Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ KSC GLOCK 18  (Αναγνώστηκε 19728 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • C.A.T
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ KSC GLOCK 18
« στις: 07 Φεβρουαρίου, 2012, 18:07:05 »
έχω μια απορία για το ksc g18 υπάρχει περίπτωση να βγάζει 400 fps σε 25 βαθμούς και 580 σε 40 βαθμούς

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ KSC GLOCK 18
« Απάντηση #1 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2012, 19:35:43 »
;;;;;; Αν το βάλεις στο φούρνο στους 180 μπορεί να βγάλει και 1230 FPS  ;D ;D ;D Αστειεύομαι προφανώς  ;D ;D ;D ;D

Τόσα FPS μπορεί αν βγάλει ίσως με χρήση προπανίου (από δεξαμενή που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί...) αλλά είναι σαν να βάζεις νίτρο σε ένα Ford Fiesta. Θα τρέξει για 2-3 ευθείες και μετά θα αρχίσει να διαλύεται. Τα πιστόλια δεν είναι σχεδιασμένα να σηκώνουν τόση πίεση...

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
    • C.A.T
« Απάντηση #2 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2012, 20:37:58 »
Αρα αυτό με τα 400 fps πρέπει να είναι μούφα γιατί και εγώ ξέρω ότι τα ksc βγάζουν 290-320 σε θερμοκρασία δωματίου.

Aυτό με το φούρνο ωραία ιδέα η θα φτάσω τα  1230 FPS η θα ανατινάξω το σπίτι  ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος alon

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 19 Αυγούστου, 2013, 07:40:56 »
Please translate this post to engish i am not getting your words by my translater...Thanks!
pass4sure.biz    pass 4 sure
Pass4sure 350-001 exam      Pass4sure 350-001 exam
pass4sure      pass4sure

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 19 Αυγούστου, 2013, 09:28:15 »
Please translate this post to engish i am not getting your words by my translater...Thanks!

ernestos ->  Question about KSC GLOCK 18

I have a question for ksc g18
 is there any possibility to get 400 fps at 25 degrees Celcium temperature
and 580 fps at 40 degrees temperature ?

Vaszi bacsi ->  Reply # 1

?????? so... If you put it in the oven
at 180 degrees
maybe you can take off and 1230 FPS
hahaha
Just kidding obviously

So many FPS you can get perhaps if you use propane (from a tank used by plumbers ...)
but it is like putting nitro in a 80's Ford Fiesta.
Will run for 2-3 straight and then begins to dissolve.
These guns are not designed to bear so much pressure ...

ernestos ->   Reply # 2

So that story about getting 400 fps
should be a fairytale-shit

because I know that ksc get at 290-320 fps at room temperature.

That idea with the oven prepare and get 1230 fps
sounds nice - maybe i will blow the house
ahahaha

it's not soooo easy to translate Greek language to English
so you have to read the forum by your translater or learn Greek ...
SORRY friend
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Αυγούστου, 2013, 09:34:17 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 19 Αυγούστου, 2013, 22:00:30 »
Δεν εχω και την τεράστια πείρα στα πιστόλια της KSC αλλά απο τα δύο που πέσανε στα χέρια μου (ενα G19 και ένα Ρ226 απο παιδί της ομάδας), δεν έχουν αρκετά δυνατό ελατήριο σκανδάλης για να ανοίξουν την βαλβίδα της γεμιστήρας αρκετά οτάν  δοκίμασα ΜΑΡΡ Ρro (κίτρινη μπουκάλα για τα φλόγιστρα των υδραυλικών με πίεση πανω απο του προπανίου) με αποτέλεσμα η μπίλια μόλις που να βγαίνει απο το όπλο! 
Το Ρ226 (και το Block φαντάζομαι) μπορεί να αντέξει την πίεση του ΜΑΡΡ Ρro σαν κατασκευή, λογο των καλών υλικών του το ίδιο και η γεμιστήρα τους αλλά θα πρέπει να βρείς δυνατότερο ελατήριο για τη σκανδάλη και σκληρότερο ελατήριο επαναφοράς του κλείστρου...
Και το κέρδος σε fps δε θα ήταν και τόσο μεγάλο. Στο KJW 226 μου, που του βάζω ΜΑΡΡ Ρro εδώ και έξι μήνες, το κέρδος ήταν γύρω στα 30 fps... Για να φτάσεις τα fps που ζητάς, θες tight bore 6.01, καινούργια βαλβίδα στη γεμιστήρα και μακρύτερη κάννη...
Αλλά μετά που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτό το τέρας?

Well I don't have a huge experience in KSC pistols but the two I've handled ( my brothers G19 and a team-mates P226), they seem they don't have a strong enough trigger spring to handle MAPP PRO gas (in yellow bottle for plumbers torches with pressure over propane) so it can't hit the release valve on the mag hard enough to open it and the bb just plops out!
The KSC P226 (and the Glock I imagine) could handle the pressure (good quality materials) so could the mags but you would have to find a stronger trigger spring and a stiffer return spring...
And the fps gain would not be that high either... I'm using it (MAPP PRO) on my KJW P226 for six months now and the gain was around 30ish fps... To get to those fps you would need a tight bore (6.01) a new release valve for the mag and a longer barrel...
But where would you use this beast?

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 20 Αυγούστου, 2013, 12:21:18 »
Έχω ένα KSC G23F και χρησιμοποιώ ΜΑΡΡ Ρro και ο λόγος που το κάνω είναι για να μειώσω το κόστος και όχι να αυξήσω τα FPS. Πράγματι αν βαλεις μεγάλο όγκο αερίου στον γεμιστήρα, η βαλβίδα δεν ανοίγει. Δεν ξέρω αν είναι ο λόγος αυτός που αναφέρει ο Drifter αλλά μου κάνει πολύ λογικό σαν εξήγηση. Βάζοντας λιγότερο αέριο (σε σχέση με ένα κλασσικό αέριο για GBB) δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα χωρίς να μειώνεται η απόδοση ποιοτικά και ποσοτικά (γεμίζω και 2η φορά ΒΒ χωρίς να χρειαστώ αέριο).

Τώρα επειδή θέλουν και την σιλικόνη τους τα εσωτερικά του πιστολιού, καλό είναι να προσθέτουμε και λίγο λαδάκι όταν χρησιμοποιούμε άλλα αέρια περα από airsoftικα. Aν δεν έχουμε, τότε συχνά-πυκνά καλά είναι να κάνουμε χρήση κλασσικών αερίων.

Κλείνω με την προειδοποίηση ότι όλα τα πιστόλια δεν είναι ικανά να αντέξουν αέρια υψηλής πίεσης.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.