Αποστολέας Θέμα: Καλησπερα νεοοος που θελει βοηθεια..  (Αναγνώστηκε 11010 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mitsakos91

• Ανθυπασπιστής
  • *
Καλησπερα νεοοος που θελει βοηθεια..
« στις: 20 Δεκεμβρίου, 2014, 01:14:08 »
καλησπερα ειμαι ο Δημητρης 23 ετων νεος στο χωρο και ενδιαφερομαι να ξεκινησω πολυ ενεργα!!!
τωρα ειμαι στην φαση που ψαχνω καποιο aeg και θα ηθελα την βοηθεια σας να μου προτεινεται καποια καλα..
ψαχνω σε στυλ Μ16Μ4 με το σπασο κοντακι..
επισης επειδη κολησε κ ενας φιλος  κ ηδη αγοραζουμε πραματακια σιγα σιγα για να ετοιμαστουμε.. η επιλογη ομαδας κω γινετε;; υπαρχουν καποια κρητηρια; η μας επιλεγουν οι ομαδες
ευχαριστω εκ των προτερων  :battle98: :gunfight30:

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καλησπερα νεοοος που θελει βοηθεια..
« Απάντηση #1 στις: 20 Δεκεμβρίου, 2014, 17:13:26 »
Φίλε καλησπέρα και καλό ξεκίνημα. Για την επιλογή του airsoft εγω θα σου έλεγα οτι παει βάση των χρημάτων που μπορεις να διαθέσεις. Δεν παιζει ρόλο αν ειναι αρχή ή παιζεις 10 χρόνια, ουτος ή αλλος θελεις κατι καλο που να αντέξει. Το να παρεις κατι φτηνό και μετά να του δώσεις ένα σκασμό λεφτά σιγα σιγα ειναι το κλασικό που παθαίνουμε οι περισσότεροι στην αρχή οποτε εγω σου προτείνω να πάρεις το πιο ακριβό που σηκώνει τώρα το πορτοφόλι σου. Οι μαρκες πανε και αυτες συνήθως σύμφωνα και με τις χώρες δλδ Κινα- Ταιβάν- Ιαπωνια, θα το δεις και απο τις τιμες τους. Εγω προτείνω προς Ταιβαν μερια, εχουν γνωστές μαρκες με καλη σχεση τμης- αποδοσης και να μπορεις και εχεις παρε ενα Marui να τελειώνεις απο την αρχή! Οσο για την ομάδα που λες, αν μαζευτειτε αρκετοι φίλο κάνετε την δική σας ομάδα, αλλιως στα παιχνίδια θα γνωριστείς με κόσμο και βλέπεις πως παει, δεν ειναι κατι απαραίτητο η ομάδα.

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #2 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2014, 08:13:41 »
σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου!!!!
οποτε δηλαδη οταν με το καλο παρω το οπλο, παρακολουθω ποτε γινετε ο επομενος αγωνας και ερχομαι και γνωριζομαστε με τα παιδια κτλπ! ευελπισυω οτι αν οχι μεχρι τελος της χρονιας σιγουρα μεχρι αρχες του 15 θα εχω αγορασει το οπλο μου κ θα ενερωσω για περετερω! κ παλι ευχαριστω
κατι ακομα για ενα budget γυρω στα 200-250 υπαρχει κατι που αξιζει; προτινεις να μαζεψω και αλλα χρηματα ή να κοιταξω για μεταχειρησμενο; γτ ειδα οτι στις αρχες τ χρονου καπου στην ελευσινα θα κανετε κατι σαν παζαρι με οτι μεταχειρισμενο εχει ο καθενας!...

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2014, 09:45:31 »
Καλημέρα, αν μπορείς να διαθέσεις 250 τοτε πιστεύω οτι είσαι πληρης για αρχή. Η γνωμη μου χωρίς διαφήμιση μάρκες κτλ, με τοσα παίρνεις ενα σωστο ταϊβανέζικο με μπαταρία φορτιστή 2-3 γεμιστήρες ακόμα και βασικό εξοπλισμό, κάποια θήκη γεμιστηρων κτλ. Οποτε εχεις μια καλη βαση για αρχή και από εκεί και πέρα βλέπεις. Σαν πρωτο airsoft θα σου πρότεινα καινούριο γιατί δεν ξέρεις ακομα για να συγκρίνεις αν το μεταχειρισμένο που είναι να πάρεις είναι καλό, όχι εξωτερικά αλλά εσωτερικά. Οπότε για αρχή καινούριο για να είσαι σίγουρος.

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #4 στις: 21 Δεκεμβρίου, 2014, 19:57:55 »
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου!!!! αν δεν σου ειναι κοπος οποτε εχεις λογο χρονο αν μπορεις στειλε μ μερικα απτα οπλα που λες..για να μην την πατησω διαλεγοντας μονος μου!! :)