Αποστολέας Θέμα: Συμπλεγματικά Αποθέματα...  (Αναγνώστηκε 26857 φορές)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Συμπλεγματικά Αποθέματα...
« στις: 03 Φεβρουαρίου, 2010, 02:47:59 »
...υπαρχουν Πολλά. Πίσω απο nick names και καταχρηστικές "εξουσίες" πίσω από τις ψεύτικες εικόνες που ονειρεύται ο καθένας . Ψυχικές απολαβές που έχουν προέλθει, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε το επαγγελματικό, είτε απο την ψυχική ισορροπία του εκάστοτε ψυχολογικού νου, είτε από κάποιο ατύχημα.

Τα είδη πολλά, ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση.

Λυπάμαι για πολλους & Πολλές φορές λυπάμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Αναπόφευκτο.

Είναι οι αν8ρωποι που με περιβάλλουν είναι αυτοί που φέρνουν στο πνεύμα μου μια συχνή ναυτία, είναι οι ψυχές που με γνωρίζουν από τις καθημερινές κουβέντες και τη συναναστροφή. Και αυτό δένει στο λαιμό μου ένα σιελώδη κόμπο φυσικής αηδίας.
Και η αισχρή μονοτονία της ζωής τους, παράλληλη προς την εξωτερική εικόνα της δικής μου ζωής, και η μύχια αίσθηση τους πως είμαι όμοιός τους , με κάνει να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς, ανάμεσα στη δειλία τους και την ανιθηκότητά τους. Πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα στα φαντασιόπληκτα σκουπίδια του μυαλού τους....

Απλά δε μπορούμε να περιφράξουμε τη γη ολόκληρη και η συμβίωση μεταξύ αυτών είναι αναγκαιο κακό.

Λυπάμαι!!!!

Υπάρχουν στιγμές που κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας με ενδιαφέρει για την ίδια της την ύπαρξη και έχω για τα πάντα την έγνοια να μάθω και να τα διαβάζω όλα καθαρά.

Ξεβρακωθείτε λοιπόν στα μάτια μου , ξεγυμνώστε το μαυρο σεντόνι που κρύβει την ψυχική σας ασθένεια.

Δε κρύβεστε με όμορφια λόγια, είναι κάτι που φαίνεται....και το δυσαρεστο είναι ότι το μεταδίδετε...στα παιδιά σας.

Λυπάμαι !!!! Και όταν σταματώ να λυπάμαι, με διασκεδαζετε.

Ο χρόνος, σας περιορίζει σημαντικά στην εξέλιξη της βαρύτατης ασθένειας.....και η αληθεια έρχεται όταν καταλαβαίνεις πόσο κενός φευγεις απο αυτό τον κόσμο.

Ευχαριστώ Θεέ Μου!!!!!

Για λίγους......και για συγκεκριμένους!!!
Σας το χαρίζω με αγάπη.....

Λεωνίδας Η. Ηλιόπουλος!!!

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Συμπλεγματικά Αποθέματα...
« Απάντηση #1 στις: 04 Φεβρουαρίου, 2010, 18:35:16 »
Μου φαίνεται ότι ασχολείσαι λίιιιιιιιιιιγο περισσότερο από όσο πρέπει με κάποια πράγματα και πρόσωπα.
(Δώωωωωσεεεε μου λίιιιιιιγο για να πιώωωω... (smoke) )

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #2 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 21:22:24 »
Μου φαίνεται ότι ασχολείσαι λίιιιιιιιιιιγο περισσότερο από όσο πρέπει με κάποια πράγματα και πρόσωπα.
(Δώωωωωσεεεε μου λίιιιιιιγο για να πιώωωω... (smoke) )

Δε νομίζω ....... απλα οι περισσοτεροι ανθρωποι υποφέρουν απο την ασθενεια του να μην ξέρουν να πουν αυτό που βλέπουν ή αυτό που σκέφτονται.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #3 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 12:08:04 »
     Στήν υποκριτική εγκεφαλοπλυμένει κοινωνία του σήμερα, στήν κοινωνία που πλέον βιόνη τον  Γ΄παγκόσμιο πόλεμο κάποιοι (αν όχι όλοι) από εμάς πρέπει να σκεφτούμε όχι λίγο αλλα αρκετά περρισότερο.
Πρέπει το μυαλό μας να αρχίσει να δυιλίζει πράγματα αδιαφόρα μα τόσο συμαντικά για την ίδια μας τη ζωή.
Όχι την επιβίωση αλλά τη ζωή.
Όσοι περρισότεροι τόσο καλύτερα για τον άνθρωπο, τόσο χειρότερα για τον πίθυκο.
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 12:10:51 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 12:47:20 »
Το αναλογο ποστ σκεφτητε οτι απο το αλλο φορουμ αναρτημενο στα Off Topic....το έσβησαν......

???

(smoke)

;D ;D ;D ;D ;D

« Τελευταία τροποποίηση: 26 Σεπτεμβρίου, 2010, 18:19:45 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 13:23:38 »
...υπαρχουν Πολλά. Πίσω απο nick names και καταχρηστικές "εξουσίες" πίσω από τις ψεύτικες εικόνες που ονειρεύται ο καθένας . Ψυχικές απολαβές που έχουν προέλθει, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε το επαγγελματικό, είτε απο την ψυχική ισορροπία του εκάστοτε ψυχολογικού νου, είτε από κάποιο ατύχημα.

Τα είδη πολλά, ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση.

Λυπάμαι για πολλους & Πολλές φορές λυπάμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Αναπόφευκτο.

Και η αισχρή μονοτονία της ζωής τους, παράλληλη προς την εξωτερική εικόνα της δικής μου ζωής, και η μύχια αίσθηση τους πως είμαι όμοιός τους , με κάνει να αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς, ανάμεσα στη δειλία τους και την ανιθηκότητά τους. Πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι ανάμεσα στα φαντασιόπληκτα σκουπίδια του μυαλού τους....

Απλά δε μπορούμε να περιφράξουμε τη γη ολόκληρη και η συμβίωση μεταξύ αυτών είναι αναγκαιο κακό.

Λυπάμαι!!!!

Υπάρχουν στιγμές που κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας με ενδιαφέρει για την ίδια της την ύπαρξη και έχω για τα πάντα την έγνοια να μάθω και να τα διαβάζω όλα καθαρά.

Ξεβρακωθείτε λοιπόν στα μάτια μου , ξεγυμνώστε το μαυρο σεντόνι που κρύβει την ψυχική σας ασθένεια.

Δε κρύβεστε με όμορφια λόγια, είναι κάτι που φαίνεται....και το δυσαρεστο είναι ότι το μεταδίδετε...στα παιδιά σας.

Λυπάμαι !!!! Και όταν σταματώ να λυπάμαι, με διασκεδαζετε.

Ο χρόνος, σας περιορίζει σημαντικά στην εξέλιξη της βαρύτατης ασθένειας.....και η αληθεια έρχεται όταν καταλαβαίνεις πόσο κενός φευγεις απο αυτό τον κόσμο.

Ευχαριστώ Θεέ Μου!!!!!

Για λίγους......και για συγκεκριμένους!!!
Σας το χαρίζω με αγάπη.....

Λεωνίδας Η. Ηλιόπουλος!!!

αμα καποιος ειναι ανεπιδεκτης μαθησεως απλως κανε περα και μην σε νοιαζει η παρτυ τους
τωρα αν δημιουργουν εριδες και οι αλλοι πιστευουν τα λογια τους ειναι ακομα ποιο ανοητοι απο οσο μπορει να πιστευε κανεις ...

ολοι αξιζουν μιας δευτερης ευκαιριας αλλα αν δεν τον παιρνει το φιλοτιμο μετα μπορει να παει στην αβυσσο να καει αιωνιος
εκει που τα πραγματα ειναι σαν τη ψυχη του μαλλον !

ειναι μερικοι π δεν βρισκουν νοημα στη ζωη και  δεν εχουν τα κοτσια να αυτοκτονησουν και κανουν ορισμενες ενεργειες... αυτοι ειναι καταδικασμενοι εκτος και αν βρουν το νοημα.
αλλα ναι ειναι μερικοι π δεν ψαχνουν τιποτα και νομιζουν οτι ολα περιστρεφονται γυρω τους σαν τον Ηλιο ενα πραγμα μονο που το συμπαν ειναι πολυ μεγαλυτερο και εχει και αλλους γαλαξιες

δεν προκειται να δειξουν το πραγματικο τους εαυτο διοτι υπαρχουν πολλοι εκει εξω που την πατανε ευκολα! για το οτιδηποτε και αν ειναι αυτο ....

Υ.Γ καλα γιατι να σβησει κανεις κατι το οποιο ειναι φ τοπικ και ειναι μεσα στα ορια ενος φορουμ ?
μαλλον πρεπει να μην τους αρεσει η ποιηση διοτι  μονοδιαστατα το πηραν το θεμα
Let the Valkyries ride again.