξερει κανενας, αν εισαι νορμαλ ή ψυχακι, καλος παιχτης η αθανατος, αν θα δημιουργησεις προβληματα η οχι. Ως εκ τουτου αν δεν σε καλεσει καποιος γνωστος σου και δεν εγγυηθει για εσενα δυσκολο να βρεθεις καλεσμενος σε κλειστα παιχνιδια. Ειναι κατι που θα πρεπει να το δεχθεις και να το αποδεχθεις χωρις να προβαινεις σε αλλοπροσαλες ενεργειες οπως πχ το παρον thread. 

Φτιαξε τον εξοπλισμο σου αν δεν το εχεις κανει ηδη ωστε να μπορεις να συμμετεχεις σε ενα πιο πολυπλοκο σεναριο και αρχισε να κατεβαινεις στα ανοιχτα σεναρια σε πρωτη φαση......εκει θα δειξεις τον χαρακτηρα και το υφος/ηθος σου. Πιστεψε με εχουν γνωσεις οι φυλακες.

Ετσι θα σε γνωρισει ο κοσμος και θα  βρεθεις καλεσμενος και στα κλειστα παιχνιδια και οχι με επικλησεις στους παλιους "να μοιραστουν τις γνωσεις τους"

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #20 στις: 27 Απριλίου, 2012, 18:19:15 »
Η απάντηση σου είναι  ανάλογη με το χαρακτήρα που βγάζεις στα μηνύματα σου  ..

οπότε για τα πριβέ παιγνίδια να μιλάς με αυτό τον απότομο τρόπο στα πριβέ μαιλ και στους πριβέ γνωστούς σου και όχι σε ανοικτά φόρουμ έτσι είναι το σωστό ....εκτός εάν είσαι ο διαχειριστής του φόρουμ και κανονίζεις εσύ τους όρους ευγενείας και συμπεριφοράς  ...

ααα και να μην ξεχάσω ..συγχαρητήρια και για την προαγωγή σου σε "αντισυνταγματάρχη¨

Ελπίζω να υπηρέτησες και σαν αξιωματικός ή υπαξιωματικός έστω στον μάχιμο ελληνικό στρατό που προϋποθέτει γνώσεις διοίκησης  και πειθαρχία  και αυτό το λέω γιατί οι αστράτευτοι ή οι διάφορες μοδιστρούλες το παίζουν delta force comandos  στα διάφορα φόρουμ .....
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #21 στις: 27 Απριλίου, 2012, 18:29:00 »
Καλησπέρα,

προτείνω να βάλουμε τα πτηνά μας μέσα στα παντελόνια μας, καθώς το παρών νήμα δεν αφορά ποιός το έχει μεγαλύτερο ή ποιός έχει υπηρετήσει στην Λεγεώνα των Ξένων.

Παιχνίδια με ανοικτές και με κλειστές συμμετοχές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ο καθείς κάνει επιλογές και προχωράει με αυτές...

Υ.Γ. Έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε και προσωπικά δεν βλέπω με καλό μάτι την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων...

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 27 Απριλίου, 2012, 18:32:56 »
Tελικα μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε........

Ας εξηγησει παρακαλω καποιος στον fox πως λειτουργουν τα πραγματα με τα ανοιχτα και τα κλειστα παιχνιδια ποιοι καλουνται σε αυτα με τι κριτηρα κτλ ωστε να τα ακουσει και απο καποιον αλλον......

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #23 στις: 27 Απριλίου, 2012, 18:44:50 »
Καλησπέρα Fox Hunter,

Μην τον παρεξηγείς... μια χαρά άνθρωπος είναι...., απλά πολλές φορές ο γραπτός λόγος αδικεί.

Vangelis

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 27 Απριλίου, 2012, 18:54:54 »
Oχι ρε Βαγγελη, μην λες τετοια πραγματα........ασε το παλικαρι να νομιζει αυτα που θελει να νομιζει.  Πας να του εξηγησεις πως εχουν τα πραγματα να μην απορει και να μην χαλιεται και βγαινεις και μ*λακας και απο πανω......

Το λαθος ειναι καθαρα δικο μου που καθησα και ασχοληθηκα με το ολο θεμα.

Οι περισσοτεροι παλιοι της 1ης και 2ης γενιας που εχουν παψει να ασχολουνται με τους νεους και κανουν το κεφι τους κατι ξερουν.......που θα παει, θα μαθω και εγω
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Απριλίου, 2012, 18:58:45 από Ozymandias »

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #25 στις: 27 Απριλίου, 2012, 19:18:52 »
Συμφωνώ με τον γενικό συντονιστή του forum  , όπου φιλοξενούμαστε για να προάγουμε και να συμμετέχουμε σ' ένα άθλημα...

Έχω κατανοήσει τι σημαίνει ανοικτό και κλειστό παιγνίδι , αλλά και ο ozymandias   ευγενικό και πολιτισμένο θα είναι να μην μιλάει με απότομο και επιτακτικό ύφος και για ψυχάκηδες κλπ ...κλπ ...

σε ένα δικό του φόρουμ ίσως ναι ...σε ένα ανοικτό φόρουμ όμως ΟΧΙ .... απλοί κανόνες ευγενείας που θα πρέπει να επιβάλλει ο διαχειριστής σε αγενείς και προσβλητικούς  χαρακτηρισμούς ....

Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 27 Απριλίου, 2012, 19:28:07 »
Θα τρελαθουμε εδω μεσα......

Εκανες καθολου τον κοπο να διαβασεις το ποστ μου και να σκεφτεις τι λεω; Ουτε ψυχακι σε αποκαλεσα ουτε τιποτα......το μονο που ειπα οτι ο αλλος δεν σε γνωριζει και δεν μπορει να ξερει αν εισαι ψυχακι η νορμαλ, αθανατος η δικαιος, αν θα ταιριαξεις στο παιχνιδι του η αν θα του προκαλεσεις προβληματα.

Επι λεξει εγραψα
Παράθεση
Οσον αφορα ειδικα εσενα, φιλικα παντα, στη φαση που εισαι δεν σε ξερει κανενας, αν εισαι νορμαλ ή ψυχακι, καλος παιχτης η αθανατος, αν θα δημιουργησεις προβληματα η οχι. Ως εκ τουτου αν δεν σε καλεσει καποιος γνωστος σου και δεν εγγυηθει για εσενα δυσκολο να βρεθεις καλεσμενος σε κλειστα παιχνιδια. Ειναι κατι που θα πρεπει να το δεχθεις και να το αποδεχθεις χωρις να προβαινεις σε αλλοπροσαλες ενεργειες οπως πχ το παρον thread. 

ΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;

Για το ονομα των θεων, διαβαστε τα γραφομενα μου και πειτε μου αν ειναι προσβλητικα.......εκτος αν θεωρειται πλεον προσβολη να εξηγει καποιος την πραγματικοτητα
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Απριλίου, 2012, 19:30:52 από Ozymandias »

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 27 Απριλίου, 2012, 21:17:50 »
Just don't bother, που λέμε και στο Fort Bragg...

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #28 στις: 27 Απριλίου, 2012, 22:46:18 »
Ενημερωτικά για να ηρεμήσετε το παιχνίδι θα γίνει 20 Μαΐου στο Σούνιο  (bandit):gunfight14::gunfight23:  :emoticon-0177-toivo: :gunfight30::police:

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #29 στις: 30 Απριλίου, 2012, 08:53:25 »
Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Οκ φίλε μου ozymandias θα χαρώ πολύ να σε κεράσω ένα καφεδάκι στο πεδίο του Σουνίου , εφόσον μπορέσω να έρθω...
για μένα δεν υπάρχει πλέον καμία παρεξήγηση απέναντι στο πρόσωπο σου  ,  ίσως είμαι λίγο πιο ευγενικός λόγω  παρελθόντων παιγνιδιών τη δεκαετία του 90 στο paint ball  προς τους παίκτες  και θα ήθελα να είναι και οι άλλοι απέναντι μου (δεν πειράζει όμως) , οπότε  ας μιλήσουμε πάνω στο παιχνίδι  για τεχνικές και εξοπλισμό ...

Φιλικά
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ