Αποστολέας Θέμα: = S.W.A.T. =  (Αναγνώστηκε 73081 φορές)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
= S.W.A.T. =
« στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 13:37:42 »
-S.W.A.T.-
SILENT WOLVES AIRSOFT TEAM

Λίγα λόγια για την ομάδα

Μια ομάδα που βασίζεται στην παρέα εντός και εκτος Airsoft από το 2009 με βάση την Aθηνα - Swatland, στηριζόμαστε στο Fairplay και στην διασκέδαση γιατί αυτό είναι το χόμπι μας. Η εμφάνιση της ομάδας KRYPTEK TYPHOON επιλέχτηκε σύμφωνα με τις ανάγκες μας για URBAN - CQB οπου συνηθως παιζουμε, εκτος απο σεναρια Woodland που χρησιμοποιουμε DPM.
Μπορείτε να μας βρείτε και στο Group μας στο Facebook
Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες και η παρουσίαση τον μελών της ομάδας βάση ένταξης τους.

Alpha-Male : StarScream - Morfeus

« Τελευταία τροποποίηση: 02 Σεπτεμβρίου, 2014, 21:24:39 από StarScream »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Απ: =S.W.A.T.= SILENT WOLFS AIRSOFT TEAM
« Απάντηση #1 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 15:05:20 »
Εύχομαι τα καλύτερα σε αγαπημένους φίλους και καλά παιδιά.

drinking
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος sw1george

• Αρχιλοχίας
  • *
  • CAVALRY AIRSOFT TEAM
« Απάντηση #2 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 16:36:42 »
 καλα παιχνιδια ;) ;)
C .  A  . T

CAVALRY  AIRSOFT  TEAM

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Don't run...you'll only die tired!
« Απάντηση #3 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 17:06:31 »
 Άλλη μια αγέλη!!!  :D :D :D
Καλά παιχνίδια παιδιά!
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: =S.W.A.T.= SILENT WOLVES AIRSOFT TEAM
« Απάντηση #4 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 19:00:22 »
Καλη τυχη και δυναμη  στη νεα σας ομαδα αγαπητοι μου φιλοι και συμπαικτες!!!!.....  Προχωρηστε δυνατα!!!... Παρακαλω δεχτειτε τις καλυτερες ευχες απο εμενα προσωπικα και τους υπολοιπους  εναπομειναντες παικτες της "LOST INFANTY DIVISION"! Καλα παιχνιδια με μπολικο χαβαλε και αδρεναλινη σας ευχομαι!!!!!....

Αποσυνδεδεμένος u5064247

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 10:29:12 »
Μπάμπη τις καλύτερες ευχές και από εμένα στην νέα σας ομάδα .

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 13:26:05 »
καλα παιχνιδια παιδια!!! τα λεμε στα πεδια!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 14:57:16 »
Καλή τύχη στην νέα ομάδα :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 15 Νοεμβρίου, 2010, 19:47:07 »
τα σπορακια που εσπειρε ο FIRESTRIKER στο χωραφι της LOST INFANTRY DIVISION εβγαλαν καρπους....

μπραβο FIRESTRIKER ,αλλα σου ελειπε ενα συστατικο....αν το εβαζες θα ηταν και βιολογικης παραγωγης.. ;D

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 16 Νοεμβρίου, 2010, 22:52:45 »
Ευχαριστουμε ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια!
καλα παιχνιδια να εχουμε.... fire2 fire2

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 17:53:44 »
Καλη τυχη και δυναμη  στη νεα σας ομαδα αγαπητοι μου φιλοι και συμπαικτες!!!!.....  Προχωρηστε δυνατα!!!... Παρακαλω δεχτειτε τις καλυτερες ευχες απο εμενα προσωπικα και τους υπολοιπους  εναπομειναντες παικτες της "LOST INFANTY DIVISION"! Καλα παιχνιδια με μπολικο χαβαλε και αδρεναλινη σας ευχομαι!!!!!....
[/quo

καλα παιχνιδια ...........λυκακια...!!!!!!!respect.............

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 19:57:58 »
σε  καποιες φωτο απο την σελιδα σας ,μερικα μελη σας εχουν το σημα της LOST INFANTRY DIVISION...ακομη

τελικα φτιαξατε ομαδα η μερικοι απο εσας παιζουν και στην παλια τους ομαδα.. ;D

παρακαλεισθε οπως επιστρεψετε τα σηματα με το σπαθι στον νομιμο κατοχο τους[FIRESTRIKER] ;D

υγ.ακομη και ο αρχηγος το φοραει[starscreem] ;D

α ρε FIRESTRIKER τελικα εβαλες πολλη δοση στην ενεση , ;Dοταν τους μυησες στο χομπυ....
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 20:04:36 από melas »

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 17 Νοεμβρίου, 2010, 22:29:42 »
   Καλε μου φιλε  συνχομπυστα "MELAS"...Eγω δεν βλεπω σε καμμια φωτογραφια των παιδιων (απο αυτες που σηκωσαν στην εδω στην σελιδα τους στο "greekairsoft"), να εχουν δικο μας σημα....     
    Αλλα και να εχουν φωτογραφιες (μεσα στο πριβε τους φορουμ), που φαινεται το δικο μας σημα,  μην ξεχνας οτι καποτε υπηρξαν μαχητικοτατα μελη της ομαδας μας με τακτικοτατη παρουσια στα παιχνιδια πριβε και public!  Σεβονται και τιμουν την ομαδα στην οποια ανηκαν και επαιζαν μεχρι προτεινος! Οποτε κατ' εμε,  καλα κανουν και εχουν τα σηματα μας και δεν τιθεται απο εμενα κανενα απολυτως θεμα επιστροφης των σηματων πισω!....
   Νο 2: ....απο την στιγμη που οι "S.W.A.T." ειναι φίλια ομαδα και ειναι  τα μελη της φιλικα προσκειμενοι προς την  "LOST INFANTRY DIVISION",  προσωπικα δεν βλεπω φιλε μου "MELAS", τον λογο γιατι να μην φορανε και το δικο μας σημα,  (οποτε και αν το θελουν),   ασχετα  εαν  θα φτιαξουν αλλο δικο τους στην πορεια!  
    Αυτο γινεται παντα μεσα στο κλιμα καλης διαθεσης που συνεχιζει να υπαρχει μεταξυ μας!  Τα παιδια εχουν αποχωρησει με τις καλυτερες γενικες εντυπωσεις απο την ομαδα μας! Μην δημιουργουμε "εντασεις" απο το πουθενα...Ευχαριστω, FIRESTRIKER....
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 23:16:30 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 10:27:58 »
ρε γιαννη τι λες...για τα σηματα? να φορανε μια το δικο τους και μια το δικο σου...αυτο πρωτη φορα το ακουω.

τελος παντων για να τελειωνουμε το θεμα ,οι 'γονεις' [FIRESTRIKER-melas] οτι και να γινει παντα θα αγαπουν
τα 'παιδια' τους :)
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Νοεμβρίου, 2010, 14:56:33 από melas »

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 18 Νοεμβρίου, 2010, 15:44:53 »
+1 στον Firestriker !!
το να φοραμε και τα δυο σηματα η εστω να φαινονται σε παλιες μας φωτο και τα παλια μας σηματα δειχνει και την αγαπη μας προς την ομαδα της Lost Infantry Division , δεν εχω δει φιλε mela πουθενα καποιους κανονες που να το απαγορευει! Εις γνωσιν μας εγω με τον StarScream βαλαμε τις φωτο μας και καθε αλλο παρα το σκευτικαμε οτι εχουμε πανω τα σηματα γιατι πολυ απλα Θελουμε να Τονιζουμε οτι οι LOST Εχουν και θα Εχουν την πληρη υποστιριξη μας εντος κι εκτος Airsoft !!! Και το γραψαμε απο την αρχη και το ΤΟΝΙΣΑΜΕ !!!
Και ναι κανουμε την διαφορα και δειχνουμε σε ολους οτι το να φυγεις απο μια ομαδα και φτιαξεις αλλη αυτο δεν σημαινει οτι δεν την στηριζεις κιολας ... και 2 και 3 και 15 σηματα πανω μας το γραφει πουθενα στο Συνταγμα οτι απαγορευεται??

Ενδειξη Φιλιας και Αλληλεγγυης ειναι
κατι που τελευταια στο Airsoft εχουν χαθει και τα 2 ..... Τουλαχιστων το δευτερο ...

Με τα 12 μελη που παραμενουν στην ομαδα ειχαμε , εχουμε και θα εχουμε τις καλυτερες σχεσεις εντος κι εκτος απο το Airsoft.

Δεν μου αρεσουν τα φορουμ και το εχω αποδειξει αλλα πλεων εχω και εναν Α ρολο στην νεα μου ομαδα και πρεπει εστω αραια και που να φαινομαι !!!
Το θεωρω ανοητο φιλε MELA  να ασχοληθω για τετοιους λογους οπως τα σηματα μας !!! Ειδικα ΔΕ οταν η απαντηση στην ερωτηση γιατι τα εχουμε πανω και φαινονται ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και δεν χρειαζεται περαιτερω συζητηση !!!
Αν θες και αν σου μετραει η γνωμη μου αυτο ηταν ενα ΚΑΚΟ ποστ στολισμενο με  --> ;D <--  !!!
Και το ληγω εδω για ΟΛΟΥΣ και απο εκει και περα καθε συζητηση ας γινει ενωπιος-ενωπιο !!!
ΟΧΙ στο Φορουμ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Νοεμβρίου, 2010, 15:59:47 από morfeus1712 »