Αποστολέας Θέμα: Νέος με (πολλές) απορίες! Καλώς σας βρήκα!  (Αναγνώστηκε 10503 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikolahs

• Υποδεκανέας
  • *
Νέος με (πολλές) απορίες! Καλώς σας βρήκα!
« στις: 21 Απριλίου, 2017, 15:16:13 »
Γεια χαρά σε όλους! Είμαι ο Νίκος, 24, γραφίστας από την Αθήνα.

Ασχολούμαι εδώ και αρκετό καιρό με αεροβόλα όπλα, τουφέκια με pellets για σκοποβολή και survival gear,
οπότε και μέσα από το ψάξιμο ανακάλυψα τον χώρο του airsoft. Περιττό να πω ότι έχω κολλήσει και ανυπομονώ να ξεκινήσω!
Εμπειρία... δεν έχω, εκτός αν μετρήσουμε τις μάχες με αεροβόλα από το παιχνιδάδικο που κάναμε μικροί σε πυλωτές
και στον δρόμο όταν ήμασταν δημοτικό (Τα έχω ακόμα, κάνουν? 8) ).

Έχω τις εξής απορίες και θα χαρώ πολύ αν κάποιος έμπειρος μπορέσει να με κατευθύνει ένω παράλληλα
θα κάνω και την δική μου έρευνα στο forum.

> Τι όπλο & εξοπλισμό να αναζητήσω για πρώτη αγορά

Ώστε να είμαι καλυμμένος ικανοποιητικά από
   κάθε άποψη & για κάθε τύπο παιχνιδιού, όσο το δυνατόν πιο οικονομικά?

> Πως θα ξεκινήσω?

Έστω ότι έχω τον εξοπλισμό & έστω ότι βρίσκω κάποιο παιχνίδι από το forum, πως οργανώνεστε και πως κάποιος αρχάριος θα
   δικτυωθεί στο χώρο? Είστε γενικά δεκτικοί στο να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι ένας αρχάριος, που δεν έχει παρέα από άτομα ίδιου
   επιπέδου για να κάνει προπόνηση άρα και δεν θα ξέρει "που του παν' τα 4" στην αρχή?

> Υπάρχουν σταθερά σημεία συνάντησης?

Δηλαδή λέμε για παράδειγμα ότι "Κάθε Σάββατο 10 το πρωί βρισκόμαστε στο Χ σημείο, οργανωνόμαστε επί τόπου & παίζουμε"?

> Γίνεται κάποιος να ενοικιάσει εξοπλισμό για τις πρώτες φορές?

Έχω και πολλές ακόμη απορίες αλλά θα τις κρατήσω για μετά. Και πάλι καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Αποσυνδεδεμένος dimcossie

• Χ.Ε.Λ.
  • Υπολοχαγός
  • *
Απ: Νέος με (πολλές) απορίες! Καλώς σας βρήκα!
« Απάντηση #1 στις: 21 Απριλίου, 2017, 19:11:43 »
Παιχνιδια σχεδον καθε κυριακη και γινετε ποσταρισμα στα φορουμ για το μερος και την ωρα,υπαρχουν καποια σταθερα σημεια που γινονται τα παιχνιδια.
Απο εξοπλισμο το νο1 ειναι προστασια για τα ματια ,μετα μπορεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο aeg  για ποιο οικονομικο βαλε και 2-3 γεμιστηρες και μια εξαρτηση και ξεκινας ..
Marines go to hell.....
Only to regroup....