Αφού η πίκρα και ο θυμός καταλάγιασαν και η ψυχραιμία επέστρεψε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο σενάριο και αν εξαιρέσουμε το τέλος του πιστεύω πως ήταν πολύ καλό (όπως το είδα εγώ απ' έξω ώς διαιτητής και όχι ως παίκτης). Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη για τα προβλήματα που προέκυψαν και κυρίως για την καθυστέρηση της έναρξης που λόγω αυτής της καθυστέρησης έγιναν πολλά παρατράγουδα.
Λόγω του ότι δεν έγινε briefing δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά σε παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχουμε αθανασίες και "αθανασίες" από άγνοια, χαρακτηριστική περίπτωση ενός παιδιού που νόμισε ότι βρισκοντάς τον η μπίλια στο δάχτυλο δεν έπρεπε να βγει ή βρίσκοντας η μπίλια στο όπλο ότι θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά ή επειδή η μπίλια πέρασε από 2 παράθυρα δεν είναι χιτ και άλλα...
Off topic
Οι highlanders για κάποιο χρονικό διάστημα λίγων μηνών είχαν περιοριστεί με αποτέλεσμα οι "κλασικοί" που τους ξέρουμε όλοι να φαίνονται περισσότερο αλλά τώρα τελευταία επανήλθαν πιο δυναμικά και καταφέρνουν να κάνουν τα νεύρα όλων τσατάλια... Όταν θα καταλάβουμε όλοι ότι δεν μας έκανε κανένας ρόμπα, δεν θα μας πέσουν τα μούτρα, δεν ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ άμα βγούμε για respawn ή φωνάξουμε medic θα είμαστε όλοι στο τέλος του κάθε παιχνιδιού χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι ότι περάσαμε μια όμορφη Κυριακή. Κύριοι highlanders το άθλημα/χόμπι με το οποίο ασχολούμαστε αν δεν το έχετε καταλάβει προυποθέτει ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ μαζί με ΦΙΛΟΤΙΜΟ και τα παντελόνια σας ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! Αν δεν τα έχετε αυτά καθήστε σπίτι σας, εμείς δεν έχουμε καμία όρεξη να μας καταστρέφετε τα παιχνίδια και τα νεύρα.
On topic
Για κάποια όπλα που αναφέρθηκαν ότι ήταν εκτός ορίων από μένα τουλάχιστον ΔΕΝ πέρασε ούτε 1. Χαρακτηριστική περίπτωση του παιδιού με το GBB που τον ανάγκασα να αλλάξει βαλβίδα 2 φορές για να παίξει αφού στη αρχική μέτρηση βγήκε πολύ παραπάνω. Τώρα για κάποια που είχαν σύγχρονα σκοπευτικά βοηθήματα δυστυχώς ξεχάστηκα ότι έπρεπε να μην υπάρχουν και όταν το θυμήθηκα είχε προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι...
Τα αερομαχικά για τα οποία γίνεται αρκετή κουβέντα ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι όπως τα δώσαμε προσπαθώντας να γίνουμε όσο μπορούσαμε ιστορικά σωστοί, οι Ελληνες στο συγκεκριμένο γεγονός είχαν ελάχιστα πυρομαχικά και οι Ιταλοί πολλά περισσότερα οπότε βάση του σενάριου δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούν αερομαχικά από αντίπαλους ή από αξιωματικούς συν ότι η πλευρά των Ελλήνων πήρε και άλλα αερομαχικά κατά τη διάρκεια του σεναρίου από μένα. Δυστυχώς ΚΑΙ αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να αναφερθεί στο briefing που δεν έγινε, δηλαδή ότι εφ' όσον βρισκόμαστε σε μια περίοδο που τα όπλα είχαν μια συγκεκριμένη ταχυβολία ΠΡΕΠΕΙ και εμείς να το αναπαραστήσουμε κατάλληλα, αν κάποιοι ήρθαν με σκοπό να παίξουν με 1000-2000 μπίλιες σε λάθος παιχνίδι ήρθαν αφού δεν διάβασαν το σενάριο πρώτα...
Κάποιοι ακούστηκε ότι κουράστηκαν ή βαρέθηκαν, δεκτό και πολύ λογικό αφού ορισμένοι ήταν αναγκασμένοι να ανεβοκατεβαίνουν τα κατσάβραχα για να πάνε για respawn. Εγώ όταν σε κάποιο παιχνίδι κουράζομαι και δεν θέλω να συνεχίσω περιμένω μέχρι να με βγάλει κάποιος με χιτ και μετά στο respawn κάθομαι εκεί χωρίς να τραβάω και την υπόλοιπη ομάδα μαζί μου... Προφανώς είμαι από τους λίγους που το εφαρμόζω αυτό γιατί την Κυριακή κάποιοι που κουράστηκαν ή βαρέθηκαν έπρεπε να σταματήσουν όλο το παιχνίδι χωρίς να σεβαστούν τους υπόλοιπους που ήθελαν να παίξουν κι άλλο γι' αυτό πικράθηκα αλλά και νευρίασα... Μένει και αυτό στα υπ όψιν μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα για την επόμενη διοργάνωση (αν υπάρξει...) ώστε να βρεθεί τρόπος να μην ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο.
Κλείνοντας να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά όλους που ήρθατε, παίξατε, βοηθήσατε να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή.
Ο βοηθός της διοργάνωσης
Palladin