Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για αγορά πρώτου όπλου.  (Αναγνώστηκε 11366 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Azzla

• Υποδεκανέας
  • *
Ερώτηση για αγορά πρώτου όπλου.
« στις: 03 Ιουλίου, 2013, 10:26:23 »
Γεια σας ^^

Είμαι καινούργιος στην παρέα του Airsoft και επειδή μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ πραγματικά με αυτό αποφάσισα να αγοράσω τελικά ένα όπλο δικό μου.  :)

Έπειτα από πολύ καιρό και έχοντας παίξει με όλα τα όπλα κατέληξα ότι μου αρέσουν περισσότερο τα οπλακια και τα Sniper. Τα οπλάκια με τα οπία έπαιξα ήταν το Glock 17 & το  Glock 19.
Πολύ δυνατά κατά την άποψη μου σαν αρχάριος και πολύ εύχρηστα. Με Sniper δεν έχω δοκιμάσει πολλά . Το μοναδικό Sniper που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι το Dragunov SVD. Αν και στην αρχή ήθελα να αγοράσω διπλά οπλάκια μια μέρα που δοκίμασα το Dragunov και αυτό με προβλημάτισε αρκετά.  :-\ Έπειτα από πολύ σκέψη καταστάλαξα στο να αγοράσω Sniper για πρώτο όπλο διότι μου άρεσε περισσότερο το στυλ του παιχνιδιού. (bandit)

Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Δεν ξέρω πιο Sniper θα ήταν το καλύτερο. Αυτό που σίγουρα θέλω είναι το Sniper να είναι βαρύ και να είναι ελατηρίου.

Άμα θέλετε να μου προτείνετε κάτι θα χαρώ πάρα πολύ να ακούσω την γνώμη σας.   ;D

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
Απ: Ερώτηση για αγορά πρώτου όπλου.
« Απάντηση #1 στις: 03 Ιουλίου, 2013, 18:37:50 »
svd χαλαρα, αλλα σκεψου το πρωτα πολυ καλα για πρωτο οπλο.. ο ρολος του sniper ειναι φιλοσοφια κ κολλημα . χωρια π δν παιζουν σε ολα τα σεναρια/games  τα sniper riffles . εγω σαν πρωτο ειχα μια m9 beretta airsoft μεχρι να κατασταλαξω στα τη κ τα πως
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος riya

• Υποδεκανέας
  • *
Απ: Ερώτηση για αγορά πρώτου όπλου.
« Απάντηση #2 στις: 06 Αυγούστου, 2013, 10:39:23 »
Με τα ιδια specifications, (fps, βαρος, αντοχη κλπ) μπορεις να παρεις κατι φτηνοτερο, μεχρι να συνηθισεις το περπατημα στην πιστα, τις σαβουρδες, κι αυτες μεσα στο προγραμμα, και μετα το πουλας και παιρνεις κατι ακριβοτερο, ως πιο πεπειραμενος "κομαντο"!
pass4sure   Pass4sure
pass4sure cissp training course    pass4sure cissp training course