Αποστολέας Θέμα: Διαφορες σε 2 μοντελα τις G&G CM16 Raider  (Αναγνώστηκε 17709 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Διαφορες σε 2 μοντελα τις G&G CM16 Raider
« στις: 02 Οκτωβρίου, 2013, 03:23:48 »
καλημέρα σας.
Προσφατως ανακάλυψα σε ελληνικα καταστηματα 2 μοντελα της G&G τα οποία μου αρεσαν αλλα δεν εχω καταλαβει τις διαφορες τους
Θα σας παρακαλουσα αν ειναι δυνατον να μου αφιερώσετε λιγο απο τον χρόνο σας ώστε να κατανοησω τις διαφορες τους ως εντελως αρχαριος διότι επιθυμω να αγορασω ενα απο τα 2. Ποια η διαφορά του Cm16 raider L με του ιδιου οπλου CM 16 raider L 300 second generation.
εδω και μερες γυροφερνω στο φορουμ για να παρω γνωσεις ωστε να ειναι οσο πιο σωστη η ερωτηση μου.

G&G CM16 RAIDER L
http://www.******/Product/90168619/cm16_raider_l
http://www.*****/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=3602

G&G CM16 RAIDER L 300 second generation
http://www.******/Product/90169017/cm16_raider_l_300_second_generation

επισημαινω
το μηνυμα μου δεν εχει σκοπο ουτε την διαφημιση των καταστηματων ουτε όμως να δημιουργήσω προβλημα στην διαχειρηση του site.
Ζητω συγνωμη αν θεωρει η διαχειρηση οτι προσβαλω ή κανω αθεμιτο ανταγωνισμο και σας παρακαλω να διαγραφει το τοπικ μου άμεσα αν θεωρείτε οτι είναι αναγκαιο και φυσικα θα δεχτω τις συνεπειες αν υπαρχουν (βλεπετε ΒΑΝ).
σας ευχαριστώ  εκ των προτερων.
Δημητρης βελετάς
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2013, 10:46:51 από dive »
Πολλοί άνθρωποι ζουν γιατί απλά είναι παράνομο να τους πυροβολήσεις..

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: Διαφορες σε 2 μοντελα τις G&G CM16 Raider
« Απάντηση #1 στις: 02 Οκτωβρίου, 2013, 11:55:34 »
Aν δεν απατωμαι αφορα α) το σειριακο αριθμο κ το λογοτυπο  των 300 , k Β) το αναβαθμισμενο συστημα gear box η piston release & pressure ,  second generation της G&G . Mη με ρωτησεις τη ειναι το τελευταιο ,..δεν εχω ιδεα μιας κ δεν εχω ασχοληθει καθολου με ηλεκτρικα  ;D  ;D  ;D
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 02 Οκτωβρίου, 2013, 13:50:34 »
Aν δεν απατωμαι αφορα α) το σειριακο αριθμο κ το λογοτυπο  των 300 , k Β) το αναβαθμισμενο συστημα gear box η piston release & pressure ,  second generation της G&G . Mη με ρωτησεις τη ειναι το τελευταιο ,..δεν εχω ιδεα μιας κ δεν εχω ασχοληθει καθολου με ηλεκτρικα  ;D  ;D  ;D
κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τον κόπο που κάνατε για να με βοηθήσετε.
θα παρακαλούσα αν υπάρχει καμια διαθέσιμη σελίδα για να διαβασω για το συγκεκριμένο.....γιατι στο διαδικτυο δεν βρήκα απολυτως τιποτα για τις διαφορες.
η μόνη διαφορά που είδα είναι οτι το απλο βγάζει 330fps και το Sec. Gen. βγαζει 380fps
και πάλι ευχαριστώ. :)

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #3 στις: 03 Οκτωβρίου, 2013, 09:56:04 »
μαλλον κατι θα παιζει με το gear box, φιλε μ αν θες μπες στο site της G&G η ψαξε στο διαδυκτιο για reviews κ των δυο . ;)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 03 Οκτωβρίου, 2013, 10:27:51 »
μαλλον κατι θα παιζει με το gear box, φιλε μ αν θες μπες στο site της G&G η ψαξε στο διαδυκτιο για reviews κ των δυο . ;)
καλημερα
αυτό θεωρώ και εγω οτι έχει διαφορές στο gear box- ελατήριο.
Μπήκα στην κατασκευαστρια αλλα δεν ειχε κάτι που αναφέρει πουθενα κάτι για το sec. Generation και γενικά προδιαγραφες ή αναλυτικά τι υποσυστήματα περιέχει.
το διαδικτυο δεν βρήκα κανενα review. για κάποιο λόγο μόνο στην ελλάδα υπαρχει ή ειναι με αλλη ονομασια.
Για το απλο έχω βρει απειρα πραγματα.