Χίλια ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου!
Ειλικρινά έμεινα λίγο δυσαρεστημένος κυρίως όσον αφορά την επικοινωνία με ιδιοκτήτες και αστυνομία αλλά πέρα απ' αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα.
Εγώ έπαιζα σε μια ομάδα που ασχολείτο με MilSim δηλαδή μια διαφορετική νοοτροπία παιχνιδιού η οποία επικεντρώνεται στον ρεαλισμό. Παίζαμε με περιορισμένους στην χωρητικότητα γεμιστήρες (Mid-Cap MAX) όπως επίσης περιορισμένο αριθμός βολών. Επίσης είχαμε και "γιατρούς". Όλα αυτά συν άλλοι κανόνες έκαναν έτσι ώστε να μην έχει νόημα να "γαζώνεις" αλλά έδιναν αξία στην στρατηγική, στην τακτική, στο ομαδικό παιχνίδι και στον αθλητισμό.
Εγώ προσωπικά έχω λάβει μέρος μόνο σε τέτοιου είδους παιχνίδια με εξαίρεση κάνα δυο άκυρα φιλικά που κάναμε και τις πιο χαλαρές προπονήσεις. Γενικότερα δεν είμαι ο τύπος που "γαζώνει" γιατί θεωρώ ότι τα συστήματα στοχεύσεις δεν υπάρχουν τυχαία. :P
Όσων αφορά τον εξοπλισμό που διαθέτω, αρκεί μέχρι και για ένα παιχνίδι 24Η.
Στην πρώην ομάδα μου χρησιμοποιούσαμε όλοι το αυθεντικό camouflage των USMC δηλαδή το "MARPAT" Woodland. Μπορώ να πω πως είναι μακράν το καλύτερο camouflage που έχω δει ποτέ και έχω δει πολλά αυθεντικά και μη.
Αν καταλαβαίνετε από Ιταλικά αυτό είναι το website τους:
http://www.basoftair.altervista.org/Για τους υπόλοιπους υπάρχει πάντοτε το google translate. :P