Δεν εχω και την τεράστια πείρα στα πιστόλια της KSC αλλά απο τα δύο που πέσανε στα χέρια μου (ενα G19 και ένα Ρ226 απο παιδί της ομάδας), δεν έχουν αρκετά δυνατό ελατήριο σκανδάλης για να ανοίξουν την βαλβίδα της γεμιστήρας αρκετά οτάν δοκίμασα ΜΑΡΡ Ρro (κίτρινη μπουκάλα για τα φλόγιστρα των υδραυλικών με πίεση πανω απο του προπανίου) με αποτέλεσμα η μπίλια μόλις που να βγαίνει απο το όπλο!
Το Ρ226 (και το Block φαντάζομαι) μπορεί να αντέξει την πίεση του ΜΑΡΡ Ρro σαν κατασκευή, λογο των καλών υλικών του το ίδιο και η γεμιστήρα τους αλλά θα πρέπει να βρείς δυνατότερο ελατήριο για τη σκανδάλη και σκληρότερο ελατήριο επαναφοράς του κλείστρου...
Και το κέρδος σε fps δε θα ήταν και τόσο μεγάλο. Στο KJW 226 μου, που του βάζω ΜΑΡΡ Ρro εδώ και έξι μήνες, το κέρδος ήταν γύρω στα 30 fps... Για να φτάσεις τα fps που ζητάς, θες tight bore 6.01, καινούργια βαλβίδα στη γεμιστήρα και μακρύτερη κάννη...
Αλλά μετά που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτό το τέρας?
Well I don't have a huge experience in KSC pistols but the two I've handled ( my brothers G19 and a team-mates P226), they seem they don't have a strong enough trigger spring to handle MAPP PRO gas (in yellow bottle for plumbers torches with pressure over propane) so it can't

the release valve on the mag hard enough to open it and the bb just plops out!
The KSC P226 (and the Glock I imagine) could handle the pressure (good quality materials) so could the mags but you would have to find a stronger trigger spring and a stiffer return spring...
And the fps gain would not be that high either... I'm using it (MAPP PRO) on my KJW P226 for six months now and the gain was around 30ish fps... To get to those fps you would need a tight bore (6.01) a new release valve for the mag and a longer barrel...
But where would you use this beast?