Αποστολέας Θέμα: Αναζητηση παιχτων Θεσσαλονικη  (Αναγνώστηκε 13350 φορές)

Αποσυνδεδεμένος CptJoker

• Δεκανέας
  • *
Αναζητηση παιχτων Θεσσαλονικη
« στις: 04 Φεβρουαρίου, 2024, 08:56:27 »
Καλημερα,
Ειμααστε μια ομαδα 3 ατομων, στην δυτικη θεσσαλονικη, και ψαχνουμε ατομα να φτιαξουμε μια μεγαλυτερη ομαδα,. Εχουμε δικο μας εξοπλισμο και δικο μας μερος να παιζουμε, Επισης ειμαστε μελη της ΛΑΒΕ, και παμε σε αγωνες της ανα την μακεδονια.
Το μονο που ζηταμε ειναι να εχει δικο του εξοπλισμο και να ειναι συζητησιμος ανθρωπος!!

Αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερετε ας επικοινωνησει μαζι μου, μπορει να με κανει add στο Facebook με το ονομα   ''Τασος Χαλαρος'' και να ρωτησει οτι θελει.
Ευχαριστω  ;)

Αποσυνδεδεμένος charliejone

• Λοχίας
  • *
Απ: Αναζητηση παιχτων Θεσσαλονικη
« Απάντηση #1 στις: 19 Αυγούστου, 2024, 07:11:32 »
Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την ανάρτησή σας. Ψάχνετε ακόμα για νέα μέλη για την ομάδα σας; Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω αν συνεχίζετε να προσλαμβάνετε.

Αποσυνδεδεμένος CptJoker

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 19 Αυγούστου, 2024, 09:13:19 »
Εννοείται φίλε μου, πλέον έχουμε φτιάξει τη δική μας ομάδα, είμαστε έξι ενεργά άτομα με εξοπλισμούς και τα λοιπά και πηγαίνουμε σε διοργανώσεις της λαβέ και όχι μόνο. Αν όντως ενδιαφέρεσαι μπορείς να με προσθέσεις στο facebook Τάσος χαλαρός και να τα πουμε από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος oudset

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 14 Οκτωβρίου, 2024, 11:13:59 »
Καλημερα,
Ειμααστε μια ομαδα 3 ατομων, στην δυτικη θεσσαλονικη, και ψαχνουμε ατομα να φτιαξουμε μια μεγαλυτερη ομαδα,. Εχουμε δικο μας εξοπλισμο και δικο μας μερος να παιζουμε, Επισης ειμαστε μελη της ΛΑΒΕ, και παμε σε αγωνες της ανα την μακεδονια.
Το μονο που ζηταμε ειναι να εχει δικο του εξοπλισμο και να ειναι συζητησιμος ανθρωπος!!
Αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερετε ας επικοινωνησει μαζι μου, μπορει να με κανει add στο Facebook με το ονομα   ''Τασος Χαλαρος'' και να ρωτησει οτι θελει.
Ευχαριστω  ;)

Καλημέρα Τάσο! Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα για την ομάδα σας. Έχω ήδη τον δικό μου εξοπλισμό και θα ήθελα να έρθω σε επαφή για να συζητήσουμε περισσότερα. Σύντομα θα σε κάνω add στο Facebook.