Αποστολέας Θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ GLOCK  (Αναγνώστηκε 17161 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Με αφορμη το προβλημα ενος συμπαικτη ο οποιος ειχε φορτιστη αλλα οχι τον ειδικο ανταπτορα στον οποιο κουμπωνει η μπαταρια των ηλετρικων πιστολιων...

εγω δεν ειχα αυτο το προβλημα αλλα ηθελα να φτιαξω κατι ωστε να φορτιζω την μπαταρια του πιστολιου με τον καλο φορτιστη και οχι με τον δικο της ο οποιος ειναι πολυ πρωτογονος...
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *

Εγω εχω έναν φορτιστη που φορτιζει αναλογα με τα κελια. Εσυ ισως εχεις τον ιδιο αλλα ισως εχει έναν που φορτιζει αναλογα με τα volt.
Δεν ασχολουμαστε με το τι φορτιστη εχει ο καθενας αφου η μπαταρια εχει γραμμενα επανω της τα στοιχεια της και ο καθενας φορτιζει όπως νομιζει αυτος.
Ο δικος μου φορτιστης καταληγει σε βυσματακι για τις μπαταριες των AEG

-------------------

Εδώ έχω συνδεδεμένο το βύσμα-πατέντα στον φορτιστή μου

----------------------

Κι εδώ το έχω συνδεδεμένο με έναν αποφορτιστη

----------------------

Αυτή είναι η δικια μου μπαταρία (Μ-1911) και νομίζω ότι είναι ίδια με την δικια σου (GLOCK)
Δίπλα της είναι και το βύσμα-πατέντα

(μιλάμε για μεγαααααλη πατέντα….)

--------------------------

Εγώ από την πλευρά που είναι το + την έχω βάψει με λίγο Blanco για να μην κάνω λάθος και την φορτίσω ανάποδα και την πετάξω στα σκουπίδια
Δίπλα της είναι το βύσμα-πατέντα το οποίο δεν είναι πατέντα…..

-------------------------

Η μόνη δουλειά του ανταπτορα που δέχεται την μπαταρία για φόρτιση είναι να έχει στην σωστή απόσταση δυο λαμακια τα οποία ακουμπούν σταθερά τα λαμακια της μπαταρίας και την φορτίζουν.
Το ίδιο κάνω αυτήν την στιγμή με τα δάχτυλα μου και αν έκανα γιόγκα και έμενα έτσι για δυο ώρες δεν θα χρειαζόμουν τον ανταπτορα.
Επίσης θα μπορούσα να κραταω και τα ρούχα μέχρι να στεγνώσουν.
Επειδή δεν μπορώ βάζω μανταλάκια.

-----------------------

Βάζω λοιπόν ένα μανταλάκι  πλαστικό (ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ) να κρατεί τους ακροδέκτες του βύσμα-πατέντα και μετά το ενώνω στον φορτιστή μου

Υπ όψιν ότι το βύσμα είναι από κάποια άλλη μπαταρία.
Το έκοψα εκεί που χρειαζόμουν , τα ξεγύμνωσα και πέρασα τις άκρες του με κόλληση για να μην φθείρεται και για να κάνει και σωστή επαφή με τα λαμακια της μπαταρίας.

Πρέπει να έχεις πάντα την σωστή θέση του + και του -.

---------------

Ελπίζω να βοήθησα

(καλά παιχνίδια)

(ομαδα Ε)
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιουλίου, 2013, 12:47:32 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Satsok74

• Λοχαγός
  • *
επειδή είμαι λίγο άσχετος ...
πως μπορώ να βρω ποιος πόλος είναι ποιος ???
Δεν εχει + και - απανο για να καταλαβω ή εχουν σβυστη

"Εγώ από την πλευρά που είναι το + την έχω βάψει με λίγο Blanco για να μην κάνω λάθος και την φορτίσω ανάποδα και την πετάξω στα σκουπίδια
Δίπλα της είναι το βύσμα-πατέντα το οποίο δεν είναι πατέντα….."

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
1. πρεπει να πας σε ενα ηλεκτρολογειο η ενα ηλεκτρονικο να την μετρησει με πολυμετρο και να σου πει.
ή
2. αν η μπαταρια σου ειναι ιδια με την δικια μου τοε το + θα ειναι απο την ιδια πλευρα που την εχω βαψει ασπρη κι εγω
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...