Αποστολέας Θέμα: Yποψήφιο πεδιο στην Ριτσώνα  (Αναγνώστηκε 77556 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 163
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Yποψήφιο πεδιο στην Ριτσώνα
« Απάντηση #30 στις: 09 Δεκεμβρίου, 2010, 00:37:22 »
τι ασκήσεις ετοιμότητας ; Θα τους δώσω και λεφτά να πάνε στη πατρίδα τους αν είναι το σημείο να είναι δικό μας να το έχουμε να παίζουμε !
Αλλιώς .....
Let the Valkyries ride again.

Palladin

  • Επισκέπτης
Απ: Yποψήφιο πεδιο στην Ριτσώνα
« Απάντηση #31 στις: 07 Ιανουαρίου, 2011, 15:50:01 »
Χθες διαβασα σε μια τοπικη εφημεριδα της Ευβοιας οτι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη θελει να κανει το υποψηφιο πεδιο, κεντρο φυλαξης λαθρομεταναστων.Εχουν βρει και κονδυλιο 2.600.000€.(Δεν μας τα δινουν εμας να παρουμε κανενα οπλο??? :) ) Φυσικα οι κατοικοι αντιτιθονται..οποτε το βλεπω να παγωνει για λιγο καιρο μεχρι να αποφασισουν τι θα γινει.Παντως αμα γινει καμια πορεια απο τους κατοικους μας βλεπω και εμας μεσα !!! :)
- Προσαρμογή στην Κοινοτική Οδηγία για τη διαδικασία επιστροφής των παρανόμων μεταναστών η χορήγησης καθεστώτος ανοχής έως ότου απομακρυνθούν.

Ο κ. Παπουτσής σημείωσε ότι με το νομοσχέδιο που προωθείται για ψήφιση, ..................
«Όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα επιστρέφουν οικειοθελώς ή αναγκαστικά στις πατρίδες τους και μέχρι να συμβεί αυτό θα κρατούνται σε ειδικούς χώρους που δημιουργούνται στη Ριτσώνα, σε στρατόπεδα και παλαιά εργοστάσια που θα χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο λόγο», πρόσθεσε.

Πηγή : 18:33 - Πέμ 18/11/2010, tvxsteam

 :( :'( :( :'( :( :'(


Αντιγράφω από εδώ:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/01/2011_372077

Αξιοποίηση στρατοπέδων που δεν χρησιμοποιούνται ως ΚΕΠΥ
Σε στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται εγκαθίστανται τα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής λαθρομεταναστών.

Ως χώροι εγκατάστασης Κέντρων Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ) και κράτησης υπηκόων τρίτων χωρών - που συλλαμβάνονται να εισέρχονται στη χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις και υπόκεινται σε διαδικασίες επιστροφής - θα χρησιμοποιούνται στρατόπεδα, τα οποία δεν αξιοποιεί πλέον η Στρατιωτική Υπηρεσία.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της οδηγίας (2008/115/ΕΚ) σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη - μέλη της ΕΕ για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών.

Οι χώροι των στρατοπέδων αυτών και οι εγκαταστάσεις παραχωρούνται κατά χρήση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά παρέκκλιση υφιστάμενων διατάξεων πολεοδομικού σχεδιασμού κάθε επιπέδου και επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται και ως χώροι κράτησης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν θυμάμαι καλά η Ελευσίνα έχει χρησιμοποιηθεί γι' αυτό το σκοπό στους το 2004 στους ολυμπιακούς αγώνες, ελπίζω να μη χρειαστεί να την αποχαιρετίσουμε...

Αποσυνδεδεμένος sticker

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 127
  • Φύλο: Άντρας
  • sticker
Απ: Yποψήφιο πεδιο στην Ριτσώνα
« Απάντηση #32 στις: 13 Ιανουαρίου, 2011, 18:11:32 »
ενα μεγαλο μπραβω φιλε και απο μας
LONERS