Αποστολέας Θέμα: ΟΜΑΔΕΣ SWAT !!  (Αναγνώστηκε 10194 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Comando21

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΟΜΑΔΕΣ SWAT !!
« στις: 23 Ιουλίου, 2014, 15:04:09 »
Καλησπέρα

Υπάρχουν ομάδες στην Αττική (ειδικότερα Ν.Προάστια) που να έχουν κατα κύριο λόγο στυλ SWAT / EKAM κλπ? 
Κοινώς μαυρες στολες,κουκουλες, περιφεριακά..  και να ειδικεύονται σε μάχη εντός κτηρίου ή αστικού τύπου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος Hilti

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: ΟΜΑΔΕΣ SWAT !!
« Απάντηση #1 στις: 23 Ιουλίου, 2014, 23:58:16 »
Δεν υπάρχει ομάδα που να ειδικεύεται σε κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Για ποιό λόγο ψάχνεις κάτι τέτοιο? Γυρίζεις κανένα φιλμάκι?
Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν παγιδεύεται από τη φήμη και την τύχη
Youtube Channel: Hilti Lions

Αποσυνδεδεμένος Comando21

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 24 Ιουλίου, 2014, 18:47:19 »
Καλησπέρα και πάλι

Οχι δε γυριζω φιλμάκι απλά έχω ιδιαίτερη αδυναμια σε ομαδες ειδικων δυναμεων πολης. Αποτι ηξερα στο Airsoft το κυριο χαρακτηριστικο των ομαδων ειναι το σημα και η στολη.. και με βαση αυτο αρχισα να ψαχνω για ομαδες τυπου swat που ειναι πιο κοντα σε αυτο που ηθελα.  Το θεμα ειναι οτι αποτι μου λες στην ουσια καμια ομαδα δεν εχει στανταρ 1 στολη και πεδιο δρασης (εντος-εκτος πολης) οποτε θα πρεπει να βρω καποια ομαδα απλα κοντα στην περιοχη μου, που να εχει εκτος των αλλων και τη μαυρη ενδυμασια (βλεπε ΕΚΑΜ) για τα εντος κτηριου/πολης παιχνιδια. σωστα??

Ευχαριστώ
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Ιουλίου, 2014, 19:10:50 »
Οι ομαδες SWAT με τα μαυρα ειναι τοσο ξεπερασμενες σαν εικονα που ελαχιστοι πλεον ασχολουνται να κανουν σοβαρη αναπαρασταση.

Υπαρχουν ομαδες στην Ελλαδα που φοραν μαυρα, αλλα καμμια σχεση δεν εχουν με αναπαρασταση ειδικων δυναμεων αστυνομιας.

Στις μερες μας οι περισοτερες τετοιες ομαδες το εχουν γυρισει σπο μαυρο σε αλλα χρωματα, ΟD, multicam, κτλ.