Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝ: 21 Νοεμβρίου, 2010

Αποστολέας Θέμα: Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21-11-2010  (Αναγνώστηκε 54789 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
Απ: Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21-11-2010
« Απάντηση #15 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:25:04 »
ερώτηση έχω στολή swat μαύρη mp5 και μια franchi ελατηρίου παίζω? και αν σε πια ομάδα υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις γεμιστήρες? (hi mid low cap)

Με μαυρη στολή θα μπορουσες να παιζεις με τους survivors αλλά οι συμμετοχες έχουν κλείσει. Μπορεις να βρεις παραλλαγή πράσσινη για να πας zombie;
Μπορεις να παιξεις και με ελατηρίου αν βγάζει λιγοτερα απο 344 fps, αν θες, αλλα θα μειονεκτείς σηματικά. Δεν υπαρχουν περιορισμοί στους γεμιστήρες.

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #16 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:29:57 »
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμμετοχές σας. Η αποκριση σας και τα καλά σας λόγια με κάνουν να ευελπιστώ για ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι συμμετοχές κλείνουν εδώ.

Είχαμε πάρα πολλες συμμετοχες για τους survivors και αρκετά λίγες για τα Ζομπι, γεγονός που θα μας κάνει να κοιτάξουμε τα ποστ ημερολογιακά (και αυτα που είναι τροποποιημένα) για να δούμε πως θα χωρίσουμε τις ομάδες.

Αν κάποιοι από τους Survivors θελουν εθελοντικά να γυρίσουν σε ζομπι παρακαλώ να το δηλώσουν. Θα φροντίσω μεχρι το παιχνίδι να κάνω οσο το δυνατον τις ομάδες πιο ισοδύναμες σεναριακά και αριθμητικά.

Θα ποσταρουμε αναλυτικά τα ονοματα των ατόμων σε κάθε όμάδα (Επιζωντες, Ζόμπι, Γιατρούς).

Φιλικά,
Κάλλιστος
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:31:44 από Kallistos »

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #17 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:32:56 »
απο D.M.R .....με τα zobie...
kratos
saturn

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:33:30 »
προλαβαμε????????????????? :o

Αποσυνδεδεμένος Teacherdick

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 16 Νοεμβρίου, 2010, 08:40:13 »
Si Vis Pacem,Para Bellum.

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 16 Νοεμβρίου, 2010, 08:41:03 »
ερώτηση έχω στολή swat μαύρη mp5 και μια franchi ελατηρίου παίζω? και αν σε πια ομάδα υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις γεμιστήρες? (hi mid low cap)

Θα σε βάλω στους medics.Έλα να παίξεις

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 16 Νοεμβρίου, 2010, 09:07:51 »
                      TEΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

MEDIC TEAM : Iskios, Nikos 1967, Laetius , Teacherdick. [ 4 ATOMA ]

SURVIVOR TEAM : Lost Infantry Team (10 members), Falcon, Old Navy, Metallpontios, Raven 1970, Kalliostro, Gioalex +1, Horus, Sticker, Panzo, Himan, Habo, G.Deggestin, Padelos, Sperelas, Sperelas2, The Lazarian, Ironmike, George Rambo, Jack Norris, Scarfase, John Spartan, Elric, Haf_Giorgos, Zelda, Lucky Luck , Alex V, Paladin, Alexis, Smoke. [ 40 ATOMA ]

ZOMBIE TEAM : Palladin, Magicca, Frintz, Arkas, Fantom, Iceman, Mitsos_O_Yakuza, Firefox, Predator, Salomon, Hitman, Salamine153, Cavalry Team (3 members), El.Cind, Tristan, Makisl, Nio25, Spiros K, Adinows, Stergi, Panagiotis, Scorpios1234, GR.F Team (5 members), Kratos, Saturn, Regrs, Fluffy, , Ernestos, Spiv, Akis21M, SWAT Team (5 members). [41 ATOMA]

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ίσως να στεναχορήθηκαν που τους αλάξαμε ομάδα, αλλά δε γίνετε αλλιώς. Είχαν μαζευτεί 50 άτομα survivors και μόλις 25 zombies. Ο διαχωρισμός έγινε βάση των ημερομηνιών που δηλώθηκαν οι συμμετοχες. Δεν κόπηκε κανένας παίχτης, ακόμα και εκπρόθεσμος.

Σας ευχαριστούμε όλους ηια τη συμμετοχή σας.
Umbrella Trashsweepers Team
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Νοεμβρίου, 2010, 16:23:33 από Teacherdick »

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 16 Νοεμβρίου, 2010, 10:31:28 »
  Updated Rules

1) Τα Zombies έχουν πέντε (5) respawn ανά άτομο. Την έκτη φορά που θα χτυπηθεί ο παίχτης, βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Αν καποιός παίχτης χτυπηθεί απο αντίπαλο με KNIFE KILL, τότε αυτόματα βγαίνει εκτός παιχνιδιού, ανεξάρτητα τον αριθμό των respawn που έχει διαθέσιμα.

2) Οι survivors και οι medics έχουν συνολικά στη διάθεσή τους 140 αυτοκόλλητα ενέσεων αδρεναλίνης, τα οποία μπορούν να διαθέσουν όπως θέλουν. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν 10 σε έναν παίχτη και 1 ή κανένα σε κάποιον άλλο. Όταν όμως τα αυτοκόλλητα τελειώσουν, οι τραυματίες δεν μπορούν να θεραπευτούν, γι αυτό προσοχή στη χρήση τους.
Η ομάδα των MEdics, θα έχει στην κατοχή της 100 αυτοκόλλητα και τα υπόλοιπα 40 θα μοιραστούν στους medics των survivors. Έτσι, θα αναγκαστούν να βρούν πάση θυσία τους medics γρήγορα.

3) Οι παίχτες των survivors ή medics, όταν χτυπηθούν θεωρούνται τραυματίες. Μπορούν να μετακινηθούν έως 5 μέτρα απο το σημείο που χτυπήθηκαν και περιμένουν medic να τους γιατρέψει. ¨οσο είναι τραυματίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το πιστόλι τους για δύο ( 2 ) βολές.Μετά το πιστόλι παθαίνει εμπλοκή και βρίσκονται απροστάτευτοι. Αν κάποιος παίχτης δεχτεί KNIFE KILL απο κάποιο zombie, αυτόματα βγαίνει εκτός παιχνιδιού.

4) Η ομάδα των medics θα έχει ένα μονο pmr, το οποίο θα έχω εγώ.

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 08:11:07 »
Tέλος οι συμμετοχές

Αποσυνδεδεμένος Saturnus ®

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #24 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 14:28:33 »
υπάρχει καθόλου χώρος στα zombies η γενικά? θα θέλαμε να λάβουμε μέρος εγώ και ο Σφαίρας αν μπορεί να γίνει κάτι..
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 22:23:02 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος stelios

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 21:35:25 »
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ +ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ZOMBIES (bandit >:D

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 02:42:22 »
ευχάριστω πολύ παιδιά που με δεχτήκατε, είναι η πρώτη μου συμμετοχη σε παιχνίδι,θα ήθελα λίγο βοήθεια για το πως θα έρθω ξεκινάω από άνω λιόσια ξέρει κανεις να μου πει τον δρόμο?
Dead man walking!!!!!!!!!

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 08:08:45 »
ευχάριστω πολύ παιδιά που με δεχτήκατε, είναι η πρώτη μου συμμετοχη σε παιχνίδι,θα ήθελα λίγο βοήθεια για το πως θα έρθω ξεκινάω από άνω λιόσια ξέρει κανεις να μου πει τον δρόμο?

Αν έρθεις απο Αττική Οδό, βγαίνεις στην έξοδο 2(ΜΑΓΟΥΛΑ-ΘΡΙΑΣΙΟ) και περιμένεις στο σταθμό του προαστιακού.Να σαι εκεί κατά τις 09:30

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #28 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 14:26:48 »
Συγνώμη που το ακυρώνουμε τελευταία στιγμή, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε από τους EDGE. (4 Άτομα)

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #29 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 16:24:20 »
Συγνώμη που το ακυρώνουμε τελευταία στιγμή, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε από τους EDGE. (4 Άτομα)

Δεν πειράζει φίλε μου :) :)