Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝ: 21 Νοεμβρίου, 2010

Αποστολέας Θέμα: Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21-11-2010  (Αναγνώστηκε 54766 φορές)

Αποσυνδεδεμένος UNSEEN

• Δεκανέας
  • *
Απ: Resident Evil Survivor ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21-11-2010
« Απάντηση #30 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 17:14:41 »
Καλησπέρα σε όλους. Ισως αύριο προλάβω να πάρω το AEG που έχω προγραμματίσει. Αν λοιπόν όντως προλάβω θα μπορούσα να έρθω αφου ακυρωθήκαν κάποια άτομα? Θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι και είμαι παντελώς άσχετος ομολογώ. Απο στολές μπορώ να έχω αεροπορίας παραλλαγή, ελληνικού στρατου παραλλαγή ή πολιτική περιβολή. Υπάρχει λοιπόν χώρος οπότε αν και εφ `όσον προλάβω να έρθω? ΚΑι αν ναι εκτός απο γυαλιά τι άλλο πρέπει να έχω σαν ασφάλεια? Συγνώμη αν κουράζω, αλλά θα είναι η παρθενική μου είσοδος στο χώρο του Airsoft. Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Δημήτρης.

Αποσυνδεδεμένος stelios

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #31 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 18:22:01 »
Τελικά να έρθω
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Νοεμβρίου, 2010, 19:04:03 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #32 στις: 19 Νοεμβρίου, 2010, 02:02:32 »
Καλησπέρα σε όλους. Ισως αύριο προλάβω να πάρω το AEG που έχω προγραμματίσει. Αν λοιπόν όντως προλάβω θα μπορούσα να έρθω αφου ακυρωθήκαν κάποια άτομα? Θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι και είμαι παντελώς άσχετος ομολογώ. Απο στολές μπορώ να έχω αεροπορίας παραλλαγή, ελληνικού στρατου παραλλαγή ή πολιτική περιβολή. Υπάρχει λοιπόν χώρος οπότε αν και εφ `όσον προλάβω να έρθω? ΚΑι αν ναι εκτός απο γυαλιά τι άλλο πρέπει να έχω σαν ασφάλεια? Συγνώμη αν κουράζω, αλλά θα είναι η παρθενική μου είσοδος στο χώρο του Airsoft. Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Δημήτρης.

Γεια σου φίλε Δημήτρη.
Καλώς ήλθες στον χωρο του airsoft. Αν έρθεις βάλε την παραλλαγή του Ελληνικού στρατού. Αν και εχουμε γεμίσει απο συμμετοχές, ενδέχεται να έχουμε και άλλες ακυρώσεις άρα θα μπεις.
Γυαλιά που είναι φτιαγμένα για airsoft είναι απαραίτητα. Βάλε κάτι να προστατέψεις το προσωπό σου καθώς και καπέλο. Γαντια, επιγονατίδες, επιαγκωνιδες, αορτήρα θα τα συνηστούσα. Αυτά για αρχή!!!
Α! κάτι ακόμα... φόρτισε την μπαταρία, και τέλος έλα με καλή διάθεση.

Αποσυνδεδεμένος Teacherdick

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #33 στις: 19 Νοεμβρίου, 2010, 08:12:40 »
TEΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

MEDIC TEAM : Iskios, Nikos 1967, Laetius , Teacherdick. [ 4 ATOMA ]

SURVIVOR TEAM : Lost Infantry Team (10 members), Falcon, Old Navy, Metallpontios, Raven 1970, Kalliostro, Gioalex +1, Horus, Sticker, Panzo, Himan, Habo, G.Deggestin, Padelos, Sperelas, Sperelas2, The Lazarian, Ironmike, George Rambo, Jack Norris, Scarfase, John Spartan, Elric, Haf_Giorgos, Zelda, Lucky Luck , Alex V, Paladin, Alexis, Smoke, El Griego, Thanosli, Saturnus. [ 43 ATOMA ]

ZOMBIE TEAM : Palladin, Magicca, Frintz, Arkas, Fantom, Iceman, Mitsos_O_Yakuza, Firefox, Predator,  Salamine153, Cavalry Team (3 members), El.Cind, Tristan, Makisl, Nio25, Spiros K, Adinows, Stergi, Panagiotis, Scorpios1234, GR.F Team (5 members), Kratos, Saturn, Regrs, Fluffy, , Ernestos, Spiv, Akis21M, SWAT Team (5 members), Echo-Fox, Attilas, Porthos, Mag, Ramirez, Cammouflage , Sferas+1. [47 ATOMA]

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ίσως να στεναχορήθηκαν που τους αλάξαμε ομάδα, αλλά δε γίνετε αλλιώς. Είχαν μαζευτεί 50 άτομα survivors και μόλις 25 zombies. Ο διαχωρισμός έγινε βάση των ημερομηνιών που δηλώθηκαν οι συμμετοχες. Δεν κόπηκε κανένας παίχτης, ακόμα και εκπρόθεσμος.

Σας ευχαριστούμε όλους ηια τη συμμετοχή σας.
Umbrella Trashsweepers Team
Si Vis Pacem,Para Bellum.

Αποσυνδεδεμένος UNSEEN

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #34 στις: 19 Νοεμβρίου, 2010, 11:33:19 »
Φίλε Κάλλιστε ευχαριστώ πολύ. Θα έρθω με πάνω απο όλα καλή διάθεση και ελπίζω να καταφέρω να χωρέσω κάπου και να παίξω. Οκ για την περιβολή. Θα είμαι με Greek Lizzard και τον εξιπλισμο ασφαλείας. Θα χαρώ να τα πούμε και απο κοντά.

Φιλικά Δημήτρης.

Αποσυνδεδεμένος alex_the_great

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #35 στις: 20 Νοεμβρίου, 2010, 19:06:11 »
καλησπέρα παιδιά!!με λένε alex και λόγο τρεξιμάτων δεν ήξερα αν θα μπορώ αύριο αλλα τελικά ακυρώθηκε η δουλειά k θα μπορώ!!καμια θέση ελεύθερη θα βρούμε για μένα??m4 έχω και μάλλον με πολιτικά ρούχα λέω να έρθω!!κάντε κάτι please

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #36 στις: 20 Νοεμβρίου, 2010, 19:48:57 »
καλησπέρα παιδιά!!με λένε alex και λόγο τρεξιμάτων δεν ήξερα αν θα μπορώ αύριο αλλα τελικά ακυρώθηκε η δουλειά k θα μπορώ!!καμια θέση ελεύθερη θα βρούμε για μένα??m4 έχω και μάλλον με πολιτικά ρούχα λέω να έρθω!!κάντε κάτι please

Ολους τους βάλαμε.... Εσένα θα αφήσουμε;;;
;)

Αποσυνδεδεμένος Elric

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #37 στις: 20 Νοεμβρίου, 2010, 20:16:21 »
Σφαγη θα γινει αυριο!!  gun39
Ελπιζω τα ζομπι να ειναι χορτοφαγα!!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος UNSEEN

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #38 στις: 20 Νοεμβρίου, 2010, 21:34:25 »
Εγω προβλέπω να μην κοιμάμαι απο την αγωνία... Πήρα την Παρασκευή το Μ4, το High Capa, γυαλιά και ένα σκασμό πράγματα και είμαι έτοιμος για το βάπτισμα του πυρός. Ευχαριστώ που με δεχτήκατε έστω και καθυστερημένα. Τα λέμε αύριο απο κοντά λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #39 στις: 21 Νοεμβρίου, 2010, 00:40:29 »
τελοικα ρε  κλεισανε οι συμετοχες οι δεν κλεισανε ???????
δεν προλαβα να δηλωσω σημετοχη λογω δουλειας και τωρα βλεπω πως οι συμετοχες ειναι ακομα ανοιχτες!!!!!
οτι θελετε κανετε μου φενετε!!!!

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #40 στις: 21 Νοεμβρίου, 2010, 09:14:27 »
τελοικα ρε  κλεισανε οι συμετοχες οι δεν κλεισανε ???????
δεν προλαβα να δηλωσω σημετοχη λογω δουλειας και τωρα βλεπω πως οι συμετοχες ειναι ακομα ανοιχτες!!!!!
οτι θελετε κανετε μου φενετε!!!!

Αν ερθεις δεν θα σου αρνηθεί κανεις να παιξεις φίλε μου.
 Καλημερα.

Αποσυνδεδεμένος nikos1967

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #41 στις: 23 Νοεμβρίου, 2010, 22:32:09 »
τελικα περασατε καλα!!  τη κανουν οι δουλειες (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) (headbang)

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #42 στις: 23 Νοεμβρίου, 2010, 23:03:11 »
τελικά ήταν super και για πρώτη φορα νομίζω ότι τα πήγα καλά αν και είχα αρκετά προβλήματα εξοπλισμού αλλα αυτά λύνονται ,η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα  ;D ;D (bandit)
Dead man walking!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Saturnus

• Λοχίας
  • *
  • "ουδέν γλύκιον πατρίδος" Θεμιστοκλής
« Απάντηση #43 στις: 15 Νοεμβρίου, 2012, 18:43:19 »
απιστευτο σεναριο και η διοργανωση θυμαμαι ηταν παρα πολυ καλη! μακαρι να ζουμε τετοια παιχνιδια και αλλες φορες! :battle98:
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Νοεμβρίου, 2012, 19:33:59 από Saturnus »