Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ΚΟΛΩΝΑΤΟ - HOTEL Αγία Μαρίνα: 12 Μαΐου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 12/05/2013 ΚΟΛΩΝΑΤΟ... - HOTEL Αγία Μαρίνα  (Αναγνώστηκε 69907 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: 12/05/2013 ΚΟΛΩΝΑΤΟ... - HOTEL Αγία Μαρίνα
« Απάντηση #45 στις: 12 Μαΐου, 2013, 21:04:48 »
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ

Θα ηθελα ολοι οι συμμετεχοντες να πουνε τη γνωμη τους για τα παιχνιδια χωρις ενδιασμους.......

οταν απαντησεται,τοτε και εγω μα τη σειρα μου θα φροντισω τις υποδιξει σας και τις ιδεες σας να τις πραγματοποιοισω(αν και εφοσων εχουνε βαση)και φυσικα αν εκανα κατι που σας πειραξε ΚΡΑΞΤΕΜΕ να γινω καλητερος,οσο μπορω!!!

OVER   ;)
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #46 στις: 12 Μαΐου, 2013, 22:04:01 »
και τα δυο παιχνιδια σου που εχω παιξει ειναι ΓΕΜΑΤΑ δραση.  >:D
εισαι αδρεναλινη απο μονος σου . κανενα παραπονο.
αν μπορεις συνεχισε να μας χαριζεις τετοιες κυριακες.  :battle214:

υ.γ.
πρεπει να ελεγχθει ο μετρητης ...
εχω την εντυπωση οτι κανει καποια λαθη....  :(
ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ να ειναι και υποψια μου και να κανω λαθος εγω , οποτε πασο ....  ;)

υ.γ. 2
φωτογραφιεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς ..........
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #47 στις: 12 Μαΐου, 2013, 23:04:54 »
και τα δυο παιχνιδια σου που εχω παιξει ειναι ΓΕΜΑΤΑ δραση.  >:D
εισαι αδρεναλινη απο μονος σου . κανενα παραπονο.
αν μπορεις συνεχισε να μας χαριζεις τετοιες κυριακες.  :battle214:

υ.γ.
πρεπει να ελεγχθει ο μετρητης ...
εχω την εντυπωση οτι κανει καποια λαθη....  :(
ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ να ειναι και υποψια μου και να κανω λαθος εγω , οποτε πασο ....  ;)

υ.γ. 2
φωτογραφιεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς ..........

για το μετρητη θα το δω!!!!!!!!!!!!!οσο για τα αλλα αν δεν εισασταν εσεις λοι τιποτα δε θα γινοτανε! ;)
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Striker68

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #48 στις: 12 Μαΐου, 2013, 23:42:05 »
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον υπέροχο και ακούραστο ZINZA αλλά και όλα τα παιδιά για την γαμάτη σημερινή εμπειρία !!! Τα θα ξαναπούμε σύντομα !

Αποσυνδεδεμένος EXE-GRE

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #49 στις: 13 Μαΐου, 2013, 09:36:49 »
Ενα τεραστιο ευχαριστω και στον Zinja και στο Greekairsoft για την υπεροχη κυριακη που μας χαρισατε!
Απο LIONS ευχομαστε παντα τετοια!!

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
« Απάντηση #50 στις: 13 Μαΐου, 2013, 12:13:29 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΟΠΛΟΝ - ΛΑΝΠ( ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ)

KYRIAKH  12/05/2013

Πραγματοποιήθηκε  το καθιερωμένο Game  της ΚΥΡΙΑΚΗΣ σε γνωστό σημείο της Αττικής με την φροντίδα  του  ΒΑΣΙΛΗ  ZinJia  και την επίβλεψη του Greek Air  SoFT .
Ευχαριστούμε σαν ΟΠΛΟΝ-ΛΑΝΠ  τα  μέλη που έπαΙξαν μαζί ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΟΠΛΟΝ-ΛΑΝΠ  , ειδικότερα τους:

   OLD NAVY , αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων , με τα σχολεία Αλεξιπτωτιστών και  Κ.Ε.A.Π( RANGER) ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
   ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΤΗΣ 35 ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ( ΚΥΠΡΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
   ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ  ΠΙΣΩ
   ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
   ΤΟ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 
   ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΙ ΖΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΕΑΜ  LEADER ΤΟΥΣ Ο BLACKWOLF  ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ(ΣΤΟΛΕΣ – ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ FPS -  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΑΝ  ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ  ΚΑΙ  ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  …ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ !!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ JINJA  ΜΟΥ ΤΟ Α’  ΜΕΡΟΣ ΤΟ «ΕΠΑΙΞΕ «  ΣΕΜΙ  , ΑΛΛΑ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ  «ΕΠΑΙΞΕ»  FULL AUTO  ΑΠΟΓΕΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ . !!!!

ΑΞΙΟΣ Ο  ZinJia ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΑΝΤΟ – ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ  ΜΟΙΡΑΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΕΙ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΗΣ  !!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GREEK AIRSOFT
(Greek Airsoft Shop Achilleos 82 Palaio Faliro 17563 Athens Αττικής Greece - Τηλέφωνο: +30 2109826608 +30 2109810601 - E-mail:contact@greekairsoft.gr )
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΔΗΛ. ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ  ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ  ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ Ν ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ

ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ GREEK AIR SOFT ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ  EVENT ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΙΛΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΠΙΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ .

ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΑΛΛΑ  ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος Iron Grenadier

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #51 στις: 13 Μαΐου, 2013, 18:15:18 »
Να ευχαριστήσουμε και 'μεις απο τη μεριά μας το greekairsoft και τον Zinja για την όμορφη Κυριακή που μας χάρισαν. Συνεχίστε έτσι παιδιά!!!

ΥΓ: Πολλά Μπράβο στο Ψήστη! απογείωσε το τρίτο μέρος του παιχνιδιού ;) !!!
Hellenic Airsoft Rifle Squad
And you 'll never Walk Alone

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #52 στις: 14 Μαΐου, 2013, 09:49:03 »
  και εγω με τη σειρα μου θελω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ στο παιχνιδι!
Μπορω να πω πως εισασταν ολοι αψογοι.
θα ηθελα πραγματικα να γραψω κατι ξεχωριστο για τον καθεναν σας,για οτι και να κανατε στο παιχνιδι
οτι και να προσφερατε και πραξατε για να διεκπερεωθη το παιχνιδι....νομιζω ομως πως δεν χρειαζεται!!

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ---ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ------->ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ<-------------

Παμε για αλλα που θα ειναι ακομα ποιο καλα και ωραια,για να περναμε καλα σα μικρα παιδεια που ειμαστε ολοι μεσα μας ;) :D

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #53 στις: 14 Μαΐου, 2013, 21:07:59 »
  ...........για να περναμε καλα σα μικρα παιδεια που ειμαστε ολοι μεσα μας ;) :D

;) ;D
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Seleucus

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #54 στις: 14 Μαΐου, 2013, 23:16:29 »
Μπράβο στο Greek Airsoft και στον Zinza για την έμπνευση την ενέργεια το κέφι και τον ενθουσιασμό που τους διακρίνουν πάντα τέτοια!!